دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

سالاد برنج هندی

مواد لازم‎: ‎
برنج قهوه ای …………………………‏100 گرم
برگ گشنیز ‏خردشده ………………..‏1 پیمانه
برنج سفید …………………………..‏ ¾ پیمانه
کشمش …………………………….. ‏⅓ پیمانه
مغز بادام ……………………………..‏پیمانه
ماست ……………………………….. پیمانه
ترشی لیمو (هندی)‏ …………………‏ ½1قاشق غذاخوری
طرز تهیه ‏‎:‎
‎برنج معمولی و برنج قهوه ای ‎را جداگانه بپزید. برنج سفید را می توانید به روش چلوی ‏سریع‎ ‎بپزید. ‏سپس آنها را در ظرفی بریزید تا خنک شوند‎.‎
‎در این فاصله یک تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و بادام‌ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه یا تا زمانی که طلایی ‏شوند در آن تفت ‏دهید‎.‎
‎ترشی لیمو، ماست و یک قاشق غذاخوری آب را در کاسه‌ای با هم مخلوط کنید‎.‎
‎از کشمش، بادام و برگ گشنیز هر کدام به اندازه 1 قاشق غذاخوری برای تزئین نگه دارید. بقیه کشمش، بادام و ‏برگ‌ گشنیز را به ‏همراه برنج و مخلوط ماست در ظرفی بریزید و به آرامی با هم مخلوط کنید‎.‎

‎غذا را با کشمش، گشنیز و بادام تزیین نموده، سرو کنید. ‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف برنج برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *