دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات
  • ×
    پودر زنجبیل ارگانیک 200 گرمی 3 ×
    تومان232.000 تومان220.400
  • ×
    کینوا سفید 250 گرمی 1 ×
    تومان132.000 تومان125.400
  • ×
    جو دوسر پرک درشت 200 گرمی 1 ×
    تومان135.000 تومان128.250
  • ×
    قوطی فلزی جو دوسر پرک صبحانه فوری 300 گرمی 1 ×
    تومان205.000 تومان194.750
  • ×
    جو دوسر پرک صبحانه فوری 200 گرمی 1 ×
    تومان135.000 تومان128.250
  • ×
    دانه کامل جو دوسر 250 گرمی 1 ×
    تومان133.000 تومان126.350
  • ×
    بلغور جو دوسر 200 گرمی 1 ×
    تومان135.000 تومان128.250
  • ×
    جو دوسر پرک صبحانه فوری 500 گرمی 1 ×
    تومان294.000 تومان279.300
  • ×
    جو دوسر پرک صبحانه فوری 900 گرمی 1 ×
    تومان435.000 تومان413.250
  • ×
    آرد جو دوسر 200 گرمی 1 ×
    تومان133.000 تومان126.350
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و موز 200 گرمی 1 ×
    تومان350.000 تومان332.500
  • ×
    پودر زردچوبه ارگانیک 200 گرمی 1 ×
    تومان130.000 تومان123.500
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و سیب 200 گرمی 1 ×
    تومان198.000 تومان188.100
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و هلو 200 گرمی 1 ×
    تومان198.000 تومان188.100
  • ×
    دانه چیا ارگانیک 250 گرمی 1 ×
    تومان280.000 تومان266.000
  • ×
    زیتون شور اسلایس شده کم نمک 700 گرمی 1 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    زیتون ماری شور هسته دار 700 گرمی 1 ×
    تومان240.000 تومان228.000
  • ×
    زیتون شور با هسته کم نمک 700 گرمی 1 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    زیتون شور بدون هسته کم نمک 700 گرمی 1 ×
    تومان190.000 تومان180.500

مجموع: تومان4.179.050

مشاهده سبد خریدتسویه حساب

مضرات برنج غیر از کشت دوم و غیر ارگانیک

برنج غیر ارگانیک سرشار از سم آرسنیک است.

موجب فلج شدن تحلیل تضعیف تدریجی ماهیچه ها  می شود.
موجب آسیب به کلیه ها می شود.
موجب مرض قند می شود.
موجب فشار به قلب و دستگاه گوارش می شود.

موجب سفیدی مو می شود.

براساس تحقیق جدیدی که بتازگی در آمریکا انجام گرفته، مصرف مداوم برنج سفید می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد. البته نه به اندازه مصرف نان های گندم.
در سراسر جهان میلیون‌ها نفر از دیابت نوع ۲ رنج می‌برند و تعداد بسیاری نیز از ابتلای خود به این بیماری خاموش بی‌اطلاع هستند.

تنها در کشور فرانسه ۵۰۰ هزار نفر از ابتلای خود به دیابت نوع ۲ غافل هستند. این بیماری هر روز در سراسر جهان رو به افزایش است و از این‌رو متخصصان بیشتری برای شناسایی دقیق‌تر عوامل پر خطر در بروز دیابت در حال بررسی هستند.

یکی از این عوامل، افزایش مصرف نان گندم و  برنج سفید مملو از سم است که می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.
دکتر کی سان و همکارانش در دانشگاه هاروارد نتایج به‌دست آمده از ۳۵۰ هزار نفر در کشورهای چین، ژاپن، استرالیا و آمریکا را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند افرادی که در هفته، دفعات بیشتری نان گندم و  برنج سفید می‌خورند، بیشتر در خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند.
این نتیجه یعنی افزودن هر وعده برنج سفید در روز برابر است با خطر بیشتر ابتلا به دیابت.

محققان می‌گویند مصرف برنج حدود یک تا دو بار در هفته بسیار مناسب است، اما این میزان در کشورهای آسیایی بسیار بیشتر است به‌طوری که اغلب افراد هر روز، به‌عنوان وعده اصلی غذایی از آن استفاده می‌کنند که متاسفانه این میزان مصرف، خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد.

البته این تاثیر خیلی عجیب نیست، زیرا برنج سفید حاوی مقدار زیادی قند است و از این‌رو با فاصله کمی پس از خوردن آن، مقدار زیادی گلوکز در خون آزاد می‌شود اما این فرآیند در برنج قهوه‌ای به آرامی صورت می‌گیرد که به دلیل مقادیر فراوان فیبر و منیزیم موجود در آن است.
برنج سفید خیلی سریع به قندهای ساده در خون تبدیل می‌شود و قندخون را به میزان قابل توجهی بالا می‌برد، در حالی که فیبر موجود در برنج قهوه‌ای باعث جلوگیری از بالا رفتن سریع قند خون ‌شده و به آرامی جذب می‌شود.
البته محققان درصدد هستند رابطه بین مصرف مداوم برنج سفید و میزان ابتلا به بیماری دیابت در آسیایی‌ها را بیابند.
آمار به دست آمده نشان می‌دهد برنج سفید می‌تواند یکی از عوامل مهم بروز دیابت نوع ۲ باشد. از این‌رو محققان توصیه می‌کنند بهتر است افراد آسیایی میزان مصرف برنج سفید را حداقل به سه بار در هفته کاهش دهند. البته تحقیقات گسترده‌تری برای شناسایی دقیق این فرآیند همچنان در جریان است.
dvin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *