خواص جو دوسر

جو دو سر پرک OAB

جو دوسر ماده ای سالم و مقوی، و دارای خواص بسیار زیادی است. جو دوسر برای دارندگان هر چهار گروه خونی مفید است. با آن می توان صبحانه، میان وعده، شیرینی و غذاهای لذیذی تهیه کرد.در ادامه ۸  دلیل ساده معرفی می کنیم که با توجه به آن ها باید هر روز جو دوسر میل کنید.

جو دو سر دارای هر دو فیبر محلول و نامحلول است.

فیبرهای محلول در روده به صورت ژل چسبناک در می آیند. این نوع فیبر ها به کاهش کلسترول و تثبیت سطح قند خون کمک می کنند. فیبرهای نامحلول موجب سلامت روده و رفع یبوست می شوند.

جو دوسر صبحانه ای مناسب و مقوی است.

یک فنجان جو دوسر پخته شده شامل ۱۵۰ کالری، چهار گرم فیبر و شش گرم پروتئین است. این ماده ی مقوی همچنین حاوی تیامین، منیزیم، فسفر، روی، منگنز، سلنیوم، و آهن است.

جو دوسر فاقد گلوتن است.

گلوتن، ماده ای است که در گندم و فرآورده های آن یافت می شود. بسیاری از افراد به گلوتن حساسیت دارند. این حساسیت را به عنوان بیماری سلیاک می شناسند. جو دوسر بهترین جایگزین برای گندم است. این ماده هیچ گونه حساسیتی ایجاد نمی کند.

جو دوسر موجب کاهش وزن می شود.

جو دو سر با حس سیری طولانی مدتی که به فرد می دهد، موجب کاهش وزن می شود. همچنین تمام مواد مغذی مورد نیاز فرد را تأمین می کند.

جو دوسر موجب تقویت قوای جنسی می شود.

جو دو سر حاوی عنصری به نام avenacoside  است که با تنظیم میزان هورمون تستوسترون خون و اثرش بر روی این عنصر عملکرد این عنصر در بدن را بهبود بخشیده و از آنجا که با بالا رفتن سن میزان این هورمون در خون کاسته می شود لذا با تنظیم آن توانایی جنسی را بالا برده و در زوجین باعث تقویت ماهیچه ها و شرایط روانی  جهت  داشتن رابطه جنسی سالم می شود.

جو دوسر از استرس می کاهد.

هنگامی که جو دو سر را می خورید ترشح سروتونین در مغز بیشتر می شود. سروتونین هورمون شادی است و موجب کاهش استرس می شود.

جو دوسر از آلزایمر پیشگیری می کند.

سیلیکا، کلسیم و سایر ویتامین ها و مواد معدنی موجود در جو دوسر برای سلامت مغز موثرند.  مصرف جو‌دوسرباعث جذب سیلیکا٬ کلسیم و ویتامین B12 و دفع آلومینیوم از بدن می‌شود. جو دسر از جمله مواد غذایی سودمندی است که با آلزایمر مبارزه می کند.

جو دوسر برای زیبایی و سلامت پوست و مو مفید است. 

مصرف جو دوسر هم به صورت خوراکی و هم به صورت ماسک به زیبایی و شادابی پوست کمک می کند و موجب رشد و تقویت مو ها می شود.

سبوس جو دو سر OAB

سبوس جو دو سر پوسته خارجی دانه جو دو سر است که منبع غنی از فیبر خوراکی ، پروتئین ، کلسیم ، آهن ، منیزیم ، فسفر ، پتاسیم ، سدیم ، روی ، مس ، منگنز ، سلنیوم ، ویتامین E ، K، B1،B2 ، B6 ، ریبوفلاوین و فولات می باشد و به همین دارای خواص شگفت انگیز زیر است.
•    درمان انواع ناراحتی های دستگاه گوارش
•    پیشگیری و بهبود ورم مفاصل
•    مناسب برای افراد مبتلا به سلیاک
•    پیشگیری و درمان انواع بیماریهای قلبی
•    درمان دیابت
•    کاهش وزن
•    جلوگیری از یبوست
•    جلوگیری از انواع سرطان
•    پوست و زیبایی

با افزودن سبوس جو دو سر به رژیم غذایی روزانه خود از مزایای درمانی و سلامتی آن بهرمند شوید. راه های بسیاری برای مصرف سبوس جو دو سر وجود  دارد. با استفاده از دستورات آشپزی موجود در این سایت شما می توانید، غذا ها،شیرینی جات،صبحانه و انواع خوراکهای لذیذی را برای خود و اعضای خانواده خود تهیه نمایید.

یکی از کاربردهای عمده سبوس جو دو سر مصرف آن به عنوان ماده افزودنی در اکثر کیک ها و شیرینی جات مثل مافینها است.

همچنین از سبوس جو دو سر به عنوان ماده افزودنی در بسیاری  از کورنفلکس های صبحانه استفاده می شود یا می توان آن را به عنوان یک صبحانه کامل به همراه شیر و یا بدون شیر استفاده کرد.

در پخت بسیاری  از نانها، کلوچه ها، پن کیک ها و بیسکویت ها نیز برای افزایش میزان فیبر در آنها از سبوس جو دو سر استفاده می شود. بسیاری از سازمانهای سلامتی پزشکی، برای درمان بسیاری از بیماران سبوس جو دو سر را در برنامه رژیم غذایی خود گنجانده اند.

دانه کامل جو دوسر-ضد دیابت-فیبر- دانه کامل جو دوسر چیست

دانه کامل جو دوسر چیست

دانه کامل جو دوسر تمامی اجزای جو دوسر را در خود دارد و سرشار از فیبر،پروتئین، منگنز،روی و ویتامین های گروه B است.دانه کامل جو دوسر معجزه درمان دیابت است و درمانگر دیابت نوع ۲ و بیماری های قلبی عروقی می باشد. دانه کامل جو دوسر بهترین جایگزین برنج بوده و زمان پخت آن نیز ۳۰ الی ۴۰ دقیقه می باشد و نیازی به شستشو ندارد.

ارزش غذایی دانه کامل جو دوسر 

در هر ۱۰۰ گرم دانه کامل جو دوسر ۳۵۹ کیلوکالری است.دانه کامل جو دوسر حاوی۱۷٫۶ درصد پروتئین است که این مقدار برای داشتن یک سیستم ایمنی قوی بسیار حائز اهمیت است.همچنین حاوی ۴۴ درصد کربوهیدارت پیچیده است که از چاقی جلوگیری می کند و ضد دیابت بوده و انرژی مورد نیاز برای عملکرد بهتر مغز را فراهم می کند. دانه کامل جو دوسر سرشار از فیبر است که معادل ۱۶٫۵ درصد بوده و باعث می شود بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.طبق گزارشات محققین فیبر روزانه توصیه شده برای مردان ۱۱ درصد و زنان ۱۶ درصد می باشد.

نحوه مصرف دانه کامل جو دوسر 

همانطور که قبلا نیز اشاره کردیم زمان پخت دانه کامل جو دوسر ۳۰ الی ۴۰ دقیقه است و بهترین جایگزین برنج می باشد.می توانید از آن درتهیه انواع سوپ، اسموتی، سالاد و صبحانه استفاده کنید.نحوه پخت آن بدین صورت است که چهار پیمانه آب را بجوشانید، نمک و روغن را به دلخواه به آن اضافه کنید. پس از به جوش آمدن آب، یک پیمانه به آن دانه کامل جو دوسر اضافه کنید.سپس آن را دم کنید و بعد از ۳۰-۴۰ دقیقه آماده مصرف می باشد.به دلخواه می توانید پلو جو دوسر خودتان را با انواع سبزیجات یا حبوبات دم کنید.

جو دوسر فاقد گلوتن است
گلوتن، ماده ای است که در گندم و فرآورده های آن یافت می شود. بسیاری از افراد به گلوتن حساسیت دارند. این حساسیت اگر زیاد باشد به عنوان بیماری سلیاک در فرد خود را نشان می دهد. جو دوسر بهترین جایگزین به جای گندم است. این ماده هیچ گونه حساسیتی ایجاد نمی کند و فاقد گلوتن است.

موارد مصرف جو دوسر OAB

خواص بلغور جو-بلغور گندم-مصرف بلغور جو دوسر- بلغور جو دو سر چیست

بلغور جو دو سر چیست؟

بلغور جو دو سر گیاهی است فاقد گلوتن و دارای ارزش غذایی سرشار از فیبر.بلغور جو دوسر در کاهش کلسترول نقش بسزایی دارد و برای افراد دیابتی نیز بسیار مناسب است.
بلغور جو دوسر حاوی مواد معدنی از جمله: فسفر،آهن،مس،منیزیم و روی است.بلغور جو دو سر منبع خوبی از پروتئین و ویتامین B است.
موارد مصرف بلغور جو دو سر را می توان در صبحانه،آش،دلمه،سوپ،سالاد و خورش نام برد. مردم کشور آلمان بلغور جو دوسر را شب خیس کرده و صبح بدون پختن به عنوان صبحانه با عسل، شکر، میوه و آجیل مصرف می کنند. به جای بلغور گندم و برنج، می توانید از بلغور جو دوسر استفاده کنید.به عنوان مثال در تهیه دلمه و کوفته و …

ارزش غذایی هر وعده بلغور جو دو سر ( یک چهارم فنجان یا در حدود ۱ فنجان پخته شده) شامل ۱۵۲ کالری است.

طرز تهیه بلغور جو دوسر

بلغور جو دو سر نیاز به شستن ندارد و پخت آن شبیه برنج است.یک پیمانه بلغور جو دوسر را با ۶-۴ پیمانه آب، روی حرارت ملایم قرار دهید سپس به مدت ۴۰ دقیقه صبر کنید تا کاملا دانه های بلغور بپزد.بلغور جو دوسر بهترین جایگزین نان و سیب زمینی است.بلغور جو دو سر لعاب زیادی دارد و غذاها را غلیظ و خوش طعم می کند.

جو دو سر با برند A-برند A-جو دو سر-دیابت-درمان دیابت- درمان دیابت با جو دو سر

درمان دیابت با جو دوسر

جو دو سر یک ماده غذایی بسیار غنی از مواد معدنی است که حتی می تواند در خاک های نه چندان غنی و حاصلخیز نیز رشد کند. نام علمی این گیاه Avena Sativa می باشد. این ماده غذایی یکی از غنی ترین مواد غذایی است که بیشترین ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر را شامل می شود. دانه های آن یا پرک شده آن به نام جو دو سر پرک معروف اند یا آسیاب شده آن که به نام آرد جو دو سر معروف است.

گوارش آن بسیار آسان است و برای افرادی که دارای مشکلات گوارشی هستند این ماده غذایی  بسیار مناسب است و به آنها پیشنهاد می گردد. در مقایسه با سایر غلات جو دو سر دارای مقدار زیادی پروتئین است و همچنین دارای مقدار زیادی خانواده ویتامین B، ویتامین K، ویتامین E و همچنین مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیوم، منگنز و روی می باشد. مقدار فیبر موجود در این غله بسیار بیشتر از ذرت مکزیکی، برنج و گندم کامل می باشد.

بیماران دیابتی معمولاً دارای مشکلاتی نظیر بیماری های قلبی و کلیوی می باشند. مطالعات نشان داده که جو دو سر می تواند به کاهش میزان کلسترول خون کمک کند. فیبر موجود در جو دو سر می تواند تاثیر زیادی در LDL خون داشته باشد. جو دو سر دارای یک ماده معدنی هورمون شکل به نام ساپونین می باشد این ماده می تواند به غده پانکراس کمک کند تا تولید انسولین را کنترل کند و به آن نظم ببخشد. اینگونه است که مصرف جو دو سر  می تواند مقدار گلوکز خون را نرمال کند و از دیابت نوع ۲ جلوگیری به عمل بیاورد.

کاهش وزن یکی از مهمترین اهداف افراد دیابتی است. حتی در برخی موارد از ابتلا به دیابت در بیماران پیش دیابتی جلوگیری می کند. فیبر موجود در جو دو سر می تواند آب بسیاری جذب کند و همین امر باعث کمک به فرایند گوارش می شود و از طرفی هم می تواند کمک کند تا به شکل سالم وزن کم کنید.

 همچنین این غله برای افرادی که دارای عدم تحمل گلوتن هستند مناسب بوده و به راحتی می توانند این غله را میل کنند زیرا این غله بدون گلوتن می باشد.

جو دو سر منبع غنی از منیزیوم می باشد، ماده معدنی که برای تولید بسیاری از آنزیم های داخل بدن مصرف می شود.تحقیقات نشان داده که مصرف منیزیوم در طول روز تاثیر سالمی بر روی قلب دارد.

جو دو سر-غله-ورزشکاران-فیبر- چرا ورزشکاران باید از جو دو سر استفاده کنند

چرا ورزشکاران باید از جو دو سر استفاده کنند:

می توان گفت که جو دو سر یکی از محبوب ترین انواع صبحانه به حساب می آید. جو دو سر مدت طولانی شما را سیر نگه می دارد، دارای فیبر زیادی می باشد، قیمت مناسبی دارند و دارای دستور پختی آسان است.

می توانید آن را در مایکروویو یا فِر بپزید و حتی بطور خام میل نمایید. جو دو سر محدودیت سنی ندارد. از کودکان تا نوجوانان و بزرگسالان از خوردن آن لذت می برند. ورزشکاران می توانند به دلایل بسیاری از جو دو سر استفاده کنند. به همین دلیل است که بدن سازان از آن استفاده می کنند و این ماده غذایی در برنامه غذایی ورزشکاران قرار دارد. اگر ورزشکار هستید پس بدن شما به مقداری کربوهیدرات و پروتئین نیاز دارد که می توانید از جو دو سر کسب کنید بدون این که نگران بالا رفتن قند خون باشید.
 ویتامین B :

این ویتامین برای سوخت و ساز بدن ورزشکاران مهم می باشد. جهت بالا بردن مقدار انرژی، سلامتی مغز و عملکرد عضلات.

شامل ویتامین های B3, B5, B6, B7, B9 می باشد. اغلب تخم مرغ به عنوان منبعی سرشار از ویتامین B معرفی می شوند ولی جو دو سر در این زمینه منبع غنی تری می باشد. اگر چه که دارای ویتامین B12 نمی باشد ولی این کمبود را با منبع سرشار ویتامین B خود جبران می کند. نصف فنجان از جو دو سر می تواند شما را تا ساعت ها با انرژی نگه دارد و ویتامین B بدن شما را تامین کند.
 منیزیم :
منیزیم ماده معدنی مهمی برای هر انسانی می باشد مخصوصا برای ورزشکارانی که می خواهند بعد از تمرین بدنشان ترمیم یابد. منیزیم باعث رفع گرفتگی عضلانی، ترمیم و رشد سلول های عضلانی می شود همچنین باعث کاهش کلسترول خون و کاهنده هورمون های استرس زایی است که هنگام ورزش فعال می شوند می باشد. کمبود منیزیم می تواند باعث ایجاد کوفتگی در بدن شود که هیچ ورزشکاری از این اتفاق خوشنود نخواهد شد این حالت در آینده می تواند باعث بی خوابی و اختلال در تمرینات آینده شود. جو دو سر دارای ۲۷۵ میلی گرم منیزیم در هر ½ فنجان می باشد.
 پروتئین :
تا حالا به این اندیشیده اید که ورزشکارانی که گیاه خوار هستند چگونه پروتئین مورد نیار بدن خود را تامین می کنند؟ جو دو سر! مصرف یک وعده جو دو سر معادل یک تخم مرغ می باشد. ½ فنجان جو دو سر دارای ۷ گرم پروتئین می باشد. نکته مثبت دیگری که جو دو سر نسبت به تخم مرغ دارد این است که فاقد کلسترول، چربی های مضر و مواد فاسد پذیر می باشد. شما به آسانی می توانید جو دو سر را در اسموتی خود مخلوط کنید و چند بار در روز از آن استفاده کنید بدون نیاز به پودرهای انرژی زا.
آهن :
در هر ۱/۲ فنجان از جو دو سر ۴ میلی گرم آهن وجود دارد. که این مقدار معادل ۱/۳ میزان تجویز شده آهن در روز می باشد. استفاده از جو دو سر همراه با منبعی از ویتامین C مانند، لیمو، پرتقال، سیب، کیوی، توت، باعث بالا بردن جذب مواد معدنی مغذی می شود.
بتا گلوکان :
فیبر محلول موجود در جو دو سر مزایای بسیاری برای بدن انسان دارد. در درجه اول شما را سیر نگه می دارد و باعث کاهش کلسترول خون می شود. به شما کمک می کند تا کمر باریک داشته باشید. برای ورزشکارانی که به دنبال داشتن انرژی، سلامت جسمانی به همراه تمرینات سخت هستند بهترین گزینه می باشد. یکی از بهترین منابع غذایی برای کمک به کاهش وزن خصوصا در محدوده دور شکم می باشد.

کربوهیدارت-کینوا OAB-کربوهیدارت پیچیده - کربوهیدارت ساده و پیچیده چیست؟

کربوهیدارت ساده و پیچیده چیست؟

کربوهیدرات ها یا مواد قندی به طور عمده در دو دسته تقسیم می شوند، ساده و پیچیده. کربوهیدرات ها همچنین به قند ساده و نشاسته نیز شناخته شده اند. تفاوت بین کربوهیدرات های ساده و پیچیده به سرعت هضم،جذب و ساختار شیمیایی آن بستگی دارد. بیشتر کربوهیدرات ها با هضم به گلوکز تبدیل می شوند.برای مثال کربوهیدرات های ساده به طور کامل به گلوکز تبدیل می شوند.

کربوهیدرات های ساده 

کربوهیدرات های ساده قندهای ساده نام دارند. قندها در انواع مختلف منابع غذایی طبیعی از جمله قند،شکر،شکلات،شیره برنج سفید و نان سفید گندم یافت می شوند و عامل طعم و مزه شیرین در بدن هستند. باید ذکر کنیم که عامل افزایش سطح گلوکز در خون نیز هستند.

قندها در دو دسته طبقه بندی می شوند.دسته اول تک قندی ها (مونوساکارید ها) که شامل گلوکز،فروکتوز و گالاکتوز است و دسته دوم قند دو کربنه(دی ساکارید ها) که شامل ساکارز(شکر)، لاکتوز و مالتوز می توان دسته بندی کرد.

بسیاری از غذاهای فرآوری شده دارای قند اضافی هستند. خدمات درمانی بزرگسالان مقدار قند مصرفی روزانه برای مردان را کمتر از ۷۰ گرم و برای زنان زیر ۵۰ گرم اعلام کرده است. با این حال، افراد مبتلا به دیابت سطح قند خون خود را باید به سطوح پایین تر محدود کنند.از این رو باید از مصرف کربوهیدرات های ساده دوری کنند.

از آنجایکه قند هیچ ارزش غذایی به جز انرژی برای بدن ندارد(نظر به اینکه اغلب به عنوان کالری خالی نیز نامیده می شود)،افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند می توانند منابع شکر اضافی خود را از رژیم غذایی خود حذف کنند. توجه کنید افرادی که در معرض خطر هیپوگلیسمی ( پایین افتادن قند خون به زیر شصت میلی‌گرم بر دسی‌لیتر) هستند از میزان مصرف قند خود نظر به جلوگیری یا درمان آن نگران نباشند.

کربوهیدرات پیچیده 

کربوهیدرات های پیچیده که برای بدن مفید هستند به عنوان پلی ساکارید، نشاسته تشکیل شده از قند، که زمان بیشتری برای شکستن نیاز دارند،نام گرفته اند.از نظر شیمیایی معمولا از سه قند یا بیشتر تشکیل شده اند.به بیان دقیق تر، کربوهیدرات های پیچیده نشاسته ای است که تصفیه شده و در موارد زیر موجود است:

• سبوس غلات مانند جو دوسر
• کینوا

• جو دوسر

متخصصین تغذیه به مصرف کربوهیدرات پیچیده توصیه می کنند. با این حال به مصرف غلات کامل و سبزیجات نشاسته ای که دیرتر از کربوهیدرات تصفیه جذب می شوند نیز اشاره می کنند.

غلات کامل

نشاسته غلات کامل، شامل دانه و هسته گندم می باشد که فیبر و ارزش غذایی موجود در غذاهای نشاسته دار است.هنگامی که به مصرف غذاهای نشاسته دار مانند برنج، نان و سایر محصولات ساخته شده از آرد می رسید بهتر است بجای آنها از محصولات غلات کامل و مفید مثل کینوا و جو دوسر استفاده کنید.

در حالی که طیف غذاهای غلات کامل بر روی سطح گلوکز خون آهسته تر از دیگر اشکال کربوهیدرات تاثیر می گذارد.سطح بالایی از کربوهیدرات می تواند سطح قند خون را بالا ببرد. تست قند خون قبل و بعد از وعده های غذایی یک روش خوبی است تا میزان کربوهیدرات لازم را اندازه گیری کنید.از این رو مصرف کینوا و جو دوسر باعث کم شدن قند خون و درمان دیابت است.
خرید انواع جو دوسر ۲۰۰ و ۵۰۰ گرمی