خواص زردچوبه و زنجبیل

زردچوبه-کاهش-وزن-تغذیه- زردچوبه و کاهش وزن

زردچوبه و کاهش وزن 

امروزه چاقی و اضافه وزن بیش از پیش رواج یافته است. چاقی باعث مشکلات فراوانی از جمله آرتروز، سنگ کیسه صفرا، مشکلات کبدی، بیماری های قلبی، فشار خون بالا، تری گلیسیرید بالا، کلسترول بالا، دیابت، آپنه خواب و غیره می شود.

به غیر از پرخوری و تغذیه ی نامناسب، مصرف الکل، یائسگی، کم کاری تیروئید و بی تحرکی نیز می توانند موجب ایجاد چاقی شوند.

سوزاندن چربی برای کاهش وزن مهم است. کبد ارگانی است که برای سوزاندن چربی ضروری است. مطالعات نشان داده اند که زمانی که کبد آسیب می بیند، فرایند سم زدایی بدن را کاهش می دهد.

زردچوبه موجب مبارزه با رادیکال های آزاد، سم زدایی کبد و بهبود آن، کاهش کلسترول، بهبود شریان ها و قلب و عروق و چربی سوزی می شود.

تحقیقات نشان داده است که زردچوبه می تواند سطح کلسترول خون را کاهش دهد، در نتیجه با کاهش چربی، موجب کاهش وزن می شود.

کورکومین موجود در زردچوبه می تواند حرارت بدن را افزایش دهد. این امر منجر به سوختن بیشتر چربی و کاهش وزن می شود.

زردچوبه می تواند سوخت و ساز بدن را افزایش دهد.
همچنین به هضم غذا کمک می کند.

افرادی که در صدد کاهش وزن هستند، بهتر است این چاشنی را در رژیم غذایی روزانه ی خد قرار دهند.

از آنجا که زنجبیل و زردچوبه این شرکت ارگانیک بوده و ۱۰۰% خالص و طبیعی می باشد لذا میزان مصرف آن در هر بار استفاده در تهیه غداها نسبت به زنجبیل و زردچوبه های موجود در بازار بسیار کمتر می باشد که دوست داران سلامتی در اولین بار استفاده از آن این تفاوت را به راحتی حس خواهند کرد.زنجبیل و زردچوبه ارگانیک OAB دارای طعمی غنی و سرشار از آنتی اکسیدان ها است.

زنجبیل-ارگانیک-لاغری-تغذیه-ادویه- زنجبیل ارگانیک و لاغری

زنجبیل ارگانیک و لاغری

ورزش در بدن ایجاد حرارت می کند. زنجبیل همچنین بدن را گرم می کند و متابولیسم بدن را افزایش می دهد.
زنجبیل تقریباً بدون کالری است.
مصرف زنجبیل در پخت و پز غذا، و همچنین چای زنجبیل می تواند موجب چربی سوزی و لاغری شود.
زنجبیل، طی سال های بسیاری برای درمان تهوع و دیگر مشکلات گوارشی استفاده می شده است.
L.K. هان، یک محقق ژاپنی، می گوید زنجبیل با گرمازایی، موجب افزایش سوخت و ساز بدن می شود.
زنجبیل ارگانیک در فهرست غذاهای چربی سوز قرار دارد.
زنجبیل ارگانیک یک گشادکننده عروق است، قطر شریان های کوچک را افزایش می دهد و باعث افزایش گردش خون می شود.
افزایش جریان خون و گردش خون موجب افزایش درجه حرارت بدن به میزان کمی می شود.
با توجه به افزایش درجه حرارت بدن، سوخت و ساز بدن افزایش یافته و کالری بیشتری سوزانده می شود.
زنجبیل موجب بهبود عملکرد کیسه صفرا، کبد و معده می شود، در نتیجه فرایند هضم را بهتر کرده و انرژی بیشتری برای چربی سوزی به بدن می دهد.
همچنین زنجبیل در درمان یبوست و کاهش کلسترول نیز استفاده می شود، که این موارد، خود موجب کاهش وزن و چربی سوزی می شوند.

چای سبز با زنجبیل نیز یک ماده ی بسیار موثر برای چربی سوزی است و همچنین خواص بسیاری دارد. هم چای سبز و هم زنجبیل خاصیت چربی سوزی دارند.

طرز تشخیص زردچوبه ارگانیک - طرز تشخیص زردچوبه ارگانیک

طرز تشخیص زردچوبه ارگانیک

زردچوبه ارگانیک چیست؟

زردچوبه ارگانیک به زردچوبه ای گفته می شود که در کشت و رشد دادن آن هیچگونه آفت کش مصنوعی استفاده نشده است. و همچنین از کود های ارگانیک برای پرورش آنها استفاده شده است.

چگونه زردچوبه ارگانیک را تشخیص دهیم؟

نکاتی برای تشخیص زردچوبه ارگانیک از غیر ارگانیک وجود دارد که حتما در هنگام خرید آن حتما باید دقت کنید. معمولا بهترین حالت آن است که محصولی که تهیه می کنیم حتما دارای گواهی ارگانیک یا برچسب ارگانیک بوده باشد. اما این تنها راه موجود برای تشخیص ارگانیک بودن این محصول نمی باشد، برای تشخیص اینکه زردچوبه مورد نظر ارگانیک یا غیر ارگانیک است راههای زیادی وجود دارد. که در زیر تعدادی از آن ها بیان شده است.

ویژگی های زردچوبه ارگانیک :

علاوه بر گواهی ارگانیک زردچوبه ارگانیک که تهیه می کنید باید توجه داشته باشید که دارای ویژگی های زیر باشد :

۱-از خریدن پودر زردچوبه هایی که دارای مواد افزودنی در خود هستند بپرهیزید.
۲-توجه داشته باشید که زردچوبه ارگانیک نباید منیزیوم داشته باشد زیرا این خود یک ماده سمی است.
۳-حتما حواستان باشد که زردچوبه ارگانیک نباید در خود کلسیم فسفات باشد.

۴-اگر از مکمل کورکومین استفاده می کنید توجه داشته باشید که جنس کپسول آن گیاهی باشد نه ژلاتینی.

جمع بندی :
در هنگام خرید زردچوبه و یا مکمل آن توجه داشته باشید که همه ویژگی های بالا را داشته باشد مهم ترین آن این است که محصول حتما دارای گواهی ارگانیک باشد.

چرا زردچوبه ۱۰۰% خالص و ارگانیک OAB ؟

متاسفانه برخی از افراد سودجو رنگ های مصنوعی به زردچوبه، آرد و غیره اضافه می کنند. که خوشبختانه وزارت بهداشت با این افراد مبارزه می کند.

لطفا توجه فرمائید،زردچوبه ارگانیک این شرکت به دلیل دارا بودن کورکومین زیاد،دارای طعمی غنی و متفاوت بوده و مصرف آن در آشپزی تا ۵۰% کمتر از سایر زردچوبه های موجود می باشد.

کورکومین موجود در زردچوبه هندی ماده ای موثر و جز فعال آن است. زردچوبه معمولی دارای حدود ۱ درصد کورکومین است اما میزان کورکومین موجود در زردچوبه ارگانیک  ۲٫۱۷OAB  درصد است و می تواند همانند دارو در بدن عمل کرده و از بروز بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان جلوگیری کند.

کپسول زردچوبه ارگانیک
از آنجا که خوردن زردچوبه خام باعث زرد شدن دندان می شود، توصیه ما استفاده آن از طریق ریختن در کپسول خالی است. می توانید کپسول خالی از داروخانه تهیه فرموده و آن را با زردچوبه ارگانیک پر کرده و روزانه ۲ عدد مصرف کنید. زردچوبه خام بیشترین تاثیر را بر روی سلامتی دارد.

کورکومین چیست؟

کورکومین موجود در زردچوبه هندی ماده ای موثر است.کورکومین جزئی از سه کورکومینوید موجود در زردچوبه است و دو جز دیگر آن desmethoxycurcumin و bis-desmethoxycurcumin هستند. کورکومینوید رنگ زرد زردچوبه است و کورکومین به عنوان رنگ خوراکی زرد رنگ و چاشنی غذایی استفاده می شود. کورکومین از زمین ساقه یا ریزوم خشک شده این گیاه زردچوبه به دست می آید.
زردچوبه گیاه چند ساله است که به طور گسترده در جنوب و جنوب شرقی آسیا کشت می شود.زمین ساقه (ریزوم) یا ریشه این ادویه را پردازش می کنند تا زردچوبه را درست کنند.میزان کورکومین موجود در زردچوبه ارگانیک  OAB 2.17 درصد است و می تواند همانند دارو در بدن عمل کرده و از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری کند.

کورکومین در چند دهه گذشته به علت داشتن خواص دارویی موضوع مورد علاقه پژوهش بوده است. تحقیقات نشان داده است که کورکومین عامل ضد التهابی قوی است که می تواند التهاب را کاهش دهد و نقش مهمی در در درمان سرطان دارد.کورکومین به منظور کاهش تکثیر و گسترش تومورها در بدن عمل می کند.

همه چیر درباره زردچوبه

در ایالت متحده، زردچوبه به عنوان بهترین ادویه شناخته شده است. این ادویه یکی از اجزای اصلی پودر کاری است. در هند و سایر نقاط آسیا به عنوان درمانگر بسیاری از بیماری ها استفاده می شود. اعتقاد بر این است که دارای خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدان و ضد سرطان می باشد.

چرا مردم از زردچوبه استفاده می کنند ؟

کورکومین ماده موجود در زردچوبه در کاهش التهاب کمک می کند. مطالعات متعدد نشان می دهد که علائم آرتریت روماتوئید و آرتروز مانند درد و التهاب را تسکین می دهد.خواص دیگر زردچوبه خاصیت دارویی آن است. در تست های آزمایشگاهی کورکومین برای جلوگیری از رشد انواع تومورهای سرطانی کمک شایانی کرده است.

یکی از مطالعات به این نتیجه رسید که عصاره زردچوبه حاوی کورکومین از سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند، با این حال تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.دیگر مطالعات نشان می دهد که کورکومین زردچوبه در برابر انواع بیماری های پوستی، آلزایمر، زخم معده و کلسترول بالا از بدن محافظت می کند. بر اساس مطالعات آزمایشگاهی، کورکومین موجود در زردچوبه در درمان ناراحتی های معده، دیابت، HIV و عفونت های ویروسی کمک می کند.

زردچوبه-زنجبیل-ارگانیک-oab-خالص- زنجبیل و زردچوبه ارگانیک 100% خالص و طبیعی OAB

زنجبیل و زردچوبه ارگانیک ۱۰۰% خالص و طبیعی OAB

از آنجا که زنجبیل و زردچوبه این شرکت ارگانیک بوده و ۱۰۰% خالص و طبیعی می باشد لذا میزان مصرف آن در هر بار استفاده در تهیه غداها نسبت به زنجبیل و زردچوبه های موجود در بازار بسیار کمتر می باشد که دوست داران سلامتی در اولین بار استفاده از آن این تفاوت را به راحتی حس خواهند کرد.زنجبیل و زردچوبه ارگانیک OAB دارای طعمی غنی و سرشار از آنتی اکسیدان ها است.

ارزش غذایی زنجبیل اٌرگانیک  و  ارزش غذایی زردچوبه اٌرگانیک

11 نکته مبنی بر فواید زنجبیل

۱۱ نکته مبنی بر فواید زنجبیل

زنجبیل جز یکی از سالمترین و می توان گفت خوشمزه ترین ادویه جات است. این نکات از طرف محققان تایید شده است.

۱– زنجبیل حاوی ماده ای است به نام جینجرول (Gingerol) که خاصیت پزشکی بالایی دارد. زنجبیل یک گیاه گل دار است که ریشه آن از چین گرفته می شود. از قدیم زنجبیل را به عنوان جایگزین دارویی و یا در مرسم سنتی استفاده کرده اند. مصرف زنجبیل به هضم غذا، کاهش حالت تهوع و مبارزه با سرماخوردگی یا آنفولانزا کمک می کند. زنجبیل را میتوان به صورت تازه، خشک، پودر، روغن یا عصاره استفاده کرد. در بعضی مواقع آن را به مخلوط آرایشی بهداشتی نیز اضافه می کنند. طعم خاص زنجبیل از روغن طبیعی آن سرچشمه می گیرد که مهم ترین آن gingerol می باشد. خواص پزشکی زنجبیل از این ماده سرچشمه می گیرند. همچنین دارای خاصیت بالای ضد التهابی است.

۲– زنجبیل می تواند در درمان انواع حالت تهوع مفید باشد مخصوصاً حالات تهوع صبحگاهی. زنجبیل نشان داده است که در برابر حالت تهوع بسیار اثر بخش است. برای مدت ها از زنجبیل برای جلوگیری از دریا زدگی استفاده شده است و این امر نشان می دهد که زنجبیل همانند داروهای تجویز شده می تواند تاثیر گذار باشد. همچنین می تواند در کاهش حالت تهوع در افراد بعد از جراحی یا اشخاصی که تحت شیمی درمانی هستند، مفید است. ولی می توان گفت بیشترین تاثیر آن در زمان حاملگی و بیماری های صبحگاهی نمایان می شود. در مطالعاتی که بر ۱٫۲۷۸ زن باردار انجام گرفته شده، نشان داده است که استفاده ۱٫۱ تا ۱٫۵ گرم زنجبیل می تواند باعث کاهش حالات تهوع صبحگاهی در زنان حامله شود. زنجبیل به عنوان ماده ای سالم شناخته شده است اما بهتر است قبل از مصرف با پزشک خود در مورد میزان مصرف در دوران حاملگی مشاوره کنید.

۳– زنجبیل می تواند باعث کاهش درد عضلانی شود. در مطالعه ای که انجام گرفته شده اثبات شده که استفاده از ۲ گرم زنجبیل در روز باعث کاهش دردهای عضلانی می شود. زنجبیل تاثیر آنی ندارد ولی روز به روز تاثیر خود را نشان می دهد. این عمل به خاصیت ضد التهابی آن بر می گردد.

۴– خاصیت ضد التهابی زنجبیل می تواند برای افرادی که دارای بیماری آرتروز هستند مفید باشد. آرتروز بیماری شایع ای است که در آن مفاصل میان استخوان ها ساییده می شود و باعث درد مفصلی و یا قفل کردن قسمت بیمار بدن می شود. در آزمایشی کنترل شده که در آن ۲۴۷ نفر با آرتروز زانو شرکت کردند، کسانی که از زنجبیل استفاده کرده بودند داروهای مُسکن درد کمتری استفاده کردند. آزمایشی دیگر نشان داده که مخلوطی از زنجبیل، کندُر، دارچین و روغن کنجد در استفاده موضعی برای درد آرتروز اثربخش است.

۵– زنجبیل به شدت باعث کاهش میزان قند خون می شود. این مورد جدیداً مورد بررسی قرار گرفته و شواهد زیادی ارائه نشده است ولی زنجبیل می تواند دارای خواص آنتی دیابتی بالایی باشد. در تحقیقی که در سال ۲۰۱۵ انجام گرفت، ۴۱ نفر شرکت کننده دارای دیابت نوع دوم، ۲ گرم پودر زنجبیل در روز مصرف کردند و در نتیجه شاهد کاهش قند خون ناشتای این افراد به میزان ۱۲ درصد شدند. به خاطر داشته باشید که این تنها یک تحقیق در مقیاس کوچک بوده و در حالی که اثرات و خواص مثبت زنجبیل در موارد گوناگون قابل مشاهده است ولی باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام گیرد تا بتوان به صورت رسمی این خاصیت را به خواص دیگر زنجبیل اضافه کرد.

۶– زنجبیل می تواند در کمک به درمان سوء هاضمه های مزمن موثر باشد. این نوع بیماری با درد در قسمت فوقانی معده شناسایی می شود. محققان بر این باورند که به تاًخیر اُفتادن تخلیه شدن معده دلیل اصلی سوء هاضمه است. به طرز قابل توجهی زنجبیل نشان داده است که باعث افزایش سرعت در تخلیه کردن معده، در افرادی که دارای مشکل سوء هاضمه هستند می شود. بعد از خوردن سوپ ۱۶ دقیقه طول می کشد تا غذا هضم شود ولی با استفاده از زنجبیل این زمان به ۱۲ دقیقه کاهش پیدا می کند. در تحقیقی که در آن ۲۴ نفر سالم شرکت کردند، قبل از وعده غذایی ۱٫۲ گرم پودر زنجبیل مصرف کردند که ۵۰ درصد سریع تر باعث تخلیه شدن معده شد.

۷– زنجبیل باعث کاهش درد دوران قاعدگی در زنان می شود. یکی از استفاده های دیگر زنجبیل به عنوان مُسکن درد است. در آزمایشی که ۱۵۰ خانم شرکت داشته اند، روزانه ۱ گرم پودر زنجبیل طی سه روز اولیه دوره قاعدگی خود مصرف کردند. در نتیجه اعلام شد که زنجبیل همانند داروهای شیمیایی مُسکن، مانند بروفن، عمل می کند.

۸– زنجبیل ممکن است در کمک به کاهش کلسترول تاثیر گذار باشد. بالا بودن میزان کلسترول بد (LDL) ارتباط مستقیم با بالا رفتن خطرات بیماری های قلبی دارد. غذاهایی که مصرف می کنید می توانند بر میزان کلسترول تاثیر بگذارند. در تحقیقی که طی ۴۵ روز با شرکت ۸۵ نفر انجام گرفت، استفاده روزانه ۳ گرم پودر زنجبیل باعث کاهش چشم گیری از نشانه های کلسترول بالا شد. می توان گفت که زنجبیل همانند داروی شیمیایی به نام آتورواستاتین (atorvastatin) در کاهش کلسترول بد عمل می کند. همچنین در آزمایشات نشان داده شده که همزمان با کاهش کلسترول، زنجبیل باعث کاهش تریگلیسیرین نیز می شود.

۹– زنجبیل ممکن است در پیشگیری از سرطان سودمند باشد. سرطان بیماری خطرناک و جدّی است که در اثر رشد خارج از کنترل و غیر طبیعی سلول ها بوجود می آید. عصاره زنجبیل به عنوان ماده درمانی برای انواع مختلف سرطان مورد بررسی قرار گرفته است. در تحقیقی که ۳۰ نفر در آن شرکت کردند، استفاده روزانه ۲ گرم از عصاره زنجبیل باعث کاهش التهاب مولکول های روده بزرگ شده است. در حالی که در تحقیقی دیگر که بر روی اشخاصی با ریسک بالایی از سرطان روده صورت گرفته، این موضوع را اثبات نکرده است. اثرات محدودی در ارتباط با اثر بخش بودن زنجبیل بر سرطان های پانکراس، سینه و تخم دان وجود دارد که به تحقیقات بیشتری نیاز دارد.

۱۰– زنجبیل ممکن است باعث جلوگیری از آلزایمر شود. تحقیقاتی که روی حیوانات صورت گرفته نشان داده است که وجود آنتی اُکسیدان ها و ترکیبات زیست فعال (هر چیزی که بر روی بافت زنده بدن تاثیر گذاری داشته باشد. آنتی بیوتیک ها، ویتامین ها از این دسته هستند.) در زنجبیل می توانند باعث مهار شدن واکنش های التهابی در مغز شود. شواهد دیگری هستند مبنی بر این که زنجبیل به طور مستقیم می تواند بر روی کارکرد مغز تاثیر بگذارد. در آزمایشی که با شرکت ۶۰ خانم میان سال انجام گرفته، عصاره زنجبیل باعث افزایش کیفیت در زمان عکس لاعمل و کارکرد حافظه شده است. تحقیقات متعددی بر روی حیوانات صورت گرفته که نشان داده زنجبیل از بیماری های ناشی از بالا رفتن سن جلوگیری می کند.

۱۱– زنجبیل و مبارزه با عفونت. وجود gingerol و ترکیبات زیست فعال در زنجبیل می توانند خطر مبتلا شدن به عفونت را کاهش دهند. در واقع زنجبیل قادر است رشد انواع باکتری را مهار کند. در خصوص باکتری های دهان که به لثه مرتبط می شود می تواند اثرات مثبت بیشتری داشته باشد. از جمله ورم لثه.