پیشگیری و درمان سرطان با دانه کتان

دسته بندی ها :
پیشگیری و درمان سرطان با دانه کتان

پیشگیری و درمان سرطان با دانه کتان

ارتباط بین تغذیه و سرطان روز به روز انکارناپدیرتر شده و اثبات گردیده است که الگوی غذایی نامناسب یکی از علل اصلی انواع سرطان می باشد. محققین بر این باوراند که با تغییرات جزئی در رژیم غذایی می توان شاهد کاهش 60 الی 70 درصدی در سرطان سینه، روده ، پروستات و ریــه بود. چه خوب بود اگر بیشتر تمرکزمان در پیشگیری از سرطان تا درمان این بیماری بود ، چرا که با اضافه کردن چند مکمل غذایی این امر دست یافتنی خواهد بود.

علاوه بر حذف ساختمان های آشکار سرطان از الگوی غذایی مانند شکر، مواد مغذی دیگری مانند دانه کتان را می توان برای پیشگیری از ابتلا به سرطان به رژیم غذایی روزانه اضافه کرد. دانه کتان منبع غنی از فیبرهای رژیمی، اُمگا-3 و لیگنان ها می باشد. حجم لیگنان موجود دردانه کتان 800 برابر بیشتر از سایر دانه های روغنی می باشد که به نوبه خود کتان را غنی ترین منبع لیگنان، نابود کننده تومورهای سرطانی ، کرده است. این بدین معنی است که دانه کتان بهترین و دردسترس ترین ماده غذایی نسبت به سایر منابع گیاهی برای پیشگیری و درمان سرطان می باشد.

در یک مطالعه انجام شده بر روی موش های آزمایشگاهی که از قبل با مواد شیمیایی سرطانزا آلوده شده بودند، لیگنان به رژیم غذایی روزانه شان اضافه گردید و 46% از حجم تومور سرطانی کاسته شد.

دیگر نمونه های تأثیرگذاری دانه کتان در درمان و پیشگیری از سرطان:

– با اضافه کردن دانه کتان به الگوی غذایی موش های آزمایشگاهی نه تنها تومورهای سرطانی در آنها کاسته شد ، بلکه این تأثیر در فرزندان آنها بدون اینکه مستقیماٌ از دانه کتان تغذیه کرده باشند نیز دیده شد.
– لیگنان موجود در دانه کتان باعث بهبودی در مردان مبتلا به سرطان پروستات که روزانه 30 گرم از این محصول استفاده کرده اند، شده است.

– با دریافت روزانه 10% از انواع مکمل های دانه کتان ، 63% از حجم تومور ملانوم که یک عامل در ایجاد سرطان پوست است کاسته می شود.

یک نکته مهم در استفاده از دانه کتان این است که دانه را بصورت بو داده یا آسیاب شده استفاده کرد ، زیرا وقتی روغن از دانه جدا میشود لیگنان موجود در دانه کاسته و منجر به اکسید شدن و فاسد شدن محصول می گردد. علاوه بر این هضم دانه کتان آسیاب شده یا بوداده برای دستگاه گوارش راحت تر است و در غیراینصورت بدون اینکه مواد مغذی دانه جذب بدن شوند دفع خواهند شد. استفاده از دانه کتان بوداده یا آسیاب شده بسیار ساده می باشد و می توانید آنرا به انواع اسموتی ها ، کلوچه ها ، سوپ ، سالاد و ماست اضافه کرده و از طعم آجیلی آن لذت ببرید . مخلوط دانه کتان و پنیر دلمه شده بدن شما را برای واکنش شیمیایی جهت از بین بردن سلول های سرطان را آماده خواهد کرد. بنابراین تلاش برای استفاده بیشتر از این غذای برتر در دنیای ضد سرطان ها باید افزایش یابد تا از گزند این بیماری رایج امروزی در امان ماند.

برچسب ها :

نظرات شما

قالب فروشگاهی