دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات
  • ×
    پرک کینوا 150 گرمی 2 ×
    تومان123.000 تومان116.850
  • ×
    آرد کینوا ایرانی 250 گرمی 2 ×
    تومان99.000 تومان94.050
  • ×
    ترشی فلفل سوزنی سبز 500 گرمی 2 ×
    تومان90.000 تومان85.500
  • ×
    ترشی آلبالو 500 گرمی 2 ×
    تومان39.000 تومان37.050
  • ×
    زیتون ماری شور هسته دار 700 گرمی 2 ×
    تومان240.000 تومان228.000
  • ×
    ترشی سیر پوست کنده 500 گرمی 2 ×
    تومان54.000 تومان51.300
  • ×
    زیتون شور با هسته کم نمک 700 گرمی 2 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    ترشی لیته بندری 700 گرمی 2 ×
    تومان46.000 تومان43.700
  • ×
    خیارشور سوپر ویژه 700 گرمی 2 ×
    تومان165.000 تومان156.750
  • ×
    زیتون شور اسلایس شده کم نمک 700 گرمی 2 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    ترشی فلفل زنگوله ای 500 گرمی 2 ×
    تومان98.000 تومان93.100
  • ×
    ترشی موسیر 700 گرمی 1 ×
    تومان195.000 تومان185.250
  • ×
    ترشی کاپاریس 500 گرمی 2 ×
    تومان240.000 تومان228.000
  • ×
    خیارشور ویژه 700 گرمی 2 ×
    تومان120.000 تومان114.000
  • ×
    زیتون شور بدون هسته کم نمک 700 گرمی 2 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    شور برگ مو 700 گرمی 2 ×
    تومان145.000 تومان137.750
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و هلو 200 گرمی 2 ×
    تومان297.000 تومان282.150
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و سیب 200 گرمی 2 ×
    تومان297.000 تومان282.150
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و توت فرنگی 200 گرمی 2 ×
    تومان363.000 تومان344.850
  • ×
    پودر زنجبیل ارگانیک 200 گرمی 2 ×
    تومان232.000 تومان220.400
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و موز 200 گرمی 2 ×
    تومان350.000 تومان332.500
  • ×
    پودر زردچوبه ارگانیک 200 گرمی 2 ×
    تومان130.000 تومان123.500
  • ×
    جو دوسر پرک صبحانه ارگانیک 200 گرمی 2 ×
    تومان175.000 تومان166.250
  • ×
    رایس کیک بدون نمک 100 گرمی 2 ×
    تومان64.300 تومان61.085
  • ×
    رایس کیک نمکی 100 گرمی 2 ×
    تومان64.300 تومان61.085
  • ×
    رایس کیک جو دوسر 100 گرمی 2 ×
    تومان70.900 تومان67.355
  • ×
    رایس کیک کینوا 100 گرمی 2 ×
    تومان70.900 تومان67.355
  • ×
    رایس کیک چند غله 100 گرمی 2 ×
    تومان70.900 تومان67.355
  • ×
    رایس کیک سیاه دانه 100 گرمی 2 ×
    تومان70.900 تومان67.355
  • ×
    کتاب مبارزه با سرطان با علم گروه خونی 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب مبارزه با بیماری های قلبی و عروقی با علم گروه خون 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب بر اساس گروه خون خود تغذیه کنید 2 ×
    تومان58.000 تومان55.100
  • ×
    کتاب مبارزه با آرتروز با علم گروه خونی 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب مبارزه با آلرژی با علم گروه خونی 2 ×
    تومان8.000 تومان7.600
  • ×
    کتاب مبارزه با دیابت با علم گروه خونی 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب کنترل علائم یائسگی با علم گروه خون 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب مبارزه با پیری با علم گروه خونی 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500

مجموع: تومان8.566.530

مشاهده سبد خریدتسویه حساب

خورش آلو و هویج

خورش آلو و هویج

مواد لازم ‏‎ :

  • مرغ ……………………………………………….600 گرم ران یا سینه به دلخواه‎
  • هویج مربع شده یا خلال شده ……………………… 400 گرم‎
  • زعفران دم کرده ………………………………….. 4 – 5 لیوان‎
  • آلو ……………………………………………….. 15 تا 20 عدد‎
  • پیاز ………………………………………………. 2 – 3 عدد‎
  • روغن زیتون……………………………………….. به میزان کافی‎
  • لیمو ترش تازه ……………………………………….. 1 عدد‎
  • رب گوجه فرنگی …………………………………. 1 – 2 قاشق غذاخوری‎
  • نمک و زرد چوبه ………………………………… به میزان لازم‎
  • شکر ……………………………………………… به دلخواه

طرز تهیه ‏‎ :

مقدار کمی روغن در قابلمه ریخته و مرغ ها را که از قبل به قطعات کوچکتر تکه تکه کرده ایم را در آن تفت می دهیم. اولین ‏ادویه ای که هنگام سرخ شدن به مرغ می افزائیم زردچوبه است که حدود 1 قاشق به مرغ اضافه می کنیم. بعد از کمی تفت دادن ‏و تغییر در رنگ مرغ، رب را افزوده و تفت مختصری می دهیم. سپس شکر را به مواد می افزائیم. اضافه کردن شکر در این ‏مرحله – و نه بعد از افزودن آب، باعث می شود که غذا طعم بهتر و قوام بیشتری داشته باشد.- کمی صبر می کنیم که شکر حل ‏شود. آنگاه نوبت به زعفران دم کرده می رسد. بعد از افزودن آن همه مواد هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند. آنگاه آلو ها را که ‏بهتر است از قبل کمی خیس خورده باشند به همراه هویج خرد شده داخل قابلمه می ریزیم و آب لیمو ترش تازه را روی مواد می ‏چکانیم. دقت کنید که هسته لیمو داخل غذا نیفتد چرا که باعث تلخ شدن آن می شود.

وقتی همه مواد را درون قابلمه خوب با هم مخلوط کردیم در آخر ژیاز سرخ شده را روی مواد ریخته و درب قابلمه را می گذاریم ‏تا به مدت 1/5 الی 2 ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خونی انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف هویج برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع، و برای دارندگان گروه خونی A و B سودمند میباشد.

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *