دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

فسنجان

فسنجان

موادلازم ‏‎:‎
پیاز………………………………………….‏‎ ‎یک عدد‎
زردچوبه-نمک-فلفل-ادویه طعم دار ………….یک قاشق غذاخوری‎
آب …………………………………………. نصف لیوان‎
گردو آسیاب شده…………………………….. برای هریک نفر 2قاشق غذاخوری‎
گوشت چرخ کرده ……………………………نیم کیلو‎
کدوتنبل……………………………………….250گرم‎
رب انار……………………………………… 2 یا3 قاشق غذاخوری‎
زعفران………………………………………. 1قاشق غذاخوری‎ .
طرزتهیه ‏‎:‎
داخل یک قابلمه پیاز راخرد کرده با روغن زیتون سرخ میکنیم تا طلایی شود. ‏‎
بعداز3 یا 4 دقیقه زردچوبه را اضافه کرده وداخل آن آب میریزیم ومیگذاریم تاجوش بیاید‎.
بعداز آن که جوش آمدگردو آسیاب شده را اضافه کرده هم میزنیم سپس زعفران وفلفل قرمز وادویه را به اندازه ی نصف قاشق ‏چای خوری اضافه میکنیم.‏‎
میگذاریم تا 10 دقیقه بجوشذ سپس کدوتنبل را اضافه میکنیم.‏‎
‎3 ‎تا4 ساعت باید بجوشد (تذکر باید دراین 3ساعت روی شعله کم قراربگیرد) سپس رب انار رابه آ ن اضافه میکنیم سپس گوشت ‏های قلقلی را اضافه کرده ونمک میریزیم  وبعداز آن 1ساعت قابلمه باید روی حرارت کم وشعله پخش کن قرار بگیرد.‏‎
تذکر : برای تهیه گوشت قلقلی: گوشت چرخ کرده راباپیاز نمک وکمی زردچوبه مخلوط میکنیم وسپس با دست قلقلی کرده داخل ‏ماهی تابه قبل ازقراردادان درقابلمه تفت میدهیم تا طلایی شود‎.
تذکر2 : کدوتنبل راپوست کرده خوردکرده بامقداری آب میپزیم بعدکه نرم شد با گوشت کوب له میکنیم وزمانی که سردشد داخل ‏قابلمه میریزیم‎.
تذکر3 : اگر فسنجان ترش دوست دارید از رب انار ترش واگرشیرین دوست دارید از رب انار شیرین استفاده کنید واگر مزه ی ‏ملس موردنظرتون هست هم از رب انار ترش وهم از شکر درغذایتان استفاده کنید‎.

تذکر4‏ ‎:‎‏ میتوانید درصورت علاقه از مرغ به جای گوش قلقلی استفاده کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف گردو برای دارندگان تمام گروه های خونی سودمند میباشد.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *