دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

ماسالای جگر

مواد لازم :‏
جگر ………………………………….. ‏500 گرم
پیاز …………………………………… ‏2 عدد متوسط
چاشنی سیر و ‏زنجبیل …………….. ‏3 قاشق غذاخوری
ماست ………………………………..‏ 1 پیمانه
روغن زیتون ……………………………‏ ½پیمانه
پودر فلفل چیلی قرمز …………………‏ 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه ………………………………. ½ قاشق چایخوری
پودر تخم گسنیز ……………………… ‏1 قاشق چایخوری ‏پر
نمک ………………………………….. ‏1 قاشق چایخوری
ادویه گرام ماسالا ……………………. ‏½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزئین غذا ‏‎:‎
فلفل چیلی سبز ……………………….‏ 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل خردشده ……………………….‏ 1 قاشق غذاخوری
برگ گشنیز خرد ‏شده ………………….‏ 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ‏‎:‎
‎جگر را به تکه‌های 2 یا 3 سانتی خرد کنید و 4 تا 5 دقیقه در آب بجوشانید، سپس آبکش کرده و بشویید‎.‎
‎یک تابه گود برداشته، روغن زیتون و پیاز نازک ورقه شده را ضافه کرده و سرخ کنید. سپس پودر زرد چوبه و کمی آب ‏به آن اضافه و ‏مواد را در روغن زیتون تفت دهید‎.‎
‎سپس خمیر زنجفیل و سیر، پودر فلفل چیلی و  پودر گشنیز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید‎.‎
‎جگر، نمک و ماست زده شده را اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ‏‎ ¼ ‎ پیمانه آب به آن اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه ‏بگذارید بپزد‎.‎

‎در آخر تمامی ادویه‌های پودری، برگ گشنیز خرده شده و فلفل سبز را اضافه کنید. با زنجبیل باریک و دراز ‏خرد شده، غذا را ‏تزیین و سرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بزور مثال: مصرف پیاز برای دارندگان هر چهار گروه خونی سودمند میباشد.

dvin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *