دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات
  • ×
    کینوا سه رنگ 250 گرمی 2 ×
    تومان132.000 تومان125.400
  • ×
    کینوا سفید 250 گرمی 2 ×
    تومان132.000 تومان125.400
  • ×
    کینوا سفید ایرانی 250 گرمی 2 ×
    تومان90.000 تومان85.500
  • ×
    ترشی انبه 500 گرمی 2 ×
    تومان360.000 تومان342.000
  • ×
    شور برگ مو 700 گرمی 2 ×
    تومان185.000 تومان175.750
  • ×
    جو دوسر پرک صبحانه ارگانیک 200 گرمی 2 ×
    تومان175.000 تومان166.250
  • ×
    پرک کینوا 150 گرمی 1 ×
    تومان142.000 تومان134.900
  • ×
    آرد کینوا ایرانی 250 گرمی 1 ×
    تومان142.000 تومان134.900
  • ×
    ترشی فلفل سوزنی سبز 500 گرمی 1 ×
    تومان90.000 تومان85.500
  • ×
    ترشی آلبالو 500 گرمی 1 ×
    تومان39.000 تومان37.050
  • ×
    زیتون ماری شور هسته دار 700 گرمی 1 ×
    تومان240.000 تومان228.000
  • ×
    زیتون شور با هسته کم نمک 700 گرمی 1 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    ترشی لیته بندری 700 گرمی 1 ×
    تومان46.000 تومان43.700
  • ×
    زیتون شور اسلایس شده کم نمک 700 گرمی 1 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    ترشی فلفل زنگوله ای 500 گرمی 1 ×
    تومان98.000 تومان93.100
  • ×
    خیارشور ممتاز 700 گرمی 1 ×
    تومان96.000 تومان91.200
  • ×
    ترشی کاپاریس 500 گرمی 1 ×
    تومان240.000 تومان228.000
  • ×
    خیارشور ویژه 700 گرمی 1 ×
    تومان120.000 تومان114.000
  • ×
    زیتون شور بدون هسته کم نمک 700 گرمی 1 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و هلو 200 گرمی 1 ×
    تومان297.000 تومان282.150
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و سیب 200 گرمی 1 ×
    تومان297.000 تومان282.150
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و توت فرنگی 200 گرمی 1 ×
    تومان363.000 تومان344.850
  • ×
    دانه چیا ارگانیک 250 گرمی 1 ×
    تومان280.000 تومان266.000
  • ×
    پودر زنجبیل ارگانیک 200 گرمی 1 ×
    تومان232.000 تومان220.400
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و موز 200 گرمی 1 ×
    تومان350.000 تومان332.500
  • ×
    رایس کیک بدون نمک ۱۰۰ گرمی 1 ×
    تومان64.300 تومان61.085
  • ×
    رایس کیک نمکی ۱۰۰ گرمی 1 ×
    تومان64.300 تومان61.085
  • ×
    رایس کیک کینوا ۱۰۰ گرمی 1 ×
    تومان70.900 تومان67.355
  • ×
    رایس کیک چند غله ۱۰۰ گرمی 1 ×
    تومان70.900 تومان67.355
  • ×
    رایس کیک سیاه دانه ۱۰۰ گرمی 1 ×
    تومان70.900 تومان67.355
  • ×
    کتاب مبارزه با سرطان با علم گروه خونی 1 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب مبارزه با بیماری های قلبی و عروقی با علم گروه خون 1 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب بر اساس گروه خون خود تغذیه کنید 1 ×
    تومان58.000 تومان55.100
  • ×
    کتاب مبارزه با آرتروز با علم گروه خونی 1 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب مبارزه با آلرژی با علم گروه خونی 1 ×
    تومان8.000 تومان7.600
  • ×
    کتاب مبارزه با دیابت با علم گروه خونی 1 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب کنترل علائم یائسگی با علم گروه خون 1 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب مبارزه با پیری با علم گروه خونی 1 ×
    تومان10.000 تومان9.500

مجموع: تومان5.944.435

مشاهده سبد خریدتسویه حساب

پوره بادنجان هندی

مواد لازم :‏
بادنجان ……………………………. 2 عدد بزرگ
روغن زیتون ………………………… ‏4 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد‌شده …………………..‏ 1 عدد بزرگ
گوجه‌فرنگی ریز ‏خرد‌شده ………… ‏3 عدد
پودر گشنیز ………………………..‏ 1 قاشق غذاخوری
پودر چیلی ……………………….. ‏¼  قاشق چایخوری
نمک ………………………………به میزان لازم
خردل……………………………..‏ ¼  قاشق چایخوری
نعنای خشک …………………….. کمی
گشنیز تازه ………………………. برای تزئین
پیازچه ……………………………. ‏3 عدد کوچک (برای تزئین)‏
طرز تهیه :‏
‏بادنجانها را با پوست روی شعله پخش کن و یا داخل فر داغ و یا در منقل و روی زغال کاملاً کبابی می کنیم به ‏طوری که پوست ‏آنها کاملاً سیاه گردد و خود بادنجانها نرم شوند. سپس بادنجانها را کنار می گذاریم تا خنک ‏شوند. پس از خنک شدن، پوست آنها ‏را در زیر آب می گیریم و آنها را داخل یک کاسه ریخته و له می کنیم تا به ‏صورت خمیری در آید.‏
‏داخل یک تابه مناسب، روغن زیتون را می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. سپس پیاز را داخل آن ‏می ریزیم و آن ‏را تفت می دهیم تا قهوه ای گردد. سپس گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و کمی می پزیم. پودر ‏چیلی، پودر گشنیز و نمک را ‏اضافه کرده و چند دقیقه مواد را روی حرارت مخلوط می کنیم. سپس بادنجانهای ‏کباب شده را به مواد اضافه می کنیم.‏
‏در تابه را گذاشته و حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم تا آب آن جمع گردد و به حالت پوره در آید.‏
‏خردل و نعناع را داخل پوره می ریزیم و کمی دیگر آن را مخلوط کرده و سپس از روی حرارت بر می داریم.‏

‏پوره را داخل ظرف مناسب می کشیم و روی آن را با شاخه های گشنیز تازه و پیازچه تزئین نموده و با نان یا ‏برنج سرو می کنیم. ‏این غذا را هم می توان به صورت سرد سرو نمود و هم به صورت گرم.‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف بادنجان برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، برای گروه خونی A مضر، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *