خواص چاودار

فواید چاودار پرک ارگانیکچاودار ارگانیک-چاودار پرک-ارگانیک- چاودار پرک ارگانیک چیست؟

چاودار دارای مواد مغذی،مواد معدنی، ویتامین ها و ترکیبات آلی می باشد.سرشار از مواد معدنی از جمله منیزیم،منگنز،مس،فسفر،زینک،ویتامین B و فیبر است.چاودار را می توان در صبحانه، سوپ،کیک و نان ها مورد استفاده قرار داد.

کاهش کلسترول 

تحقیقات اخیر بر روی ۱۸ مرد و ۲۲ زن صورت گرفت.در این مجموعه از نان چاودار،نان گندم و سفید استفاده شد. نتایج این تحقیقات بدین شکل بود که کسانی که از نان چاودار استفاده کرده بودند سطح کلسترول آنها کاهش یافته بود.

 

درمان دیابت

چاودار پرک بدلیل داشتن منیزیم سطح بین گلوکز و انسولین موجود در بدن را کنترل می کند.محقیقن به این نکته اشاره کرده اند ، کسانی که از پرک چاودار استفاده می کنند میزان انسولین آنها به آرامی کاهش می یابد.

 

کاهش وزن 

چاودار پرک ارگانیک منبع خوبی از فیبر است.داشتن فیبر بالا و کربوهیدرات پیچیده احساس سیری طولانی مدتی به فرد می دهد و این باعث می شود تا فرد دیرتر گرسنه شود.

 

مزایای دیگر چاودار پرک ارگانیک 

چاودار پرک حاوی آنتی اکسیدانی به نام لیگنان است که در دوران یائسگی بانوان نقش اساسی دارد.همچنین کسانی که سطح کلسترول آنها بالا است می توانند با مصرف چاودار پرک، کلسترول خود را کاهش دهند و از حملات قلبی بدور بمانند.چاودار پرک ارگانیک گزینه ای سالم برای بدن است، پس حتما آن را وارد رژیم غذایی خود کنید.

رابطه چاودار پرک ارگانیک و دیابتچاودار پرک-ارگانیک-دیابت- رابطه چاودار پرک ارگانیک و دیابت

چاودار پرک ارگانیک حاوی فیبر بالایی است.داشتن املاح معدنی بسیار در چاودار پرک نظیر فیبر و منیزیم سطح گلوکز خون را کنترل می کند.

غلات کامل نظیر چاودار پرک و کینوا ارگانیک دیابت نوع ۲ را کنترل می کند.کسانی که به دیابت نوع ۲ مبتلا هستند می تواند چاودار را جایگزین گندم کنند زیرا چاودار بر روی گلوکز بدن تاثیری کمتری دارد . گندم به سرعت جذب بدن می شود و سطح قند خون فرد بالا می رود.دلیل اینکه چاودار بعد از هضم، کمتر بر روی انسولین بدن تاثیر می گذارد وجود فیبر و کربوهیدرات پیچیده است،در حالی که گندم کربوهیدرات ساده بوده و عامل دیابت است.

چاودار پرک غنی از منیزیم و ۳۰۰ نوع آنزیم است که این آنزیم ها از گلوکز و انسولین موجود در بدن استفاده می کنند.تحقیقات اخیر به این نکته اشاره دارد که مردمی که از غلات کامل نظیر چاودار پرک استفاده می کنند شاهد کاهش دیابت نوع ۲ هستند.دلیل کاهش دیابت نوع ۲ در این افراد وجود منیزیم در چاودار پرک است.

طبق تحقیقات گزارش شده در مجله تغذیه سالم در آمریکا چاودار پرک ارگانیک گزینه ای ایده آل برای افراد مبتلا به دیابت است.مطالعات حاکی از این است که مصرف چاودار و غلات کامل (جو دوسر) باعث کاهش خطر دیابت تیپ ۲ می شود. پس مصرف چاودار و جو دوسر برای افراد دیابتی نسبت گندم بهتر است.
چاودار پرک به کندی تجزیه می‌شود و در نتیجه، بالا رفتن قند خون ناشی از مصرف آن به آرامی صورت می‌گیرد و از این رو، برای بیماران دیابتی غله ای مناسب محسوب می‌شود.چاودار سبب عبور سریع‌تر مواد غذایی از دستگاه گوارش می‌شود و از ماندن غذا در سیستم گوارشی و ایجاد یبوست جلوگیری می‌کند و از بهترین غلات جهت جلوگیری از یبوست است.