دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

خورش هویج ترکی

مواد لازم ‏‎:‎
‎ ‎ ‎
هویج خلال شده …………………………………‏‎1 ‎کیلو
گوشت ماهیچه …………………………………. نیم کیلو
پیاز ……………………………………………….‏‎1 ‎عدد
گوجه فرنگی ……………………………………..‏‎3 ‎الی 4 عدد
لیمو عمانی ………………………………………‏‎2 ‎الی 3 عدد
آب گوشت ………………………………………. یک لیوان و نیم
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران …………. به مقدار لازم
روغن زیتون ……………………………………… به اندازه کافی
‎ ‎
طرز تهیه ‏‎:‎
هویج را به شکل خلالی خورده کرده و سرخ مینماییم تا طلایی شود. سپس پیاز خورد کرده ‏را ‏باگوشت (تکه های درشت) تفت میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها را به ‏‏صورت حلقه حلقه بریده و دو روی آنرا سرخ میکنیم. ‎

بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده (اگر خواستید می توانید از آلو استفاده کنید، برای هر نفر 3 تا 4 عدد آلو کافی است) و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور ‏‏جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف هویج برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع میباشد، و برای گروه خونی A و B سودمند میباشد.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *