دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

خورش باقالا سبز

خورش باقالا سبز

مواد لازم برای 4 نفر :‏
  • روغن زیتون……………………………… 6 قاشق غذاخوری
  • پیاز کوجک……………………………….. 2 عدد
  • سینه مرغ………………………………….. 2 عدد، قیمه شده
  • باقلا سبز کوچک و دو نیم شده…………… 200 گرم
  • آب مرغ…………………………………… 2 و ¼ پیمانه
  • زردچوبه…………………………………. 1 قاشق چایخوری
  • دارچین…………………………………… ½ قاشق چایخوری
  • جوز هندی………………………………. ¼ قاشق چایخوری
  • بادنجان متوسط………………………….. 2 عدد
  • گوجه فرنگی…………………………….. 4 تا 6 عدد
  • سیر………………………………………. 2 حبه، له شده
  • نعناع خشک…………………………….. 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل……………………………… به مقدار لازم
طرز تهیه :‏
مرحله 1 – نصف روغن زیتون را در قابلمه ای ریخته، یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و در روغن ریخته، به مدت 5 دقیقه با ‏حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود، سپس تکه های مرغ را افزوده و تفت دهید تا طلائی شوند‎.‎
مرحله 2 – باقلا را که از قبل تمیز کرده و آنرا دو نیم کرده اید، همراه با آب مرغ اضافه کرده، درب ظرف را گذاشته و با ‏حرارت ملایم به مدت 40 دقیقه بپزید تا باقلا و مرغ ها پخته شده و آب خورش باندازه یک استکان بماند‎.‎
مرحله 3 – در ماهیتابه ای مابقی روغن زیتون را ریخته و روی حرارت متوسط قرار داده، بادنجان ها را با پوست خوب شسته، ‏خرد کرده و همراه با یک پیاز باقیمانده که خرد کرده اید، تفت دهید تا قهوه ای روشن شوند، سپس سیر و گوجه های خرد ‏شده و نعناع را افزوده، نمک و فلفل آنرا تست کرده و مخلوط را از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید‎.‎
مرحله 4 – برنج را به روش همیشگی دم کنید‎. ‎هنگام سرو غذا، مخلوط بادنجان را به خورش اضافه کرده و در ظرف ‏دلخواه کشیده، با کمی نعناع یا سبزی تازه تزئین نموده و همراه با برنج سرو نمائید‎.‎
نکات :‏

می توانید در این خورش از 2 قاشق آب گوجه فرنگی غلیظ نیز استفاده کنید‎.‎

اگر از باقلای خشک استفاده می کنید، بهتر است آنها را از قبل کمی نیم پز کرده و سپس مورد استفاده قرار دهید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شود. بطور مثال : مصرف گوشت مرغ برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB مضر میباشد.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *