دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

قارچ شکم پر با کینوا

قارچ شکم پر با کینوا :

 

مواد لازم :

کینوا پخته شده …. 250 گرم

قارچ بزرگ …… 6 عدد

روغن زیتون ….. 3 قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک …. 2 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی ….. 1 پیمانه

جعفری خرد شده … 1 قاشق غذاخوری

نمک دریا و فلفل …. به میزان لازم

طرز تهیه :

قارچ ها را از قبل سرخ کنید سپس داخل آن را با کینوا، گوجه فرنگی و جعفری پر کنید و با نمک دریا و فلفل طعم دار کنید و به مدت 5 دقیقه داخل ماهیتابه در بسته قرار دهید تا مواد کاملا پخته شوند. در آخر روی آن را با بالزامیک تزئین کنید.

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *