سوپ سرد جو دوسر پرک با قارچ
مواد لازم:
جو دوسر پرک خرد…………………….30 گرم
قارچ خام ……………………………….150 گرم شسته و خرد شده
دوغ یا کفیر …………………………… 200 سی سی
نمک دریا……………………………………به مقدار کم
طرز تهیه:
قارچ را به خوبی شسته، خرد کنید، بپزید و بگذارید به خوبی سرد شود. سپس آن را در دوغ یا کفیر ریخته و جو دوسر پرک و نمک دریا را نیز به آن افزوده، هم بزنید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید و پس از نیم ساعت سوپ، آماده سرو است. این سوپ سرد به دلیل داشتن قارچ و کفیر برای دارندگان گروه خون O مناسب نمی باشد.
کالری این سوپ ……………….280
این سوپ به دلیل کالری کم و جو دوسر، برای افرادی که دارای دیابت و یا یبوست هستند، بسیار سودمند است.
اگر خواهان تناسب اندام هستید، از این سوپ به عنوان میان وعده استفاده نمایید و بنا به سن و توان خود، روزانه نیم ساعت ورزش کنید.