دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات
  • ×
    کینوا سه رنگ 250 گرمی 2 ×
    تومان132.000 تومان125.400
  • ×
    کینوا سفید 250 گرمی 2 ×
    تومان132.000 تومان125.400
  • ×
    کینوا سفید ایرانی 250 گرمی 2 ×
    تومان90.000 تومان85.500
  • ×
    ترشی انبه 500 گرمی 2 ×
    تومان360.000 تومان342.000
  • ×
    شور برگ مو 700 گرمی 2 ×
    تومان185.000 تومان175.750
  • ×
    جو دوسر پرک صبحانه ارگانیک 200 گرمی 2 ×
    تومان175.000 تومان166.250
  • ×
    پرک کینوا 150 گرمی 2 ×
    تومان142.000 تومان134.900
  • ×
    آرد کینوا ایرانی 250 گرمی 2 ×
    تومان142.000 تومان134.900
  • ×
    ترشی فلفل سوزنی سبز 500 گرمی 2 ×
    تومان90.000 تومان85.500
  • ×
    ترشی آلبالو 500 گرمی 2 ×
    تومان39.000 تومان37.050
  • ×
    زیتون ماری شور هسته دار 700 گرمی 2 ×
    تومان240.000 تومان228.000
  • ×
    زیتون شور با هسته کم نمک 700 گرمی 2 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    ترشی لیته بندری 700 گرمی 2 ×
    تومان46.000 تومان43.700
  • ×
    زیتون شور اسلایس شده کم نمک 700 گرمی 2 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    ترشی فلفل زنگوله ای 500 گرمی 2 ×
    تومان98.000 تومان93.100
  • ×
    خیارشور ممتاز 700 گرمی 1 ×
    تومان96.000 تومان91.200
  • ×
    ترشی کاپاریس 500 گرمی 2 ×
    تومان240.000 تومان228.000
  • ×
    خیارشور ویژه 700 گرمی 2 ×
    تومان120.000 تومان114.000
  • ×
    زیتون شور بدون هسته کم نمک 700 گرمی 2 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و هلو 200 گرمی 2 ×
    تومان297.000 تومان282.150
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و سیب 200 گرمی 2 ×
    تومان297.000 تومان282.150
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و توت فرنگی 200 گرمی 2 ×
    تومان363.000 تومان344.850
  • ×
    دانه چیا ارگانیک 250 گرمی 2 ×
    تومان280.000 تومان266.000
  • ×
    پودر زنجبیل ارگانیک 200 گرمی 2 ×
    تومان232.000 تومان220.400
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و موز 200 گرمی 2 ×
    تومان350.000 تومان332.500
  • ×
    رایس کیک بدون نمک ۱۰۰ گرمی 2 ×
    تومان64.300 تومان61.085
  • ×
    رایس کیک نمکی ۱۰۰ گرمی 2 ×
    تومان64.300 تومان61.085
  • ×
    رایس کیک کینوا ۱۰۰ گرمی 2 ×
    تومان70.900 تومان67.355
  • ×
    رایس کیک چند غله ۱۰۰ گرمی 2 ×
    تومان70.900 تومان67.355
  • ×
    رایس کیک سیاه دانه ۱۰۰ گرمی 2 ×
    تومان70.900 تومان67.355
  • ×
    کتاب مبارزه با سرطان با علم گروه خونی 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب مبارزه با بیماری های قلبی و عروقی با علم گروه خون 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب بر اساس گروه خون خود تغذیه کنید 2 ×
    تومان58.000 تومان55.100
  • ×
    کتاب مبارزه با آرتروز با علم گروه خونی 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب مبارزه با آلرژی با علم گروه خونی 2 ×
    تومان8.000 تومان7.600
  • ×
    کتاب مبارزه با دیابت با علم گروه خونی 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب کنترل علائم یائسگی با علم گروه خون 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب مبارزه با پیری با علم گروه خونی 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500

مجموع: تومان9.757.070

مشاهده سبد خریدتسویه حساب

خورش هویج ترکی

مواد لازم ‏‎:‎
‎ ‎ ‎
هویج خلال شده …………………………………‏‎1 ‎کیلو
گوشت ماهیچه …………………………………. نیم کیلو
پیاز ……………………………………………….‏‎1 ‎عدد
گوجه فرنگی ……………………………………..‏‎3 ‎الی 4 عدد
لیمو عمانی ………………………………………‏‎2 ‎الی 3 عدد
آب گوشت ………………………………………. یک لیوان و نیم
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران …………. به مقدار لازم
روغن زیتون ……………………………………… به اندازه کافی
‎ ‎
طرز تهیه ‏‎:‎
هویج را به شکل خلالی خورده کرده و سرخ مینماییم تا طلایی شود. سپس پیاز خورد کرده ‏را ‏باگوشت (تکه های درشت) تفت میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها را به ‏‏صورت حلقه حلقه بریده و دو روی آنرا سرخ میکنیم. ‎

بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده (اگر خواستید می توانید از آلو استفاده کنید، برای هر نفر 3 تا 4 عدد آلو کافی است) و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور ‏‏جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف هویج برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع میباشد، و برای گروه خونی A و B سودمند میباشد.

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *