دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

خورش کرفس و کینوا

خورش کرفس و کینوا :

 

مواد لازم :

گوشت خورشی ………. ۳۰۰ گرم

کینوا پخته نشده ……. 2پیمانه

پیاز خورد شده ………… ۱ لیوان

رب گوجه فرنگی ……… ۲ قاشق

سبزی خورش شامل کرفس، نعنا و جعفری ……….. ۵ لیوان

روغن زیتون …………… ۶ قاشق غذا خوری

آبلیمو یا آبغوره ………. ۶ قاشق غذا خوری

زردچوبه ………. به مقدار لازم

آب ……….. ۴ لیوان

طرز تهیه :

ابتدا پیاز خرد شده را با ۲ قاشق روغن زیتون و مقداری زردچوبه کمی سرخ کنید و سپس گوشت خورشی را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید سرخ شوند، سپس رب گوجه و ادویه را به همراه ۴ لیوان آب به این مواد اضافه کنید تا گوشت نیم پز شود. ساقه های کرفس و برگ های آن را از هم جدا کرده و ساقه های آن را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید و برگ های کرفس را جداگانه به همراه سبزی های دیگر خرد کنید. در تابه دیگری سبزی های خورش را به مدت ۸ دقیقه در ۴ قاشق روغن زیتون سرخ کنید. پس از نیم پز شدن گوشت ها،کینوا و مخلوط سبزیجات را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد. آبلیمو یا آبغوره را ۱۰ دقیقه مانده به برداشتن خورش به آن اضافه کنید.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *