دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات
  • ×
    پودر زنجبیل ارگانیک 200 گرمی 4 ×
    تومان232.000 تومان220.400
  • ×
    کینوا سفید 250 گرمی 2 ×
    تومان132.000 تومان125.400
  • ×
    جو دوسر پرک درشت 200 گرمی 2 ×
    تومان135.000 تومان128.250
  • ×
    قوطی فلزی جو دوسر پرک صبحانه فوری 300 گرمی 2 ×
    تومان205.000 تومان194.750
  • ×
    جو دوسر پرک صبحانه فوری 200 گرمی 2 ×
    تومان135.000 تومان128.250
  • ×
    دانه کامل جو دوسر 250 گرمی 2 ×
    تومان133.000 تومان126.350
  • ×
    بلغور جو دوسر 200 گرمی 2 ×
    تومان135.000 تومان128.250
  • ×
    جو دوسر پرک صبحانه فوری 500 گرمی 2 ×
    تومان294.000 تومان279.300
  • ×
    جو دوسر پرک صبحانه فوری 900 گرمی 2 ×
    تومان435.000 تومان413.250
  • ×
    آرد جو دوسر 200 گرمی 2 ×
    تومان133.000 تومان126.350
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و موز 200 گرمی 3 ×
    تومان350.000 تومان332.500
  • ×
    پودر زردچوبه ارگانیک 200 گرمی 3 ×
    تومان130.000 تومان123.500
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و سیب 200 گرمی 2 ×
    تومان198.000 تومان188.100
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و هلو 200 گرمی 3 ×
    تومان198.000 تومان188.100
  • ×
    دانه چیا ارگانیک 250 گرمی 3 ×
    تومان280.000 تومان266.000
  • ×
    زیتون شور اسلایس شده کم نمک 700 گرمی 2 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    زیتون ماری شور هسته دار 700 گرمی 2 ×
    تومان240.000 تومان228.000
  • ×
    زیتون شور با هسته کم نمک 700 گرمی 2 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    زیتون شور بدون هسته کم نمک 700 گرمی 2 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    پرک کینوا 150 گرمی 2 ×
    تومان123.000 تومان116.850
  • ×
    کینوا سه رنگ 250 گرمی 2 ×
    تومان132.000 تومان125.400
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و توت فرنگی 200 گرمی 2 ×
    تومان363.000 تومان344.850
  • ×
    آرد کینوا ایرانی 250 گرمی 2 ×
    تومان99.000 تومان94.050
  • ×
    کینوا سفید ایرانی 250 گرمی 2 ×
    تومان90.000 تومان85.500

مجموع: تومان10.360.700

مشاهده سبد خریدتسویه حساب

خواص تمبر هندی

خواص تمبر هندی

حتما شما هم وقتی برای خرید به میوه‌ فروشی ‌ها و یا سوپرهای بزرگ میوه می ‌روید، بالای قفسه میوه‌ ها جعبه‌ هایی شده ‌اند و در دو نوع ترش و شیرین عرضه می ‌شوند. این نوع بسته بندی تمبرها خیلی ‌وقت است که به کشورمان آمده‌ اند. پیش از این، آن ها را فقط در بسته ‌‌های کوچک ‌تر و به قول معروف تمبرهندی‌ های گوشتی که البته نمک هم به‌ عنوان افزودنی به آن ها اضافه می‌ شد، می ‌دیدیم. در حالی که امروزه محتویات بسته ‌های قرمز رنگ جای انواع قدیمی را گرفته ‌اند و به دلیل طعم خوشایند شان بسیاری از ما، آن ها را نه فقط به تنهایی و به عنوان یک میان وعده بلکه در طبخ غذاهای مان نیز به کار می ‌بریم.
اما بیایید با خواص این میوه و نحوه ی مصرف بهتر آن، بیشتر آشنا شویم.
قبل از هر چیز باید بگوییم که درخت تمبر هندی بسیار آهسته رشد می‌ کند و عمری طولانی دارد. تمبرهندی درختی است مرتفع و بلند که ابتدا در هندوستان و آفریقای شمالی رویش داشته است ولی امروزه به علت موارد استفاده‌ فراوان در اکثر مناطق گرم نیز کشت می ‌شود.
این درخت از خانواده‌ نخودها و شبیه باقلا به شکل غلاف و نیام بوده و با کمی خمیدگی همراه است. این غلاف ‌ها 10 سانتی ‌متر طول داشته و در هر یک از آن ها بین 3 تا 10 دانه قرار دارد که البته خوردن گوشت اطراف این دانه‌ ها برای ما لذت بخش است؛ به این ترتیب که ابتدا پوست آن را کنده و محتویات نرم دور دانه‌ ها خورده می ‌شود. شاید باور نکنید اما در ایران، این درخت در استان‌ های هرمزگان و سیستان و بلوچستان پرورش می ‌یابد. همان طور که گفتیم، آب و هوای مناسب کشت تمبر هندی اقلیم گرم و مرطوب است و در مناطقی که دارای این آب و هوا باشند، تمبرهندی را می‌ توان، به راحتی پرورش داد.
چه خواصی دارد؟
مهم ‌ترین مواد شناخته‌ شده موجود در تمبر هندی ترکیبات اسیدی از جمله اسید سیتریک، مالیک و تارتاریک و مواد معدنی نظیر پتاسیم و کمی پکتین است. در پوست درخت تمبرهندی نیز مقداری تانن وجود دارد و سرشاخه ‌های جوان و سبز این درخت دارای مقادیر زیادی ویتامین‌ های گروه B است.
از قدیم معتقد بودند که تمبر هندی مثل یک ‌ملین و مسهل عمل می ‌کند اما تحقیقات سال‌ های اخیر اثرات دیگری را برای آن به اثبات رسانده اند از جمله این که خاصیت ضد درد، ضد باکتریایی و ضد ویروسی داشته و برای از بین بردن انگل ‌ها و کرم‌ های بدن توصیه می ‌شود. علاوه بر تمامی خواص یاد شده، این میوه یک اشتها‌آور بوده و منبعی از آنتی ‌اکسیدان ‌ها نیز به حساب می ‌آید. ایشان در ادامه اضافه می‌ کند که خوردنش به همراه غذا به هضم آن کمک می ‌کند. به علاوه مصرفش برای کاهش تهوع کمک ‌کننده بوده بنابراین اضافه کردن آن به غذا به خصوص در وعده غذایی افرادی که مشکل گوارشی دارند، توصیه می ‌شود.
پیش از این گفتیم که تمبر هندی آنتی اکسیدان دارد. این میوه حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای کاروتن، ویتامین C و برخی فلاونوئیدها است. به طوری که می ‌تواند جایگزین خوبی برای ویتامین C در افرادی باشد که دچار کمبود این ویتامین هستند اما فراموش نکنید که خشک شده ی این میوه دارای مقادیر کمتری از این ماده مغذی است.
اگر زیاد سرما می‌ خورید، می‌ توانید برای کاهش دفعات بیماری و بهبودی سریع ‌تر، در میان وعده‌ های تان تمبرهندی میل کنید. در ضمن، اگر دچار گلودرد شده ‌اید، می‌ توانید تمبر هندی را در آب حل کرده و قرقره کنید تا درد گلوی تان به سرعت بهبود یابد.
این متخصص اضافه می ‌کند که بسیاری از اختلالات گوارشی از جمله اختلالات صفراوی با مصرف تمبر هندی برطرف می ‌شود و افرادی که کلسترول خون ‌شان بالا است، می ‌توانند برای کاهش چربی خون شان تمبر هندی بخورند. بنابراین، برای داشتن قلب سالم عادت به خوردن تمبر هندی ‌های خشک شده به دلیل نداشتن حتی مقدار جزیی نمک، به افراد مستعد به خصوص میانسالان پیشنهاد می‌ شود.
تمبرهندی؛ مستقیم یا غیرمستقیم؟
شما دوست دارید تمبر هندی را چطور میل کنید؟  تمبر هندی را می ‌توان به دو طریق مصرف کرد. در واقع نحوه استفاده از آن به طور مستقیم و غیرمستقیم است.
بعضی از افراد که خوراکی ‌های ترش را بیشتر می‌ پسندند، آن را به طور مستقیم مصرف می‌ کنند اما می ‌توان به عنوان طعم‌ دهنده و ترش ‌کننده در بسیاری از غذاها هم از آن استفاده کرد. به این منظور باید تمبرهندی را در آب خیسانده و سپس آن را صاف کرد و پس از جدا کردن هسته، آن را خورد. یادتان نرود که می ‌توان فیبرها و آوند های چوبی که در قسمت خوراکی این میوه دیده می ‌شوند را جدا کرد اما در صورت مصرف،‌ مشکلی برای فرد به وجود نخواهد آمد.
همان ‌طور که می ‌دانید هر ماده غذایی می ‌تواند در مراحل مختلف اعم از جمع ‌آوری، تهیه و بسته ‌بندی آلوده شود اما از آن جا که این میوه خود یک ضد میکروب است احتمال آلودگی در آن بسیار پایین است بنابراین با خیالی راحت آن را وارد میان وعده‌های روزانه ‌تان کنید.
dvin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *