دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

قارچ شکم پر با کینوا

قارچ شکم پر با کینوا :

 

مواد لازم :

کینوا پخته شده …. 250 گرم

قارچ بزرگ …… 6 عدد

روغن زیتون ….. 3 قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک …. 2 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی ….. 1 پیمانه

جعفری خرد شده … 1 قاشق غذاخوری

نمک دریا و فلفل …. به میزان لازم

طرز تهیه :

قارچ ها را از قبل سرخ کنید سپس داخل آن را با کینوا، گوجه فرنگی و جعفری پر کنید و با نمک دریا و فلفل طعم دار کنید و به مدت 5 دقیقه داخل ماهیتابه در بسته قرار دهید تا مواد کاملا پخته شوند. در آخر روی آن را با بالزامیک تزئین کنید.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *