توضیحات
شرکت OAB محصول سرکه سیب با خواص بینظیر با کاربردهای متعدد را به بازار عرضه میکند. این سرکه با داشتن خواص و فواید بسیاری که دارد در میان عموم مردم محبوبیت دارد.
سرکه سیب (ACV) با تخمیر قندهای سیب تهیه میشود که آنها را به اسید استیک تبدیل میکند – ماده مؤثر موجود در سرکه.
این محصول به طور گسترده به عنوان طعمدهنده (یا سس) و نگهدارنده در غذاها و ترشیها استفاده میشود. علاوه بر این، یک درمان طبیعی سنتی است که دارای دو ماده اصلی فعال از جمله اسید استیک و ترکیبات پلیفنولی است.
اخیراً سرکه سیب به دلیل تأثیر و کنترل وزن و کاهش تجمع چربی احشایی مورد توجه قرار گرفته است.
برخی از عناصر این سرکه که میتوانند بر سلامت بدن تأثیر داشته باشد:
اسید استیک: که باکتریهای مضر را از بین میبرد.
پروبیوتیک: که باکتریهای سالم در میکروبیوم را تقویت میکنند.
پلیفنولها : آنتیاکسیدان هایی هستند که از آسیب سلولها توسط رادیکالهای آزاد محافظت میکنند.
خواص سرکه سیب
بسیاری از کاربردهای سرکه سیب بر اساس تحقیقات بالینی است و توسط پزشکان و متخصصان تغذیه بسیار ارزشمند تلقی میشوند. پس علم واقعاً در مورد سرکه سیب، تأثیر سلامتی و موارد استفاده آن چه مطالبی را تأیید میکند؟
دیابت و کنترل قند خون:
نتایج متاآنالیز در سال ۲۰۲۱ کاهش نسبتاً ثابتی در افزایش ناگهانی قند خون و تریگلیسیرید در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ مشاهده شد.
همچنین مطالعه ای در سال ۲۰۲۳ بر روی ۸۰ نفر بزرگسال که دچار دیابت نوع ۲ بودند، نشان داد که مصرف روزانه دو قاشق غذاخوری سرکه سیب باعث کاهش چشمگیری در قند خون شده است. به همین ترتیب در کاهش سطح قند خون و تریگلیسیرید و کاهش وزن بسیار تأثیر گذار بوده است.

همچنین دیگر مطالعات نشان میدهند که سرکه سیب سلامت متابولیک بدن را با آرام کردن هضم غذا تقویت میکند و منجر به آزادسازی پایدارتر گلوکز در جریان خون میشود – که به طور بالقوه هنگام مصرف وعدههای غذایی سرشار از کربوهیدراتهای ساده مفید است. همچنین توانایی بدن در پردازش چربی و گلوکز را افزایش میدهد.
بطور کلی بر اساس مطالعات به این نتیجه رسیدند که مصرف روزانه ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب میتواند اثرات مفیدی بر کنترل شاخصهای قند خون و پروفایل لیپیدی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ داشته باشد.
آیا این سرکه به کاهش وزن و مشکلات گوارشی کمک میکند؟
سامی پترسون، متخصص تغذیه دانشگاه آریزونا میگوید: سرکه سیب هضم را آرامتر میکند و با ایجاد حس سیری به هدف نهایی که کاهش وزن است کمک میکند.
با این اوصاف، برخی مطالعات انسانی اثرات مثبت این سرکه را بر احساس سیری و کمک به کاهش کالری دریافتی گزارش کردهاند. این موضوع با متعادل کردن قند خون و کاهش سطح انسولین میتواند اثر قابل توجهی بر وزن را نشان دهد.
مطالعات ۱۲ هفتهای بر روی آقایانی که چاق بودند نیز انجام شد. آقایانی که از این محصول غنی از اسید استیک مصرف کردند کاهش قابل توجهی در وزن، شاخص توده بدنی، چربی احشایی، چربی دور کمر و سطح تریگلیسیرید بدن آنها مشاهده شد.
کنترل سطح کلسترول:
آزمایشهای بالینی نشان دادهاند که مصرف منظم سرکه سیب میتواند تأثیرات قابل توجهی بر برخی شاخصهای مهم سلامت داشته باشد. نتایج این مطالعات بیانگر آن است که سرکه سیب قادر است سطح تریگلیسیرید و کلسترول خون را کاهش دهد و به بهبود تجمع چربی بدن کمک کند. علاوه بر این، برخی تحقیقات حاکی از آن هستند که مصرف سرکه سیب میتواند در تنظیم فشار خون نیز نقش داشته باشد و به سلامت قلب و عروق کمک کند.
ممکن است به عنوان یک ضدمیکروب عمل کند:
در گذشته سرکه با داشتن خاصیت ضدمیکروبی، برای تمیز کاری استفاده میشد. به همین ترتیب ممکن است در مهار رشد اشریشیا کولی (E.coli)، استافیلوکوکوس اورئوس و کاندیدا آلبیکنس مؤثر باشد.

دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.