خورش دال عدس
خورش دال عدس
مواد لازم :
- دال عدس ……………………….……………….150 گرم
- روغن زیتون………………………….…………………به میزان لازم
- سیر له شده ……………………………..………یک قاشق چایخوری
- زنجبیل تازه ………………………..…………. یک قاشق چایخوری
- زردچوبه ……………..……………………….. یک قاشق چایخوری
- تخم خردل، زیره، فلفل قرمز خشک………..جمعاً یک قاشق سوپخوری
- برگ بو ………………………………………… 2 عدد
- گوجه فرنگی …………………………………. 2 عدد بزرگ، نگینی خردشده
- گشنیز خرد شده………………………………..یک قاشق چایخوری
طرز تهیه :
*دال عدس را با نیم لیتر آب بگذارید بپزد.
*در تابه ای روغن زیتون را گرم کرده و سیر و زنجبیل له شده را تفت دهید تا کمی طلایی شوند. زرد چوبه را اضافه کرده، تخم خردل، زیره و فلفل قرمز خشک را در آن تفت دهید تا عطر ادویه خارج شود.
*سپس برگ بو را اضافه کرده و گوجه فرنگی را هم مخلوط کنید.
*سه دقیقه تفت داده و تمام مواد دال عدس پخته شده بریزید.
*در آخر گشنیز خرد شده را اضافه کرده و بگذارید خورش 5 دقیقه جا بیفتد.
*بعد از آماده شدن با برنج سرو کنید.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شود. بطور مثال : مصرف گوجه فرنگی برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع، و برای گروه خونی B و A مضر میباشد.