دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

خورش قارچ با جعفری

خورش قارچ با جعفری

مواد لازم برای 4 نفر :‏
  • قارچ………………………………………… نیم کیلو‎
  • کره…………………………………………. 20 گرم‎
  • سیر………………………………………… 2 حبه
  • روغن زیتون………………………………. 2 قاشق غذاخوری‎
  • آرد…………………………………………. 1 قاشق غذاخوری‎
  • آبلیمو ترش………………………………… 1 قاشق غذاخوری‎
  • جعفری تازه………………………………. 1 پیمانه خرد شده یا 2 قاشق غذاخوری خشک‎
  • نعناع تازه………………………………… 1 قاشق مربا خوری خرد شده‎
  • ریحان تاره………………………………. 1 قاشق غذاخوری خرد شده‎
  • آب………………………………………… نصف پیمانه (درصورت نیاز می توان آب بیشتری اضافه کرد)‏‎
  • نمک و فلفل………………………………. به مقدار لازم
‎ ‎
طرز تهیه :‏
مرحله 1‏‎ – ‎ابتدا جعفری، نعناع، ریحان، نمک، فلفل و آب را در کاسه مناسبی با هم خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید‎.‎
مرحله 2‏‎ – ‎کره را در قابلمه یا تابه متوسطی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود، سپس سیر را افزوده و تفت ‏دهید تا طلایی شود‎.‎
مرحله 3‏‎ – ‎قارچ را همراه با روغن اضافه کنید و برای 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود‎.‎
مرحله 4‏‎ – ‎آرد را به همراه کمی نمک و فلفل به مواد افزوده و کمی تفت دهید‎.‎
مرحله 5‏‎ – ‎تابه حاوی مواد را از روی شعله برداشته و مخلوط سبزی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس دوباره ‏روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید برای چند دقیقه بجوشد تا آب آن غلیظ شود‎.‎

مرحله 6‏‎ – ‎آبلیمو را به خورش افزوده و از روی شعله برداشته، در ظرف مورد نظر کشیده و گرم سرو نمایید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شود. بطور مثال : مصرف قارچ سفید برای دارندگان گروه خونی O مضر، گروه خونی A سودمند، و گروه خونی B و AB بلامانع میباشد.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *