دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

خورش کرفس و کینوا

خورش کرفس و کینوا :

 

مواد لازم :

گوشت خورشی ………. ۳۰۰ گرم

کینوا پخته نشده ……. 2پیمانه

پیاز خورد شده ………… ۱ لیوان

رب گوجه فرنگی ……… ۲ قاشق

سبزی خورش شامل کرفس، نعنا و جعفری ……….. ۵ لیوان

روغن زیتون …………… ۶ قاشق غذا خوری

آبلیمو یا آبغوره ………. ۶ قاشق غذا خوری

زردچوبه ………. به مقدار لازم

آب ……….. ۴ لیوان

طرز تهیه :

ابتدا پیاز خرد شده را با ۲ قاشق روغن زیتون و مقداری زردچوبه کمی سرخ کنید و سپس گوشت خورشی را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید سرخ شوند، سپس رب گوجه و ادویه را به همراه ۴ لیوان آب به این مواد اضافه کنید تا گوشت نیم پز شود. ساقه های کرفس و برگ های آن را از هم جدا کرده و ساقه های آن را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید و برگ های کرفس را جداگانه به همراه سبزی های دیگر خرد کنید. در تابه دیگری سبزی های خورش را به مدت ۸ دقیقه در ۴ قاشق روغن زیتون سرخ کنید. پس از نیم پز شدن گوشت ها،کینوا و مخلوط سبزیجات را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد. آبلیمو یا آبغوره را ۱۰ دقیقه مانده به برداشتن خورش به آن اضافه کنید.

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *