ماهی سالمون با کینوا
ماهی سالمون با کینوا :
مواد لازم :
کینوا …………………….. 1 فنجان
ماهی سالمون ………. 1 عدد
نمک دریا ……………………. 1 قاشق چایخوری
شکر ……………………. 2 قاشق چایخوری
پودر فلفل تند ……… یک دوم قاشق چایخوری
سیر خرد شده …….. 2 حبه
کره ………………………. 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون ……….. یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل رنگی قرمز …….. یک دوم فنجان
هویج خرد شده ……… یک دوم فنجان
پیاز خرد شده ………… یک چهارم فنجان
آب ………………………… 1 فنجان
آب پرتغال ………………….. یک دوم فنجان
جعفری خرد شده …….. 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ماهی سالمون را با نمک دریا و فلفل طعم دار کنید و به مدت 2 ساعت داخل ظرف دربدار استراحت بدهید. سپس 1 قاشق چایخوری،پودر فلفل و سیر را به ماهی اضافه کنید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید. کینوا را داخل قابلمه با آب به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهیدتا آب کاملا جذب شود. 1 قاشق چایخوری روغن زیتون داخل ماهیتابه روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن گرم شود سپس هویج، پیاز و فلفل رنگی را اضافه کنید و تفت دهید. ماهی سالمون را با یک دوم قاشق چایخوری روغن زیتون در ماهیتابه با شعله ملایم به مدت 3 دقیقه هر طرف را سرخ کنید. سپس ماهی را داخل فر در دمای 200 درجه به مدت 5 دقیقه قرار دهید. در آخر با کینوا و ترکیبات پیاز، فلفل و ذرت سروکنید.