دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

کاری بره با بادنجان

مواد لازم ‏‎:‎
روغن زیتون ……………………………….‏ ¼ پیمانه
پیاز قرمز ………………………………….. 2 عدد
ادویه گرام ماسالا ………………………..‏ 1 قاشق ‏چایخوری
برگ بو ……………………………………‏ 1 عدد
گوشت بره ……………………………… ‏800 گرم
گوجه‌فرنگی ………………………………‏ 3 عدد
فلفل  سبز ………………………………. ‏2 عدد
آب ……………………………………….. ‏2 پیمانه
سیب زمینی ……………………………..‏ 3 عدد
بادنجان …………………………………..‏ 1 عدد
گشنیز تازه ………………………………. ‏100 گرم
چاشنی ویندالو (‏vindaloo paste‏)‏ ………‏ ¼ پیمانه
طرز تهیه ‏‎:‎
روغن زیتون را در تابه‌ای سنگین و بزرگ، روی شعله متوسط داغ می‌کنیم. پیاز را به صورت خلالی و باریک خرد ‏کرده و ‏داخل تابه می ریزیم و آن را نزدیک به 10 دقیقه گه‌گاه هم می‌زنیم تا طلایی شود‎.‎
‎چاشنی ویندالو، گرام ماسالا، فلفل سبز نواری خردشده و برگ بو را افزوده و هم می‌زنیم تا وقتی که عطر آنها بلند ‏شود (1 یا 2 ‏دقیقه).‏
‎گوشت بره (تکه های اضافه و چربی گوشت را گرفته و به تکه‌هایی باریک به طول 3 سانتی متر خرد کنید) را ‏اضافه کرده و هم ‏می‌زنیم تا با مواد کامل مخلوط و پوشیده شود‎.‎
گوجه‌فرنگی را پوست گرفته و درشت خرد کنید و همراه با نصف آب به مواد می‌افزاییم. شعله را کم می‌کنیم. ‏درپوش تابه را ‏گذاشته و برای 1 ساعت یا تا وقتی که گوشت بره پخته و ترد شود، اجازه می‌دهیم بپزد‎.‎
‎سیب‌زمینی خردشده، بادنجان نواری و باریک خردشده و باقی آب را اضافه می‌نماییم. درپوش را گذاشته و ‏می‌گذاریم برای 30 ‏دقیقه یا تا وقتی سیب‌زمینی‌ها نرم شده و سس غلیظ شود، بپزند. کمی نمک به غذا اضافه ‏می‌کنیم‎.‎

‎در هنگام سرو غذا، روی خورشت را با برگ گشنیز تزیین می‌کنیم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف بادنجان برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، برای گروه خونی A مضر، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *