دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

خورش مرغ با ذرت

خورش مرغ با ذرت

مواد لازم برای 6 نفر :‏
  • مرغ ……………………………………………. حدود یک کیلو و هشتصد گرم، تکه شده‎
  • پاپریکا…………………………………………..1 قاشق چایخوری‎
  • روغن زیتون…………………………………….2 قاشق غذاخوری‎
  • کره نرم شده……………………………………‏‎.‎‏ 2 قاشق غذاخوری‎
  • پیاز بزرگ…………………………………….. 1 عدد، نگینی ریز شده‎
  • فلفل دلمه سبز یا زرد………………………….‏‎.‎‏ 1 عدد، بزرگ و نگینی ریز شده‎
  • رب گوجه فرنگی………………………………‏‎.‎‏ 2 قاشق غذاخوری‎
  • سس تند…………………………………………. 1 قاشق غذاخوری‎
  • آب مرغ یا آب معمولی………………………..‏‎.‎‏ 3 تا 4 پیمانه
  • جعفری تازه ریز شده………………………….‏‎ ¼ ‎‏ پیمانه‎
  • ذرت فریزری یا کنسروی……………………. 300 گرم‎
  • نمک و فلفل……………………………………. به مقدار لازم
‎ ‎
طرز تهیه :‏
مرحله 1‏‎ – ‎تکه های مرغ را تمیز کرده و خشک کنید، نمک و پاپریکا روی آنها بپاشید‎.‎
مرحله 2‏‎ – ‎روغن زیتون و کره را در قابلمه متوسطی ریخته و  روی حرارت نسبتا بالا بگذارید، سپس تکه های مرغ را افزوده و ‏اجازه دهید هر دو سمت مرغ ها قهوه ای روشن شوند، سپس آنها را خارج کنید‎.‎
مرحله 3‏‎ – ‎حرارت را کم کنید، پیاز و فلفل دلمه را افزوده و برای 8 تا 10 دقیقه تفت داده تا نرم شوند، رب را نیز افزوده و ‏‏2 دقیقه با مواد تفت دهید سپس سس تند، آب مرغ، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و اجازه دهید بجوش آید‎.‎
مرحله 4‏‎ – ‎مرغ ها را به مواد افزوده و اجازه دهید 30 دقیقه با حرارت متوسط بپزند‎.‎
مرحله 5‏‎ – ‎ذرت را نیز اضافه کرده و 30 دقیقه دیگر بپزید تا خورش جا افتد و آب خورش غلیظ شود‎.‎

مرحله 6‏‎ – ‎نمک و فلفل خورش را تست کنید، سپس خورش را در ظرف دلخواه کشیده و همراه با برنج یا نان سرو نمائید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف گوشت مرغ برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خون B و AB مضر میباشد.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *