سوپ جو دوسر پرک با گوشت بوقلمون

دسته بندی ها :
سوپ جو دوسر پرک با گوشت بوقلمون

مواد لازم:

جو دو سر پرک ……………………..25 گرم

گوشت بوقلمون ……………………100 گرم  (ترجیحا گوشت سینه یا گردن بوقلمون)
هویج ………………………………..30 گرم خرد شده
کرفس ………………………………30 گرم  خرد شده
پیاز ………………………………….80 گرم  (یک عدد پیاز کوچک)
روغن زیتون ………………………..10 گرم معادل یک قاشق غذاخوری
زردچوبه ……………………………به مقدار کم
نمک ……………………………..به مقدار کافی

آب …………………………………2 لیوان

طرز تهیه:

گوشت را تکه تکه کرده و در آب در حال جوشیدن بریزید و به مدت سه دقیقه بپزید . سپس آب را دور ریخته و گوشت را بشویید. پیاز را خرد نموده و با روغن زیتون نیمه سرخ نمایید و گوشت را به آن بیافزایید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید، سپس زردچوبه را بیافزایید و به مدت 10 ثانیه دیگر به تفت ادامه دهید. در آخر آب، هویج، کرفس و نمک را بیافزایید و بگذارید بپزد. به دلخواه می توانید یک حبه سیر کوچک را نیز ریز کرده و در سوپ بریزید. در هنگام میل نمودن این سوپ لذیذ می توانید آب نصف لیمو ترش تازه در آن بریزید. این سوپ مقوی برای همه افراد با گروههای خونی مختلف مناسب و مفید است. دقت داشته باشید که بر حسب سلیقه می توانید میزان و نوع سبزیجات مورد استفاده را تغییر دهید.
توجه:  
به جای جو دو سر پرک می توانید از سبوس جو دو سر استفاده نمایید. سبوس جو دو سر دارای لعاب ، فیبر و ویتامین بیشتری است و در مقایسه با جو دو سر، کالری کمتری دارد. 100 گرم جو دو سر، دارای 379 کالری می باشد اما 100 گرم سبوس جو دو سر دارای 246 کالری است.
این سوپ به دلیل کالری کم و  جو دو سر، برای افرادی که دارای دیابت و یا یبوست هستند، بسیار سودمند است.
اگر خواهان تناسب اندام هستید، از این سوپ به عنوان میان وعده استفاده نمایید و بنا به سن و توان خود، روزانه نیم ساعت ورزش کنید.
برچسب ها :

نظرات شما