دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات
  • ×
    پرک کینوا 150 گرمی 2 ×
    تومان123.000 تومان116.850
  • ×
    آرد کینوا ایرانی 250 گرمی 2 ×
    تومان99.000 تومان94.050
  • ×
    ترشی فلفل سوزنی سبز 500 گرمی 2 ×
    تومان90.000 تومان85.500
  • ×
    ترشی آلبالو 500 گرمی 2 ×
    تومان39.000 تومان37.050
  • ×
    زیتون ماری شور هسته دار 700 گرمی 2 ×
    تومان240.000 تومان228.000
  • ×
    ترشی سیر پوست کنده 500 گرمی 2 ×
    تومان54.000 تومان51.300
  • ×
    زیتون شور با هسته کم نمک 700 گرمی 2 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    ترشی لیته بندری 700 گرمی 2 ×
    تومان46.000 تومان43.700
  • ×
    خیارشور سوپر ویژه 700 گرمی 2 ×
    تومان165.000 تومان156.750
  • ×
    زیتون شور اسلایس شده کم نمک 700 گرمی 2 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    ترشی فلفل زنگوله ای 500 گرمی 2 ×
    تومان98.000 تومان93.100
  • ×
    ترشی موسیر 700 گرمی 1 ×
    تومان195.000 تومان185.250
  • ×
    ترشی کاپاریس 500 گرمی 2 ×
    تومان240.000 تومان228.000
  • ×
    خیارشور ویژه 700 گرمی 2 ×
    تومان120.000 تومان114.000
  • ×
    زیتون شور بدون هسته کم نمک 700 گرمی 2 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    شور برگ مو 700 گرمی 2 ×
    تومان145.000 تومان137.750
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و هلو 200 گرمی 2 ×
    تومان297.000 تومان282.150
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و سیب 200 گرمی 2 ×
    تومان297.000 تومان282.150
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و توت فرنگی 200 گرمی 2 ×
    تومان363.000 تومان344.850
  • ×
    پودر زنجبیل ارگانیک 200 گرمی 2 ×
    تومان232.000 تومان220.400
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و موز 200 گرمی 2 ×
    تومان350.000 تومان332.500
  • ×
    پودر زردچوبه ارگانیک 200 گرمی 2 ×
    تومان130.000 تومان123.500
  • ×
    جو دوسر پرک صبحانه ارگانیک 200 گرمی 2 ×
    تومان175.000 تومان166.250
  • ×
    رایس کیک بدون نمک 100 گرمی 2 ×
    تومان64.300 تومان61.085
  • ×
    رایس کیک نمکی 100 گرمی 2 ×
    تومان64.300 تومان61.085
  • ×
    رایس کیک جو دوسر 100 گرمی 2 ×
    تومان70.900 تومان67.355
  • ×
    رایس کیک کینوا 100 گرمی 2 ×
    تومان70.900 تومان67.355
  • ×
    رایس کیک چند غله 100 گرمی 2 ×
    تومان70.900 تومان67.355
  • ×
    رایس کیک سیاه دانه 100 گرمی 2 ×
    تومان70.900 تومان67.355
  • ×
    کتاب مبارزه با سرطان با علم گروه خونی 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب مبارزه با بیماری های قلبی و عروقی با علم گروه خون 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب بر اساس گروه خون خود تغذیه کنید 2 ×
    تومان58.000 تومان55.100
  • ×
    کتاب مبارزه با آرتروز با علم گروه خونی 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب مبارزه با آلرژی با علم گروه خونی 2 ×
    تومان8.000 تومان7.600
  • ×
    کتاب مبارزه با دیابت با علم گروه خونی 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب کنترل علائم یائسگی با علم گروه خون 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب مبارزه با پیری با علم گروه خونی 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500

مجموع: تومان8.566.530

مشاهده سبد خریدتسویه حساب

ارتباط بین نمک و سرطان معده

دکتر استفانی فیی مدیر برنامه علمی سازمان تحقیقات جهانی سرطان ( WCRF (World Cancer Research Fund International)) درباره این پروژه تحقیق کرده است.

سرطان معده سومین عامل مرگ در اثر سرطان و پنجمین سرطان شایع جهان می باشد.این نوع سرطان دارای علائم اندکی است و هیچگونه آزمایش غربالگری کارآمدی نیز ندارد. افراد مبتلا به این نوع سرطان در سراسر جهان روبه نزول است، اما با این حال عامل بسیاری از مرگ و میر ها در جهان است. پیشگیری از سرطان معده به شیوه زندگی و رژیم غذایی بستگی دارد.

تحقیقات جدید درباره سرطان معده 

در آخرین گزارش این پروژه به نتایج قوی دست یافتند که، علت اصلی ابتلا به سرطان معده غذاهای نمک سود می باشد.غذاهایی مانند گوشت،ماهی و سبزیجات نمک سود. تحقیقات نشان می دهد که با مصرف بیشتر این نوع غذاها شانس ابتلا به سرطان معده نیز افزایش می یابد.

شواهد بدست آمده و مطالعات انجام شده در درجه اول از آسیا،به ویژه ژاپن و کره می آید بخاطر اینکه بسیاری از غذاهای سنتی بجای فریز غذاها، که روشی شایع در غرب است ، نمک سود و تخمیر می کنند.

چگونه ممکن است غذاهای نمک سود خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش دهد ؟ 

دانشمندان معتقدند که افزایش خطر سرطان معده از غذاهای نمک سود می باشد، زیرا حاوی مقدار زیادی نمک است که در فرآیند نمک سود برای حفظ مواد غذایی اضافه می شود. تحقیقات تجربی نشان می دهد که نمک لایه پوشاننده معده را از بین می برد و باعث زخم می شود و اگر این زخم از سمت چپ معده شروع شود تبدیل به سرطان معده می شود.

عفونت با هلیکوباکتر پیلوری ،باکتری که باعث آسیب دیواره معده شده و با حضور نمک نیز شرایط بسیار بدتری را ایجاد می کند. عفونت هلیکوباکتر پیلوری در بخش هایی از آسیا نسبتا شایع است و عامل سرطان معده نیز است.

درباره مواد غذایی پرنمکی که شامل موارد ذکر شده نباشد ؟ 

شواهد نمک موجود در مواد غذایی کشورهای دیگر بی نتیجه است چون مشکل در اندازه گیری نمک کل است. شواهد مصرف نمک کل در سراسر جهان ارتباط مستقیمی با سرطان معده را نشان می دهد.اما تحقیقات بیشتری برای بررسی تاثیر غذاهای پرنمک که در کشورهای غربی مصرف می شود باید انجام شود.

توصیه ما برای پیشگیری از سرطان معده 

سازمان جهانی سرطان توصیه می کند که مصرف نمک روزانه از 5 گرم کمتر باشد. این مقدار توصیه شده توسط سازمان بهداشت جهانی(WHO) است و این مقدار گفته شده نیاز روزانه شما را تامین می کند بدون اینکه احتمال خطر سرطان معده در بدن را افزایش دهد. این بسیار مهم است که از میزان سدیم موجود در غذاهای روزمره ای مثل نان و سوپ و غذاهای فرآوری آگاهی داشته باشید.اگر بتوانیم مقدار نمکی که مصرف می کنیم کاهش دهیم خطر ابتلا به سرطان معده نیز کم می شود. از بهترین راه ها می توان به جایگزین کردن نمک دریا کم سدیم به جای نمک طعام اشاره کرد.
.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *