دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

طرز تهیه شیرینی کینوا پرک

طرز تهیه شیرینی کینوا پرک :

مواد لازم :

کره ذوب شده …. دو و نیم قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای …. یک چهارم پیمانه

کینوا پرک ….. یک چهارم پیمانه

آرد جو دو سر …. یک چهارم پیمانه

خامه هم زده … یک قاشق غذاخوری

عصاره وانیل …. یک چهارم قاشق چای خوری

عسل …. 1 قاشق غذاخوری

نمک دریا … به میزان دلخواه

طرز تهیه :

فر را از قبل تا دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. مواد ذکر شده را با یکدیگر مخلوط کنید سپس به اندازه یک و نیم قاشق چای خوری از مواد را برداشته و بر روی سینی فر کنار یکدیگر به فاصله 2 سانتی متر گذاشته و به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید. قابل ذکر است بدانید که باید تا سرد شدن شیرینی ها بر روی سینی صبر کنید (بمدت 5 دقیقه) سپس از سینی جدا کنید تا از خرد شدن آنها جلوگیری شود.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *