دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

شیش برک

مواد لازم ‏‎:‎
‎ ‎
ماست پرچرب ………………………. ‏1000 گرم
گوشت چرخ‌کرده ……………………. ‏300 گرم
آرد ……………………………………..‏ 2 لیوان
سیر …………………………………… ‏3 حبه
پیاز کوچک …………………………….‏ 1 عدد
روغن زیتون …………………………..‏ 3 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ………………………..‏ 3 قاشق غذاخوری
گشنیز خردشده ……………………..‏ 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، دارچین ………………… به میزان کافی
طرز تهیه ‏‎:‎
‎ابتدا برای تهیه خمیر در یک کاسه آرد را همراه با کمی نمک مخلوط کنید. به تدریج به آن 1 قاشق روغن زیتون و آب ‏اضافه کنید ‏تا خمیر نرمی حاصل شود‎) ‎حدود ¾1 پیمانه). روی خمیر را با سلفون پوشانیده و برای 30 دقیقه داخل ‏یخچال قرار دهید تا ‏استراحت کند‎.‎
‎برای تهیه ماده گوشتی داخل پیراشکی‌ها؛ ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و در یک تابه که یک قاشق روغن زیتون در آن ‏ریخته شده ‏روی حرارت متوسط قرار دهید تا پیازها کمی سبک شوند. سپس گوشت چرخ‌کرده، نمک، فلفل و ‏دارچین را به میزان لازم اضافه ‏کرده و تفت می‌دهیم تا گوشت قهوه‌ای شود. سپس تابه را از روی حرارت ‏برمی‌‌داریم‎.‎
‎فر را با دمای 180 درجه سانتی‮گراد روشن کنید.‏
‎خمیر را از یخچال بیرون آورده روی سطح صافی با وردنه پهن کنید تا ضخامت آن حدود 2 میلی‌متر شود. سپس با ‏قالب گردی به ‏قطر 4 سانتیمتر یا کوچکتر خمیر را برش زده و مقدار متناسبی از مخلوط گوشتی روی نیمه پائینی ‏آن قرارداده و نیمه دیگر را ‏روی آن قرار داده و با دست لبه‌ها را بهم می‌چسبانیم‎.‎
‎وقتی همه پیراشکی‌ها درست شد آنها را روی کاغذ روغنی که کف سینی فر چیده شده مرتب می‌چینیم و به مدت ‏‏10 دقیقه داخل ‏فر قرار می‌دهیم تا خمیر طلایی شود‎.‎
‎برای آماده کردن سس؛ ماست را هم زده و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. نشاسته را با ‏حدود ¼ پیمانه آب ‏مخلوط کرده و با ماست مخلوط می‌کنیم دائم آن را هم بزنید تا ماست نبرد. وقتی کمی غلیظ شد ‏شعله را کم کنید تا ماست ته نگیرد‎.‎
‎سیرهای خرد‌ شده را در یک تابه کوچک با یک قاشق روغن زیتون روی شعله کم، کمی تفت دهید تا بوی آن بلند شود ‏سپس گشنیز ‏خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید بلافاصله قبل از اینکه بسوزند از روی شعله برداشته و به ‏ماست اضافه می‌کنیم‎.‎

‎برای سرو پیراشکی‌های گوشت را در بشقاب سرو قرار داده و روی آن سس ماست می‌ریزیم. اگر پیراشکی‌ها ‏زمان زیادی در ‏سس باقی بمانند حالت کرانچی خود را از دست می‌دهند و وا می‌روند‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف ماست برای دارندگان گروه خونی O مضر، برای گروه خونی A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *