دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

خورش قیمه خلال و زرشک

خورش قیمه خلال و زرشک

مواد لازم :

  • گوشت گوساله………………………….. 500 گرم
  • زرشک………………………………….. 50گرم
  • خلال بادام……………………………… 100 گرم
  • پیاز متوسط……………………………….. یک عدد
  • نمک و فلفل……………………………. به میزان لازم
  • روغن زیتون…………………………… دو قاشق غذاخوری
  • شکر………………………………. یک قاشق غذاخوری
  • زعفران…………………………….. نصف قاشق چایخوری
  • لیمو عمانی…………………………….. چهار عدد

طرز تهیه :

پیاز را خرد کرده، با کمی روغن تفت می‌دهیم. در همین حالت رب را هم اضافه می‌کنیم. سپس گوشت را قیمه‌ای خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و همه مواد را کمی تفت می‌دهیم، پس از آن دو لیوان آب اضافه کرده و پس از جوش آمدن خورش، شعله را کم می‌کنیم و می‌گذاریم به مدت یک ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه لیمو عمانی‌ها را با چنگال سوراخ کرده و در خورش می‌اندازیم و اجازه می‌دهیم خورش به مدت یک ساعت دیگر با شعله کم بپزد. زرشک را شسته و با کمی روغن ( ترجیحا روغن زیتون ) و شکر تفت می‌دهیم و در پایان به همراه زعفران به خورش اضافه کرده و خورش را پنج دقیقه با حرارت ملایم روی شعله نگه می‌داریم. خورش در اصل با زرشک سیاه طبخ می‌شود.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *