گوشت قرمز و دیابت
گوشت قرمز و دیابت
مصرف زیاد گوشت قرمز در افراد با گروه خون A و AB با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در ارتباط است.
پژوهش مذکور همچنین نشان داده است مصرف گردو یا غلات بدون گلوتن به جای گوشت قرمز در این دسته از افراد میتواند ابتلا به این نوع دیابت را کاهش دهد.
مصرف جو دو سر و برنج باعث بروز بیماری دیابت نوع دو نیست و نان گندم به دلیل دارا بودن گلوتن ابتلا به دیابت نوع 2 را در کلیه افراد با هر 4 گروه خونی OABAB به شدت تشدید می نماید.
دانشمندان کشف کردند خوردن برخی گیاهان میتواند به انسانها در مبارزه با چاقی و دیابت کمک کند.
با بررسی چگونگی تنظیم میزان اشتها و گلوکز خون در افرادی که در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع دوم هستند، ما میتوانیم به روشهایی برای پیشگیری از این بیماریها دست پیدا کنیم.
خوردن میوه ها و سبزیجات مناسب با گروه خون و مصرف نکردن نان های گندم و جایگزینی آن با غلات فیبر کامل و بدون گلوتن مانند جو دو سر نیز میتوانند خطر ابتلا به دیابت را تا 14 درصد کاهش دهد. این مواد غذایی دارای مقادیر زیادی آنتیاکسیدان و منیزیوم و فیبر زیاد هستند که باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت میشوند.
بیماران دیابتی اغلب با پرادراری و پرنوشی متوجه بیماری خود میشوند. آیا میتوان گفت به کلیه آسیب وارد شده است؟
علایم از کار افتادن کلیه چیست؟
جایگزین؟
کدام نوع دیالیز برای بیماران بهتر است؟
آیا دیالیز صفاقی میتواند خطر عفونت را بالا ببرد؟
پزشک چگونه متوجه میشود که بیمار نیاز به پیوند کلیه دارد؟
آیا با کنترل دقیق قندخون میتوان جلوی نارسایی کلیه را گرفت؟