توضیحات
شرکت OAB سبوس گندم باکیفیت را عرضه میکند؛ محصولی طبیعی، سالم و سرشار از مواد مغذی که میتواند بهسادگی به برنامه غذایی روزانه شما اضافه شود.
روش مصرف:
یک پیمانه سبوس گندم را در ۵ الی ۷ پیمانه آب ریخته و به مدت ۱۰ الی ۲۰ دقیقه بپزید.
این محصول را میتوانید در شیر یا شیر سویا ریخته، ۱۰ دقیقه پخته و آن را با عسل شیرین کرده و با افزودن انواع آجیل و یا میوه میل کنید.
همچنین میتوانید در تهیه انواع غذاها مانند کتلت، دلمه، حلیم، آبدوغ خیار، آبگوشت، الویه، انواع خورشها و سوپها از این محصول سودمند استفاده نمایید.
در تهیه انواع کیک، شیرینی و بیسکویت نیز میتوانید استفاده نمایید.
درباره سبوس گندم
دانه گندم از سه بخش سبوس، آندوسپرم و جوانه تشکیل میشود.
سبوس بخش خارجی دانه گندم است که غنی از مواد مغذی و فیبر است.
در هنگام آسیاب کردن، سبوس از دانه گندم جدا میشود و به یک محصول جانبی تبدیل میشود.
تمامی فواید از مقادیر زیاد فیبر موجود در سبوس گندم، مانند لیگنین، سلولز و گالاکتانها و همچنین مقادیر خوبی از مواد معدنی، ویتامینهای گروه B و ترکیبات زیستفعال با خواص آنتیاکسیدانی، کاهشدهنده قند خون، گوارشی و محافظتکننده قلب ناشی میشود.
سبوس گندم طعمی آجیلی و شیرین دارد. میتواند برای طعمدهی و ایجاد بافت به نانها، کلوچه و سایر محصولات اضافه شود.
مواد مغذی موجود در سبوس گندم شامل: پروتئین، کربوهیدرات، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، تیامین، ریبوفلاوین و ویتامینهای گروه B است.
همچنین حاوی زینک و مس است. علاوه بر این بیش از نیمی از ارزش روزانه (DV) سلنیوم و منگنز را تأمین میکند.
سبوس گندم کالری کمی دارد. نصف فنجان (۲۹) گرم فقط ۶۳ کالری دارد که با توجه به تمام مواد مغذی موجود در آن، بسیار ناچیز است.
خواص سبوس گندم
سبوس گندم غنی از فیبر است و با افزایش سیری در میان وعدهها به لاغری کمک میکند. زیرا میزان غذای مصرفی در طول روز کاهش مییابد.
کاهش خطر بیماری سرطان:
غنی از فیبر و آنتی اکسیدان است که از سلولهای سالم در برابر حمله رادیکالهای آزاد محافظت میکند. پس از برخی سرطانهای خاص از جمله سرطان پروستات، سرطان سینه و سرطان روده بزرگ پیشگیری میکند.
کاهش کلسترول بد خون:
سبوس گندم کلسترول بد خون را با کاهش جذب چربی در روده کاهش میدهد و از بیماریهای قلبی و عروقی پیشگیری میکند از جمله تصلب شرایین، سکته مغزی و حمله قلبی.
تقویت خلق و خو:
این دانه حاوی ویتامین B ۶ و منیزیم است، مواد مغذی که تولید سروتونین را در بدن افزایش میدهند و به تقویت روحی و کاهش اضطراب کمک میکنند.
کنترل دیابت:
با داشتن فیبر بالا، این دانه جذب کربوهیدرات در روده را آرامتر میکند، سطح قند خون را تنظیم میکند و دیابت را کنترل میکند.
کنترل فشار خون:
سبوس گندم سرشار از منیزیم و پتاسیم است، مواد معدنی که به دفع سدیم اضافی از بدن از طریق ادرار کمک میکنند و به بهبود جریان خون و کنترل فشار خون کمک میکنند.
بیماری های قلبی:
مشخصات تغذیهای این محصول میتوانند سلامت شما را بهبود بخشند و خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش دهند.
فیبر موجود همچنین به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی کمک میکند. بر اساس گزارشات پس از مصرف روزانه غلات سبوس گندم به مدت سه هفته، کاهش قابل توجهی در کلسترول کل بدن اتفاق افتاد مخصوصاً که در کلسترول خوب خون HDL کاهش یا تغییری ایجاد نشد.
دیگر ترکیبات در این غله از جمله آنتی اکسیدانهای طبیعی – لیگنانها – نقش مهمی در بدن ایفا میکنند و از رشد تومور و سرطانها پیشگیری میکنند.
مطالعات همچنین نشان دادهاند که مصرف این غله، تولید اسیدهای چرب با زنجیرههای کوتاه را افزایش میدهد. این اسیدهای چرب از طریق باکتریهای سالم روده ایجاد میشوند و منبع اصلی جهت تغذیه سلولهای روده بزرگ هستند و آنها را سالم نگه میدارند. بدین ترتیب از رشد تومور پیشگیری کرده و به مرگ سلولهای سرطانی در روده بزرگ کمک میکنند.
دستگاه گوارش:
فیبر نامحلول موجود در این غله همچنین به مدفوع شما حجم میدهد و حرکت آن را در دستگاه گوارش آسانتر میکند. به عبارت دیگر، از یبوست پیشگیری میکند و حرکت مدفوع را منظم میکند.


دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.