سبزی پلو
سبزی پلو (برای چهار نفر)
مواد لازم :
برنج ایرانی……………………………………….400 گرم (1332 کالری)
سبزی پلو شسته شده و خرد شده…………..500 گرم (180 کالری)
روغن زیتون…………………………………….40 گرم (360 کالری)
نمک دریا…………………………………………….به مقدار کم
طرز تهیه :
برای حفظ بیشتر ویتامین های موجود در سبزی بهتر است سبزی را به قطعات درشت تر خرد نمایید.
ابتدا 700 سی سی آب (معادل 3.5 لیوان) را در یک قابلمه ریخته و هنگامی که آب جوشید برنج، سبزی و نمک دریا را به آن افزوده و پس از ده دقیقه روغن زیتون را اضافه نمایید و هنگامی که آب برنج جمع شد، برنج را دم کرده و پس از یک ساعت غذا آماده میل کردن است.
توجه داشته باشید که می توانید بر حسب سلیقه میزان سبزی را اضافه تر نمایید.
این غذای خوشمزه برای کلیه افراد با هر چهار گروه خون مناسب و مفید است.
کالری این غذا …………………….1820 است که برای هر نفر 468 کالری می باشد.
هموطنان عزیز توجه فرمائید که ما به دلیل حفظ ارزش ویتامین ها و املاح برنج، آن را آبکش نمی کنیم.