دانه چیا و دیابت و یبوست در بارداری

دسته بندی ها :
دانه چیا و دیابت و یبوست در بارداری

دانه چیا و دیابت در بارداری:

دانه چیا یکی از مواد غذایی است که می توان آن را به عنوان یک غذای فوق العاده در غذای زنان باردار اضافه کرد.

خواص دانه چیا برای دیابت نوع دو:

  • کنترل سطح قند خون و حفظ سطح انسولین
  • کاهش التهاب در دوران بارداری
  • تأمین میزان بالای آنتی اکسیدان های مورد نیاز
  • جلوگیری از عوامل خطر بیماری های قلبی
  • پس، از افزودن دانه چیا به وعده های غذایی خود به ویژه غذای افراد دیابتی و زنان باردار، غافل نشوید!

یک مطالعه منتشر شده در سال 2007 به عنوان “پرهیز از دیابت” نشان می دهد که دانه چیا می تواند به کنترل میزان قند خون کمک کند و افراد  به خصوص زنان باردار مبتلا به دیابت نوع دو را از بیماری های قلبی و چاقی در امان نگه دارد.

با توجه به شرایط بهداشتی، باید در نظر داشت که دانه چیا در درمان پروستات و سرطان پستان بسیار اثربخش می باشد. به خصوص یبوست و دیابت نوع دو را که در دوران بارداری به سراغ زنان باردار می آید، درمان می کند. این تنها بخش کوچکی از خواص سلامتی و درمانی دانه چیا است که می توان به آن اشاره کرد. از دیگر خواص اعجاب انگیز دانه چیا، میزان بالای کلسیم این دانه است که سه برابر شیر است.

دانه چیا و یبوست در دوران بارداری:

 مصرف دانه چیا در دوران بارداری می تواند با یبوست مربوط به این دوران مقابله  و آن را درمان کند. اصلی ترین ماده مغذی که این مشکل را حل می کند، فیبر موجود در دانه چیا می باشد.

رابطه بین دانه چیا و سیستم گوارشی: در صورت اضافه کردن دانه چیا به وعده های غذایی زنان باردار، سیستم گوارشی آنان بهبود می یابد، زیرا دانه چیا به مدت طولانی تری در معده می ماند و کالری بیشتری را جذب می کند. این امر یکی از خواص دانه چیا است که برای سیستم گوارشی سودمند است، ولی از آنجایی که اشتهایشان را محدود می کند باعث می شود تا وزن کم کنند و احساس سنگینی نکنند و به شدت از چاقی پس از زایمان جلوگیری می کند.

برچسب ها :

نظرات شما

قالب فروشگاهی