دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

خورش هویج تبریزی

خورش هویج تبریزی


مواد لازم برای 2 نفر‎ ‎‏:‏
  • هویج خلال شده………………………………… 500 گرم
  • گوشت………………………………………….. 350 گرم
  • پیاز……………………………………………… 1 تا 2 عدد
  • نمک، فلفل و ادویه جات……………………… به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی…………………………….. 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون برای سرخ کردن
  • آب…………………………………………….. 1 پیمانه
‎ ‎
طرز تهیه :‏
مرحله 1‏‎ – ‎پیاز را خرد کنید. گوشت ها را نیز به تکه های نسبتا درشت درآورید. خلال های هویج را در روغن سرخ کنید ‏تا طلائی شوند‎.‎
مرحله 2‏‎ – ‎در قابلمه کمی روغن زیتون ریخته و روی حرارت قرار دهید، پیاز و گوشت را افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت ‏عوض شود، سپس آب را افزوده و اجازه دهید تا گوشت ها‎  ‎با حرارت کم پخته شوند‎.‎
مرحله 3‏‎ – ‎بعد از پخت گوشت، رب گوجه فرنگی، خلال هویج، ادویه دلخواه، نمک و فلفل را به آن افزوده و با مقداری آب ‏یا آب گوشت اجازه دهید خورش جا افتد. سپس در ظرف دلخواه ریخته و همراه با برنج سرو نمائید‎.‎
نکات :‏

در صورت تمایل 1 یا 2 عدد گوجه متوسط را حلقه ای خرد کرده، سرخ کنید و کنار خورش بچینید‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف هویج برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع، و برای دارندگان گروه خونی A و B سودمند میباشد.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *