دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات
  • ×
    پودر زنجبیل ارگانیک 200 گرمی 3 ×
    تومان232.000 تومان220.400
  • ×
    کینوا سفید 250 گرمی 1 ×
    تومان132.000 تومان125.400
  • ×
    جو دوسر پرک درشت 200 گرمی 1 ×
    تومان135.000 تومان128.250
  • ×
    قوطی فلزی جو دوسر پرک صبحانه فوری 300 گرمی 1 ×
    تومان205.000 تومان194.750
  • ×
    جو دوسر پرک صبحانه فوری 200 گرمی 1 ×
    تومان135.000 تومان128.250
  • ×
    دانه کامل جو دوسر 250 گرمی 1 ×
    تومان133.000 تومان126.350
  • ×
    بلغور جو دوسر 200 گرمی 1 ×
    تومان135.000 تومان128.250
  • ×
    جو دوسر پرک صبحانه فوری 500 گرمی 1 ×
    تومان294.000 تومان279.300
  • ×
    جو دوسر پرک صبحانه فوری 900 گرمی 1 ×
    تومان435.000 تومان413.250
  • ×
    آرد جو دوسر 200 گرمی 1 ×
    تومان133.000 تومان126.350
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و موز 200 گرمی 1 ×
    تومان350.000 تومان332.500
  • ×
    پودر زردچوبه ارگانیک 200 گرمی 1 ×
    تومان130.000 تومان123.500
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و سیب 200 گرمی 1 ×
    تومان198.000 تومان188.100
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و هلو 200 گرمی 1 ×
    تومان198.000 تومان188.100
  • ×
    دانه چیا ارگانیک 250 گرمی 1 ×
    تومان280.000 تومان266.000
  • ×
    زیتون شور اسلایس شده کم نمک 700 گرمی 1 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    زیتون ماری شور هسته دار 700 گرمی 1 ×
    تومان240.000 تومان228.000
  • ×
    زیتون شور با هسته کم نمک 700 گرمی 1 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    زیتون شور بدون هسته کم نمک 700 گرمی 1 ×
    تومان190.000 تومان180.500

مجموع: تومان4.179.050

مشاهده سبد خریدتسویه حساب

گندم

دانه گندم از این مواد تشکیل شده‌است: ۷ تا ۱۸ درصد پروتئین (بستگی به نوع گندم دارد)، ۶۰ تا ۷۰ درصد نشاسته، ۲ تا ۲/۵ درصد سلولز (فیبر خام)، ۱/۵ تا ۲ درصد چربی و مابقی مرکب از رطوبت و مواد کانی. ظاهر فیزیکی دانه‌های گندم بسیار متنوع است. طول دانه‌های گندم از ۵ تا ۸ میلیمتر، پهنایشان از ۲/۵ تا ۴/۵ میلیمتر و وزنشان از ۲۰ تا ۶۰ میلی‌گرم متغیر است. گستره رنگ گندم از بژ یا نخودی (معروف به گندم سفید) تا قرمز قهوه‌ای (معروف به گندم سرخ) است. بسته به عوامل مختلف اجزای تشکیل دهنده اندوسپرم دانه‌ها می‌توانند بافت نرم یا سفتی داشته باشند. ساختار دانه گندم مرکب است .

دکتر ویلیام دیویس متخصص قلب و عروق در کانادا به تازگی کتابی تحت عنوان چاقی گندمی: کاهش مصرف گندم، کاهش وزن، راه خود بسوی سلامتی را بیابیم  منتشر کرده که برخلاف انتظار در آن سخن از مضرات گندم گفته است.برخی نکات حائز اهمیتدر این کتاب در زیر با اختصار مطرح می شود.

دکتر دیویس در کتاب خود حکایت از آن دارد که گندمی که امروزه ما مصرف می کنیم با گندمی که یکی دو نسل قبل مصرف می شد بسیار متفاوت است. گندم کنونی محصول گیاهی به قامت 45 سانتی متر است که نتیجه تحقیقات ژنتیک در دهه 60 و 70 میلادی است. این گیاه (گندم) دارای خواصی است که کمتر در مجامع عمومی مطرح می شود از جمله ماده ای بنام .Glidian این پروتئین به گیرنده های مواد تخدیر کننده در مغز متصل شده و باعث تحریک حس گرسنگی می شود به گونه ای که تا 440 کالری مصرف روزانه را افزایش می دهد.

وی معتقد است رژیم غذایی فاقد گندم در کاهش اشتها و وزن مؤثر است. به اعتقاد او آنچه ما می خوریم سم است نه گندم. او چنین استدلال  می کند که کشاورزان برای افزایش محصولات خود از بذری که بصورت ژنتیک اصلاح شده استفاده می کنند. حال آنکه چنین بذری برای بدن مضر است.البته متخصصین تغذیه به دیده تردید به این موضوع   می نگرند. به باور ایشان مدتهای طولانی است که گندم و محصولات آن مورد استفاده قرار گرفته و عارضه جدی تاکنون گزارش نشده است.

موضوع دیگری که دکتر دیویس در کتاب جنجال برانگیز خود مطرح می کند حکایت از آن دارد که اگر شما گندم مصرف نکنید می توانید در عرض شش ماه حدود 30 پوند (تقریبا 15 کیلوگرم) کاهش وزن داشته باشید. این بدان دلیل است که پروتئین  Gliadin  موجود در گندم باعث افزایش اشتها می شود بنابراین هنگامیکه که گندم مصرف نمی کنید دیرتر احساس گرسنگی می کنید. متخصصین تغذیه در این موضوع با وی هم عقیده اند.

دکتر ویلیام دیویس معتقد است که گندم به روده آسیب می رساند و باعث اسهال، التهاب، سوءهاضمه و بیماری اتوایمیون (سلیاک) می شود. علت این امر پروتئین گلوتن است. متخخصین تغذیه نیز این ادعا را تایید می کنند.

نکته پایانی اینکه گندم باعث افزایش قند خون می شود که این خود تبعا منجر به افزایش ریسک بیماریهای قلبی می گردد. متخصصین تغذیه ضمن تایید این موضوع اذعان  می کنند کربوهیدراتهای تصفیه نشده با فیبر پایین مانند بیسکویت،کیک و نوشیدنیهای دارای قند بالا تبدیل به گلوکز شده و باعث افزایش قند خون می شود. در نتیجه پانکراس انسولین بیشتری ترشح می کند و خطر نارسایی پانکراس افزایش می یابد.
dvin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *