آشپزی با جو دوسر

دانه کامل جو دسر-سوپ سالم و رژیمی- سوپ سالم و رژیمی با دانه کامل جو دوسر (پوست کنده)

سوپ سالم و رژیمی با دانه کامل جو دوسر (پوست کنده) 

مواد لازم :
دانه کامل جو دوسر (پوست کنده)…….. یک پیمانه
آب ……….. ۷ پیمانه
جعفری و گشنیز…………. به میزان دلخواه
روغن زیتون …………. یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ……… یک عدد
کدو سبز…………. یک عدد
سیب زمینی متوسط ……. یک عدد
هویج …….. یک عدد
مقداری کرفس ….. به میزان دلخواه
نمک دریا، زردچوبه ارگانیک ……… به میزان دلخواه
زنجبیل ارگانیک …… نصف قاشق چای خوری

سبوس جو دوسر یا آرد جو دوسر …………. ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه : 
پیاز را در روغن زیتون تفت دهید سپس به همراه ۷ پیمانه آب سیب زمینی،هویج،کدو سبز و کرفس خرد شده را به پیاز ها اضافه کنید.سپس یک پیمانه جو دوسر کامل (پوست کنده)، نمک، زردچوبه، زنجبیل، آرد جو دوسر یا سبوس جو دوسر را اضافه کنید.بعد از ۴۵ دقیقه گشنیز و جعفری خرد شده را به مواداضافه کنید.بعد از ۱۵ دقیقه پخت ،ضمن این که از خوردن یک سوپ خوشمزه لذت می برید،دانه کامل جو دوسر را زیر دندان خود حس کنید،غذا را به کندی میل کنید تا حس سیری کامل به شما دست دهد، و این امر از چاقی جلوگیری می کند.این سوپ برای افرادی که قصد لاغر شدن دارند بسیار مناسب است همچنین افرادی که از یبوست و دیابت رنج می برند از این سوپ لذیذ می توانند لذت ببرند.

سوپ سبوس جو-سبوس جو دوسر- سوپ سبوس جو دوسر با جعفری و هویج

سوپ سبوس جو دوسر با جعفری و هویج 

مواد لازم :
سبوس جو دوسر ….. ۲ پیمانه
پیاز …. ۱ عدد
روغن زیتون …. ۱ قاشق غذاخوری
آب …. ۳ پیمانه
نمک دریا … به مقدار لازم
زردچوبه …. به مقدار لازم
جعفری … به مقدار لازم
هویج … ۲ عدد


طرز تهیه :
پیاز را خرد کرده و با روغن زیتون سرخ کنید سپس زردچوبه را افزوده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. پس از آن آب، جعفری، هویج، سبوس جو دوسر و نمک دریا را اضافه کرده و بگذارید سوپ به مدت ۲۰ الی۳۰ دقیقه با شعله آرام بپزد. این سوپ لذیذ و پر ویتامین برای کلیه افراد با چهار گروه خونی مناسب می باشد.

سوپ جو دو سر پرک با جعفری و هویج - سوپ جو دو سر پرک با جعفری و هویج

سوپ جو دو سر پرک با جعفری و هویج (برای یک نفر)

مواد لازم:

جو دو سر پرک……………………. ۳۰ گرم

جعفری خرد شده………………… ۵۰ گرم

هویج خرد شده…………………… ۵۰ گرم

پیاز…………………………………..۸۰ گرم ، یک عدد کوچک

روغن زیتون………………………….۱۰ گرم  یک قاشق غذاخوری

نمک…………………………………. به مقدار لازم

زردچوبه………………………………به مقدار کم

آب…………………………………… دو  لیوان


طرز تهیه :

پیاز  را خرد کرده و با یک قاشق روغن زیتون سرخ کنید و زردچوبه را افزوده و به مدت ۱۰ ثانیه تفت دهید .سپس آب ، جعفری ، هویج ، جو دو سر پرک و نمک را اضافه کرده و بگذارید سوپ  به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با شعله آرام  بپزد.  می توانید در هنگام صرف این سوپ خوشمزه از آب نصف لیمو ترش تازه استفاده فرمایید. این سوپ لذیذ و پر ویتامین برای کلیه افراد با چهار گروه خونی مختلف مناسب می باشد .

روش پخت بلغور-بلغور پلو-گروه خون- طرز تهیه بلغور پلو

طرز تهیه بلغور پلو 

طرز تهیه :

دو پیمانه آب را بجوشانید، نمک و روغن را به دلخواه به آن اضافه کنید. پس از به جوش آمدن آب، یک پیمانه برنج را به آن اضافه کرده و بعد از ۵ دقیقه جوشیدن یک پیمانه به آن بلغور جو دوسر اضافه کنید.
سپس آن را دم کنید و بعد از ۴۰ دقیقه آماده مصرف می باشد.

پلو-جو کامل-دانه کامل- طرز تهیه دانه کامل پلو جودو سر

طرز تهیه دانه کامل پلو جودو سر

طرز تهیه :
چهار پیمانه آب را بجوشانید، نمک و روغن را به دلخواه به آن اضافه کنید. پس از به جوش آمدن آب، یک پیمانه برنج را به آن اضافه کرده و بعد از ۵ دقیقه جوشیدن یک پیمانه به آن دانه کامل جو دوسر اضافه کنید.
سپس آن را دم کنید و بعد از ۶۰-۴۵ دقیقه آماده مصرف می باشد.
به دلخواه می توانید همچنین پلو جو دوسر خودتان را با انواع سبزیجات دم کنید.

املت قارچ با جو دو سر پرک- املت قارچ با جو دو سر پرک

املت قارچ با جو دو سر پرک 

مواد لازم 
روغن زیتون ……………… ۳۰ گرم   (۲۷۰ کالری )
جو دو سر پرک ریز ………… ۳۰ گرم (۱۱۴ کالری )
قارچ خرد شده …………….. ۲۵۰ گرم (۵۵ کالری )
جعفری خرد شده …………….  ۱۵ گرم (۲ کالری )
تخم مرغ …………………….. ۳عدد (۲۳۴ کالری )
نمک …………………………. به مقدار کافی


طرز تهیه 
ابتدا سه عدد تخم مرغ ، جعفری ، یک قاشق روغن زیتون (۱۰ گرم ) و کمی نمک را در ظرف ریخته مخلوط کنید ، سپس در یک تابه نسبتاً کوچک قارچ ها را خرد کرده و به مدت ۵ دقیقه بپزید و آب آن را خالی کرده و سپس دو قاشق روغن زیتون (۲۰گرم ) اضافه نمایید و به مدت یک دقیقه تفت دهید و سپس یک چهارم لیوان آب و کمی نمک به آن افزوده و مخلوط کنید . جو دو سر پرک خرد شده را بر روی قارچ بریزید و بدون آنکه مخلوط کنید، اجازه دهید جو دو سر پرک بر روی قارچ باقی بماند. درب آن را بگذارید تا آب بخار شود و جذب جو دو سر پرک گردد که  حدود ۵ دقیقه به طول می انجامد، سپس مایع آماده شده از قبل را بر روی آن بریزید و درب آن را بگذارید. بعد از ۳ الی ۵ دقیقه این غذای خوشمزه آماده مصرف می باشد .

این غذا برای دو نفر کافی است .

این غذای خوشمزه برای افراد هر چهار گروه خونی O-A-B-AB مناسب می باشد و دوستان می توانند از آن به عنوان صبحانه یا یک وعده غذایی استفاده نمایند .به دلخواه می توانید میزان مواد را کم و زیاد کنید .

صبحانه سرد-جو دو سر-دیابت-یبوست-روغن زیتون- صبحانه سرد با جو دو سر

صبحانه سرد با جو دو سر 

مواد لازم :
جو دو سر…………………………سه چهارم لیوان
شیر بدون خامه……………………..یک فنجان
دارچین  یا وانیل ارگانیک………….نصف قاشق چایخوری
عسل……………………………….۲ قاشق غذاخوری

زغال اخته…………………………..۱ چهارم فنجان


طرز تهیه :
جو دو سر مخصوص صبحانه، شیر، دارچین و عسل را در یک کاسه هم بزنید آنرا ۱۰ دقیقه  در فریزر قرار داده تا خنک شود

پس از خارج کردن از فریزر زغال اخته را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

توجه داشته باشید که مصرف شیر تنها برای دارندگان گروه خونی B مناسب است و سایر گروه های خونی می توانند از آب به جای شیر استفاده کنند.
به جای دارچین می توانید از وانیل ارگانیک استفاده کنید.

صبحانه-سرد جو دو سر-دارچین- صبحانه سرد جو دو سر با دارچین

صبحانه سرد جو دو سر با دارچین 

مواد لازم :
جو دو سر ……………………………… ¾ فنجان
دارچین……………………………………. ½ فنجان
شیر……………………………………….. ۱ فنجان
عسل……………………………………… ۱ قاشق چای خوری
میوه مناسب گروه خون………………….. به میزان لازم


طرز تهیه : 
جو دو سر ، دارچین ، شیر و عسل را از شب قبل مخلوط نموده و درون فریزر قرار دهید.

قبل از میل کردن صبحانه ، مواد را از داخل فریزر بیرون آورده و با میوه مناسب گروه خون خود مخلوط نموده و میل نمایید.

دارندگان گروه های خونی A و O می توانند به جای شیر از شیر سویا استفاده نمایند.

بلغور جو دوسر-صبحانه بلغور جو-موز- صبحانه موز با بلغور جو دو سر

صبحانه موز با بلغور جو دو سر 

مواد لازم :
بلغور جو دوسر … ۱ فنجان
آب سیب …. ۱ و دو سوم فنجان
موز … ۱ عدد

دارچین … به مقدار لازم


طرز تهیه :
ابتدا داخل قابلمه آب سیب و بلغور جو دو سر را به مدت ۴۰ دقیقه قرار می دهید تا بلغور ها پخته شوند.سپس مواد را داخل ظرف می کشید و با موز و دارچین سرو می کنید.

صبحانه شیرین-بلغور-جو دو سر -گروه خون- صبحانه شیرین با بلغور جو دو سر

صبحانه شیرین با بلغور جو دو سر 

مواد لازم :
آب…………………………………. ۲ و ¼  فنجان
شیر……………………………….. ۱ فنجان
نمک……………………………….. ۱ قاشق چای خوری
بلغور جو دو سر………………… ۱ فنجان
روغن زیتون…………………………. ۲ قاشق غذاخوری
کشمش…………………………… ⅓ فنجان
شکر……………………………….. ۲ قاشق غذاخوری
دارچین…………………………….. ½ قاشق چای خوری


طرز تهیه :

ابتدا شیر ، آب و نمک را در ظرفی ریخته و بگذارید به آرامی جوش بیایند.سپس بلغور جو دو سر را به آن اضافه نمایید و هم بزنید. حرارات را کم کرده و بگذارید بلغور جو دو سر به خوبی پخته شود. وقتی که بلغور جو دو سر پخته شد ، روغن زیتون ، کشمش ، دارچین و شکر را به مواد اضافه نمایید و بگذارید مواد خوب پخته شوند. پس از این که پخته شدند ، گاز را خاموش نموده و بگذارید حدود ۵ دقیقه خنک شوند. سپس میل نمایید.

مواد غذایی بالا را بنا بر گروه خون خود می توانید تغییر دهید.به عنوان مثال مصرف دارچین برای دارندگان گروه خون B مناسب نمی باشد.دارندگان این گروه خونی به جای دارچین ، می توانند از وانیل ارگانیک استفاده نمایند.

دارندگان گروه های خونی A و O می توانند به جای شیر از شیر سویا استفاده نمایند.

بیسکوئیت جو دو سر پرک و سبوس جو دو سر - بیسکوئیت جو دو سر پرک و سبوس جو دو سر

بیسکوئیت جو دوسر پرک و سبوس جو دوسر 

مواد لازم 
جو دو سر صبحانه  ………………… ۲ و نیم  فنجان
سبوس جو دو سر …………….. ۲ فنجان
پودر وانیل ………………..  نصف قاشق مرباخوری
نمک ……………. نصف قاشق مرباخوری
بکینگ پودر ………………. ۳ قاشق مربا خوری
شکر قهوه ای …………… ۴ تا یک سوم فنجان (فشرده)
روغن زیتون ………………….. ۱ و نیم فنجان
تخم مرغ تقریباً درشت ……………….. ۳ عدد

آب  …………………. ۲ قاشق غذا خوری


طرز تهیه:
ابتدا جو دو سر صبحانه و سبوس جو دو سر را با قاشق هم می زنیم تا مخلوط شود سپس وانیل، نمک ، بکینگ پودر و شکر قهوه ای را نیز افزوده و به خوبی کل مواد را مخلوط می کنیم تا یکنواخت شود . توجه داشته باشید که جهت تهیه این بیسکوئیت به هیچ وجه از هم زن استفاده نکرده و به آرامی با قاشق می بایست مواد را هم بزنیم . سپس روغن زیتون و تخم مرغ را اضافه کرده و هم می زنیم و سپس آب را به آن اضافه می کنیم و مجدداً کمی مخلوط می کنیم  سپس آرد برنج را کم کم  افزوده و به خوبی مخلوط می نماییم و بعد گردو خرد شده ( یا هر گونه میوه خشک یا خشکبار به دلخواه ) را  به خمیر می افزاییم . به دلخواه می توانید شکلات خرد شده یا اسمارتیز به جای میوه و خشکبار به  خمیر اضافه کنید و به خوبی هم بزنید . به آرامی خمیر را به اندازه توپ پینگ پنگ گلوله گلوله کرده و در سینی که از قبل کمی چرب شده قرار می دهیم ، سپس  با ته قاشق گلوله های خمیر را کمی فشار دهید و در فری که از قبل در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده ، می گذاریم و به مدت ۱۵ الی ۱۷ دقیقه می پزیم .از میزان مواد بالا ،حدوداً ۳۵ عدد بیسکوئیت به دست می آید .
آرد برنج …………………….. ۱ و یک سوم فنجان
گردو خرد شده  شده یا (میوه خشک شده ) ………….. ۲ فنجان

کلوچه شکلاتی-سبوس جودوسر-طرز تهیه کلوچه-رژیمی- کلوچه شکلاتی با سبوس جودوسر

کلوچه شکلاتی با سبوس جودوسر

این کلوچه های لذیذ و رژیمی را می توانید به عنوان صبحانه و میان وعده، در هر ساعت از روز میل کنید.
دستور زیر برای پخت ۶ عدد کلوچه می باشد.

مواد لازم
سبوس جو دو سر……………….  ۶ قاشق غذاخوری (۴۸ کالری)
پودر کاکائو بدون شکر…………… ۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ…………………………. ۲ عدد (۱۵۶ کالری)
ماست کم چرب…………………. ۶ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر……………………… ۱ قاشق چای خوری
شکر قهوه ای…………………… نصف قاشق غذاخوری (۲۸ کالری)

سبوس جو دوسر، تخم مرغ و شکر قهوه ای برای دارندگان هر چهار گروه خونی مفید اند.
دقت کنید که لبنیات تنها برای دارندگان گروه خونی B مفیدند، در حالی که برای سایرین، به ویژه دارندگان گروه خونی O مضرند.


طرز تهیه
تمام مواد خشک را در یک کاسه مخلوط کنید.
ماست و تخم مرغ را به آن اضافه کرده و آن قدر هم بزنید تا یکدست شود.
شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید.
مخلوط را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کرده و روی بشقابی سفالی ۶ تکه کاغذ روغنی کوچک گذاشته و مخلوط را روی آن ها بریزید. و یا می توانید از قالب های مخصوص کلوچه استفاده کنید.
برای پخت باید آن را ۱۵ الی ۱۸ دقیقه در فر با درجه ی ۳۵۰ فارنهایت قرار دهید.

مافین جو دو سر-طرز تهیه-دیابت-یبوست- طرز تهیه مافین جو دو سر

طرز تهیه مافین جو دو سر

مواد لازم :
شیر سویا…………………………………..۱ لیوان
سرکه سیب…………………………………۱٫۵ لیوان
وانیل ارگانیک……………………………..۲ قاشق چایخوری
سس سیب………………………………….نصف لیوان
موز له شده……………………………….۱ لیوان
روغن زیتون…………………………..۳ قاشق غداخوری
جو دو سر مخصوص صبحانه…………۱ لیوان
آرد…………………………………..۱٫۵ لیوان
شکر………………………………..نصف لیوان
بیکینگ پودر………………………۱ قاشق چایخوری
نمک………………………………نصف قاشق چایخوری
دارچین…………………………..نصف قاشق چایخوری
تکه های کوچک شکلات…………نصف لیوان

طرز تهیه :
فر را برروی ۲۰۵ درجه سانتیگراد قرار دهید و ۱۵ قالب مافین را آماده کنید در یک کاسه شیر، سرکه سیب، عصاره وانیل، سس سیب، موز له شده و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید در یک کاسه جدا و بزرگ بقیه مواد را باهم مخلوط کنید سپس دو کاسه را با هم دیگر مخلوط کنید و کمی هم بزنید (لازم نیست مواد زیاد له و پوره شوند ) ماده به دست آمده را در قالب مافین ها ریخته  بگذارید ۱۸ دقیقه در فر بماند پس از ۱۸ دقیقه از فر در آورده و روی آنرا بپوشانید ۲۰ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود سپس آنرا در یخچال قرار دهید ۲۴ ساعت بعد از یخچال خارج کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

پودینگ شکلاتی-طرز تهیه-دیابت-یبوست-روغن زیتون- طرز تهیه پودینگ شکلاتی جو دو سر

طرز تهیه پودینگ شکلاتی جو دوسر

مواد لازم :
جو دو سر درشت………………………………….نصف لیوان
دارچین…………………………………………….۱ قاشق چایخوری
زنجبیل…………………………………………….۱ قاشق چایخوری
نمک………………………………………………به مقدار لازم
کاکائو…………………………………………….۲ قاشق چایخوری
شکر قهوه ای……………………………………۱-۲ قاشق چایخوری
شیر……………………………………………..نصف لیوان
آب……………………………………………….نصف لیوان
روغن  زیتون…………………………………….۱ قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ……………………………….۲ عدد


طرز تهیه :
همه ی مواد را با یکدیگر در یک قابلمه مخلوط کنید به جز سفیده تخم مرغ و روغن زیتون سپس درب قابلمه را بگذارید و بر روی شعله متوسط آنرا ۲۰ دقیقه بپزید مقداری که پخت شعله را کم کنید.
بگذارید  برای ۵-۷ دقیقه بپزد حواستان باشد که مخلوط سر ریز نشود  دمای  گاز را کم کنید روغن زیتون یا  را به آن اضافه کنید  سپس به آرامی سفیده تخم مرغ را به آن اضافه نمایید.
سپس هم بزنید تا مخلوط به سفتی دلخواهتان برسد.

مخلوط را در یک کاسه نشکن قرار دهید. و مخلوط را برای یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید.

وهر ۲۰ ثانیه یک بار سرکشی کنید که محلول سر ریز نشود از مایکرویو در آورده و از خوردن آن لذت ببرید.

پنکیک جو-دانه کامل جو دوسر-فیبر- پنکیک با دانه کامل جو دوسر

پنکیک با دانه کامل جو دوسر

مواد لازم :
دانه کامل جو دوسر ………. ۱پیمانه
شیر ……. ۱ و یک چهارم پیمانه
عسل یا شکر ……. ۱ قاشق غذاخوری
روغن …….. یک چهارم پیمانه
نمک دریا …….. نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر …. ۱ قاشق چای خوری

تخم مرغ ………. ۲ عدد


طرز تهیه : 
درون دستگاه مخلوط کن جو دوسر و شیر را به مدت ۵ دقیقه خوب مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست شود.سپس تخم مرغ،روغن،عسل،نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر اجازه دهید تا خوب مواد با یکدیگر مخلوط شوند.ماهیتابه را با کمی روغن روی حرارت ملایم گرم کنید و مواد پنکیک را بوسیله قاشق داخل ماهیتابه ریخته و کمی صبر کنید تا طلایی رنگ شود بعد آن را با میوه تزئین کنید و سرو نمائید.

وافل آرد جو دوسر-طرز تهیه وافل-جو دوسر- طرز تهیه وافل با آرد جو دوسر

طرز تهیه وافل با آرد جو دوسر

مواد لازم :
آرد جو دوسر …. ۲ پیمانه
شکر …. یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر …. یک قاشق غذاخوری
نمک دریا … نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ …. ۲ عدد
شیر …. یک و نیم پیمانه
روغن …. ۲ قاشق غذاخوری

عصاره وانیل … ۱ قاشق چایخوری


طرز تهیه :
از قبل دستگاه وافل ساز را روشن کرده تا گرم شود. در کاسه ای بزرگ آرد جو دوسر،شکر، بیکینگ پودر و نمک دریا را با هم مخلوط کنید.زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را جدا کنید و جداگانه هم بزنید. به زرده تخم مرغ شیر، کره و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.سفیده تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا پف کند. سپس تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا مایه یکدست داشته باشید .با استفاده از یک ملاقه مقداری از مایه را روی قالب وافل ساز بریزید و در دستگاه را ببندید، وافل ها حدود ۲ دقیقه نیاز دارد تا پنجره ای طلایی رنگ شود و سپس در بشقاب مناسب بگذارید. کمی توت فرنگی خرد شده و خامه هم زده جهت تزیین روی آن قرار دهید و از شیرینی لذیذ خود لذت ببرید.

سبوس جو دو سر-موز-دیابت-صبحانه- طرز تهیه صبحانه سبوس جو دو سر با موز

طرز تهیه صبحانه سبوس جو دوسر با موز

مواد لازم :
موز کوچک خرد شده……………………..۱ عدد
آب…………………………………………سه چهارم لیوان
عسل…………………………………….۲ فاشق چایخوری
سبوس جو دو سر……………………….یک سوم لیوان
نمک……………………………………..به مقدار لازم
دارچین…………………………………..به مقدار لازم
شیر……………………………………..به مقدار لازم (بر حسب سلیقه)


طرز تهیه :
کل مواد را با یکدیگر مخلوط کنید البته به جز عسل سپس معجون به دست آمده را در یک کاسه نشکن قرار دهید.
مواد را در مایکروویو گذاشته و به مدت ۳ دقیقه بگذارید بماند.
بعد از ۳ دقیقه آنرا از مایکروویو خارج کرده و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
این صبحانه را گرم میل کنید و در صورت تمایل می توانید آنرا با شیر میل کنید.

خرید انواع جو دوسر ۲۰۰ و ۵۰۰ گرمی