دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

دم کرده گل سرخ

دم کرده گل سرخ

برای تهیه دم کرده گل سرخ، گلبرگ خشک شده را در نیم لیتر آب سرد بریزید و به مدت پانزده دقیقه بجوشانید و بگذارید سرد شود. این دم کرده، برای درمان اسهال ( به خصوص در کودکان ) کاربرد دارد و برای شستشو و مالیدن بر روی مخاط دهان از آن استفاده می شود.

همچنین این جوشانده را بر روی زخم‌ها و سوختگی‌ها می‌مالند.

مربای گل سرخ

مقداری آب در قابلمه ای بریزید و آن را روی اجاق گاز قرار دهید تا جوش آید. گلبرگ‌های رز پاک شده را در آب جوش بریزید و بگذارید حدود دو دقیقه بجوشد، سپس آن را در یک آبکش خالی کنید و با آب سرد آبکشی نمایید. به این ترتیب به اصطلاح تلخی گل گرفته می‌شود. بگذارید آب اضافی گل کاملاً رفته و تقریباً خشک شود. تقریباً هم وزن گلبرگ ، شکر با مقداری آب در قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشد تا قوام آمده و به غلظت مورد نظر برسد، کمی زعفران در آن بریزید و سپس گلبرگ‌ها را اضافه کنید. بگذارید چند جوش بزند. سپس مربا را در ظروف شیشه‌ای دردار استریل بریزید.

 

دستور تهیه خانگی عسل با طعم گل سرخ :

60 گرم از گلبرگ گل سرخ را به مدت یک روز در یک قوری آب جوش دم کنید. بعد از صاف کردن و خنک شدن ، 100 گرم عسل  طبیعی بدان بیفزایید و به مدت 1 روز بگذارید درون ظرف در بسته بماند. این مایع برای مراقبت از دندان و التهابات لثه بسیار مفید است و به عنوان خلط آور، ضد عفونت‌های تنفسی به صورت غرغره بکار می‌رود و برای تسکین دردهای گلو در آنژین نیز موثر است.

از گل سرخ ارگانیک می توانید در سالاد، چای، ماست، دوغ و در تهیه برخی غذاها استفاده کنید.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *