دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

خورش میرزاقاسمی

خورش میرزاقاسمی

مواد لازم
  • بادمجان……………………………………. سه عدد (تازه و بدون دانه)،
  • گوجه فرنگی پنج عدد……………………… متوسط
  • سیر …………………………………………چهار حبه
  • تخم مرغ ……………………………………..چهار عدد
  • روغن زیتون …………………………………..دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و دیگر ادویه جات دلخواه ……….به مقدار لازم.
 طرز تهیه:
بادمجان ها را با پوست روی اجاق کباب کنید و چنان چه آنها را در فر می گذارید قسمت بالای فر را روشن کنید به طوری که بادمجان ها خوب بپزند و فراموش نکنید آنها را زیر و رو کنید سپس در آب سرد بگذارید و پوست شان را بکنید و ریز خرد کرده و کمی در روغن زیتون تفت بدهید. از طرفی دیگر گوجه ها را خرد کرده و با کمی روغن زیتون در تابه ای بگذارید بپزد. اکنون نوبت تفت دادن سیرهای ریز شده رسیده است. زردچوبه، فلفل و کمی ادویه یا پابریکا به سیربیفزایید و سپس تخم مرغ را درون آن بشکنید و بگذارید آنها خودشان را بگیرند و بعد آهسته تخم مرغ ها را مخلوط کنید.

 به پایان آشپزی نزدیک شده ایم کافی است گو جه ها و تخم مرغ ها را به بادمجان بیفزایید. غذا را مزه کنید و بگذارید هفت تا ده دقیقه همین طور بپزد میرزاقاسمی را می توانید در کنار کمی برنج و یا کمی اسپاگتی میل کنید.در صورت تمایل می توانید تخم مرغها را دست آخر روی غذا بشکنید و با بستن در تابه پس از بسته شدن آنها، جلوه ای دیگر به میرزاقاسمی ببخشید!

در مصرف تمامی غذاها سعی کنید بر اساس گروه خونی خودتان پیش بروید.

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *