دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

خورش کاری با مرغ

خورش کاری با مرغ

مواد لازم

  • 2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری ادویه معمولی
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری ادویه کاری
  •  2 عدد پیاز (خرد شود)
  • یک حبه سیر (رنده شود)
  • نصف قاشق چای‌خوری زنجبیل رنده‌شده
  • یک قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز
  • یک قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز
  • یک قاشق چای‌خوری نمک
  • 400 گرم گوجه‌فرنگی (خرد شود)
  •  2 قاشق سوپ‌خوری آب لیموترش تازه
  • 350 گرم فیله مرغ (به صورت تکه‌های متوسط خرد شود)
  • 2 قاشق سوپ‌خوری برگ گشنیز خرد شده
  • 3 عدد فلفل سبز تند (خرد شود)
  • یک دوم فلفل دلمه‌ای قرمز (درشت خرد شود)
  • یک دوم فلفل دلمه‌ای سبز (درشت خرد شود)
  • چند برگ گشنیز تازه برای تزئین

طرز تهیه:

قابلمه متوسطی آماده کنید و روغن زیتون را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید. حالا پیاز خردشده را داخل روغن زیتون ریخته و کمی حرارت دهید تا نرم شود. سپس ادویه‌را به آن اضافه کرده و همراه پیاز کمی تفت دهید. پس از آن سیر و زنجبیل را به پیاز افزوده و 5دقیقه حرارت دهید تا همزمان با پیاز سرخ شوند.

حالا در کاسه دیگری پودر گشنیز، پودر فلفل قرمز، نمک، گوجه‌فرنگی و آب لیموترش تازه را با دستگاه همزن یا گوشتکوب برقی به سس تبدیل کنید. این سس را به قابلمه منتقل کرده و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید و به مدت 3 دقیقه حرارت دهید. پس از آن، گوشت فیله مرغ تکه‌شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به مدت 15دقیقه روی شعله اجاق گاز بپزید.

حالا گشنیز تازه‌خردشده را همراه فلفل سبز تند و فلفل‌های رنگی به غذا اضافه کرده و در ظرف را بگذارید و زیر شعله اجاق گاز را کم کنید. بعد از آن، به مدت 10دقیقه یا تا زمانی که مواد کاملا بپزد و خورش جا بیفتد، حرارت دادن را ادامه دهید. هنگام پخت، مواد را مرتب هم بزنید.در پایان، خورشرا با چند برگ گشنیز تزئین کرده و با برنج میل کنید.

در مصرف تمامی غذاها سعی کنید بر اساس گروه خونی خودتان پیش بروید.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *