دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

سالاد میگو تند با کینوا

سالاد میگو تند با کینوا :

 

 

مواد لازم :

آبلیمو …………………………. یک چهارم پیمانه

روغن زیتون ………………. 10 قاشق چایخوری

پودر فلفل تند ……………. 2 قاشق چایخوری

زیره ……………………………. 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه ………………… یک چهارم قاشق چایخوری

سس فلفل تند ………… یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل سبز ……………….. یک هشتم قاشق چایخوری

سیر خرد شده …………….. 4 حبه

میگو …………………………… 24 عدد

کینوا………….. سه چهارم فنجان

آب ………………… 1 فنجان

پیاز خرد شده …………….. یک دوم پیمانه

نمک دریا …………………………… یک دوم قاشق چایخوری

عسل ………………………… یک دوم قاشق چایخوری

گوجه نگینی ……………. 1 فنجان

نخود پخته شده ………… یک دوم پیمانه

آووکادو خرد شده …….. یک دوم پیمانه

پنیر فتا …………………….. 2 قاشق غذاخوری

گشنیز خردشده ……….. یک چهارم پیمانه

 طرز تهیه :

2 قاشق غذاخوری آبلیمو، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، پودر فلفل، یک دوم قاشق چایخوری زیره، فلفل سیاه، سس تند، فلفل سبز، 2 حبه سیر را با میگوها مخلوط کنید و داخل یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید. روی حرارت ملایم یک قاشق چایخوری روغن زیتون اضافه کنید و کینوا و آب را داخل آن قرار دهید. سپس 2 حبه سیر را به کینوا اضافه کنید، به مدت 13 دقیقه مواد را مخلوط کنید تا کاملا آب جذب کینوا شود. آبلیمو، روغن زیتون، زیره، نمک دریا و عسل را به کینوا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس گوجه فرنگی، نخود، آووکادو و پنیر را اضافه کنید و بخوبی هم بزنید. میگوها را داخل ماهیتابه به مدت 2 دقیقه سرخ کنید.در آخر بعد از آماده شدن با گشنیز تزئین کنید.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *