دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

انار پلو

انار پلو

مواد لازم : 
عصاره سبزیجات………………………………. 500 میلی لیتربرنج…………………………………………….. 250 گرم
دانه انار…………………………………………. 100 گرم
پرک بادام تست شده…………………………… 50 گرم
پوست پرتقال رنده‌ شده…………………………. 2 قاشق غذاخوری
تخم‌گشنیز آسیاب‌شده………………………….. 1 قاشق چای‌خوری
زیره آسیاب‌شده…………………………………. 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه :

پلو را با عصاره سبزیجات بپزید.
دانه‌های انار، تخم گشنیز، زیره ، بادام‌های تست شده، پوست پرتقال رنده‌ شده را مخلوط کنید. برنج را با مخلوط معطر ترکیب کرده و سرو کنید.

با بادام تست شده تزئین کنید.

توجه : مصرف انار برای دارندگان گروه های خونی O و A بی اثر و برای دارندگان گروه های خونی B و AB مضر است.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *