سالاد تربچه با کینوا
سالاد تربچه با کینوا :
مواد لازم :
کینوا ………………………………….. 2 فنجان
پیاز خرد شده ………………… سه چهارم فنجان
گشنیز خرد شده ……………… یک دوم فنجان
آبلیمو ……………………… 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون ……………. یک و نیم قاشق غذاخوری
سرکه …………………….. یک و نیم قاشق غذاخوری
نمک دریا …………………….. یک دوم قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خرد شده ………….. 4 عدد
فلفل تند ……………………………….. یک دوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه …………………………… یک دوم قاشق چایخوری
سیر ……………………………………… 1 حبه
آب ………………………………………. 3 فنجان
خیار خرد شده …………………… 1 فنجان
تربچه خرد شده …………………. 4 عدد
فلفل رنگی قرمز …………… 1 عدد
پنیر فتا …………………………… یک دوم فنجان
جعفری خرد شده ………….. 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا کینوا و آب را داخل قابلمه بریزید و به مدت 15 دقیقه بپزید تا آب کاملا جذب شود و کینوا به خوبی بپزد. سپس به مدت 5 دقیقه صبر کنید تا کینوا سرد شود سپس تمامی مواد ذکر شده در مواد لازم را به کینوا اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.