
مواد لازم :
- آب ……………………………… 10 لیوان
- جو دو سر پرک ………………… 120 گرم (456 کالری)
- روغن زیتون ……………………. 50 گرم (450 کالری)
- گشنیز خرد شده ……………. 150 گرم (35 کالری)
- ریحان خرد شده ……………. 100 گرم (27 کالری)
- آلوبخارا خشک …………….. 200 گرم (530 کالری)
- پیاز …………………………. 250 گرم (80 کالری)
- سیر ………………………. 2 حبه (15 کالری)
- پودر زنجبیل یا 40 گرم زنجبیل تازه ……… 6 گرم (30 کالری)
- آب لیمو ترش تازه …………. به مقدار کافی
- نمک ………………………. به مقدار کافی
- زردچوبه …………………… به مقدار کافی
توجه:
به جای جو دو سر پرک می توانید از سبوس جو دو سر استفاده نمایید. سبوس جو دو سر دارای لعاب ، فیبر و ویتامین بیشتری است و در مقایسه با جو دو سر ، کالری کمتری دارد. 100 گرم جو دو سر ، دارای 379 کالری می باشد اما 100 گرم سبوس جو دو سر دارای 246 کالری است.
این سوپ به دلیل کالری کم و جو دو سر، برای افرادی که دارای دیابت و یا یبوست هستند، بسیار سودمند است.
اگر خواهان تناسب اندام هستید، از این سوپ به عنوان میان وعده استفاده نمایید و بنا به سن و توان خود، روزانه نیم ساعت ورزش کنید.