دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

کوکی پرک کینوا

کوکی پرک کینوا :

 

پرک کینوا ………… 500 گرم

روغن زیتون ……….. 140 گرم

تخم مرغ ……………..4  عدد

 پودر دارچین ………..3 قاشق غذا خوری ( به دل خواه )

آب …………………. یک لیوان

شکر قهوه ای ……….150 گرم

خلال بادام …………..50 گرم

طرز تهیه

ابتدا در ظرفی ، پرک کینوا را با شکر قهوه ای و پودر دارچین به خوبی مخلوط کنید ، سپس روغن زیتون را به آرامی اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یک دست شود، سپس تخم مرغ ها را شکسته ودر یک ظرف ریخته. دانه ی چیا را در یک لیوان آب ولرم ریخته و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا ژله ای شود و آن را به ظرف تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید . سپس این مخلوط را به پرک که قبلا آماده کرده اید به آرامی اضافه کنید  و مخلوط کنید تا یک خمیر سفت و یک دست  به وجود آید و سپس خلال بادام را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

سپس سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید و از خمیر به دست آمده قطعه های کوچک به اندازه توپ پینگ پونگ جدا کنید و کمی آنرا تخت کنید و در سینی کنارهم قرار دهید . و درجه فر را در 220 درجه تنظیم کنید بعد از این که فر کاملا گرم شد برد سینی را درون فر  قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید و آن را کنترل کنید که به میزان دل خواه بپزد پس از سرد شدن از خوردن این کوکی سلامتی لذت ببرید

نکته: در تهیه این کوکی جوش شیرین  و بکینگ پودر استفاده نشده و کاملا طبیعی است !

نکته: اگر می خواهید از تخم مرغ استفاده نکنید می توانید از دانه ی چیا به میزان  100 گرم استفاده کنید و میزان آب را دو برار کنید!

نکته: از زنجبیل ، وانیل و دارچین هم می توانید استفاده کنید!

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *