دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

دستور پخت تخم کتان بو داده با سینه مرغ

دستور پخت تخم کتان بو داده با سینه مرغ :
 
مواد لازم : (تعداد 1 نفر) (زمان 25 دقیقه)
2-1 عدد سینه مرغ بدون استخوان
1 قاشق چای خوری روغن زیتون
2/8 فنجان پودر سوخاری
2 قاشق چای خوری تخم کتان بو داده
کمی پودر سیر، فلفل سیاه، جعفری و پنیر پارمزان
دستورالعمل :
سینه مرغ را شسته و اجازه دهید خشک شود سپس در روغن زیتون بخوابانید. تخم کتان، پودر سوخاری، پودر سیر، فلفل سیاه، پنیر پارمزان و جعفری را در کیسه فریزر بریزید و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند. سینه های مرغ را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و مخلوط چاشنی ها را روی آن بپاشید تا کاملاً سطح سینه های مرغ را پوشش دهد. ظرف را در فِر با درجه حرارت 200 درجه سلسیوس (390 درجه فارنهایت) قرار دهید. به مدت 25 دقیقه و یا تا زمانی که رنگ سینه مرغ قهوه ای طلایی رنگ شود. نوش جان.
ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *