دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

ماهی سرخ شده هندی با دال عدس

مواد لازم‎: ‎
عدس قرمز ……………………….‏1 پیمانه
ادویه کاری ‏………………………‏1 قاشق غذاخوری
ماست پرچرب …………………. ‏¼ پیمانه
ماهی سالمون …………………..‏ 6 تکه
پرک فلفل چیلی ………………..‏ 1 قاشق چای‌خوری
سیر ‏……………………………. ‏2 حبه
پیاز ‏………………………………‏ 1 عدد
خمیر کاری قرمز………………….‏ 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون………………………. ‏2 قاشق غذاخوری
دانه زیره سبز…………………….‏ ½ قاشق ‏چای‌خوری
زردچوبه………………………….. ‏½ قاشق ‏چای‌خوری
دانه خردل………………………..‏ ¼ قاشق ‏چای‌خوری
نان هندی و چاتنی ‏انبه برای سرو
طرز تهیه ‏‎:‎
‎ماست و خمیر کاری‎ ‎را در کاسه‌ای با هم مخلوط نمایید. ماهی‌ها را به آنها اضافه و در مخلوط ماست بغلتانید تا با ‏آن پوشیده شوند. ‏روی کاسه را پوشانده و تا زمانی که می‌خواهید سرخ کنید در یخچال قرار دهید‎.‎
‎عدس قرمز، زردچوبه و 2 پیمانه آب را در یک ظرف بریزید آن را به جوش بیاورید و بعد شعله را کم کنید. هر ‏چند وقت یک‌بار ‏آن را هم بزنید تا زمانی‌ که عدس‌ بپزد و آب آن تمام شود. سپس ظرف را از روی شعله بردارید‎.‎
‎‎ 1‎قاشق غذاخوری روغن را در تابه روی حرارت متوسط گرم کنید. پیازهای خلال شده را به مدت 2 الی 3 دقیقه ‏در آن تفت دهید ‏تا نرم شوند. سپس فلفل چیلی، ادویه کاری، ادویه‌ها، سیر رنده‌شده و ½ قاشق چای‌خوری نمک را ‏به آن اضافه کنید و به مدت 1 ‏دقیقه با آنها تفت دهید. سپس این مخلوط را با عدس‌ ترکیب کنید‎.‎
‎‎1‎قاشق غذاخوری باقی‌مانده از روغن زیتون را در تابه بریزید و هر سمت ماهی‌ها را به مدت 2 الی 3 دقیقه در آن تفت ‏دهید‎.‎

‎ماهی ها را در بشقابهای سرو قرار داده و مخلوط عدس، یک تکه نان و کمی چاشنی انبه کنار آن قرار دهید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف عدس قرمز برای دارندگان گروه خونی A سودمند، برای گروه خونی AB بلامانع، و برای گرو خونی B و O مضر میباشد.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *