دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

ماهی سالمون با کینوا

ماهی سالمون با کینوا :

 

مواد لازم :

کینوا …………………….. 1 فنجان

ماهی سالمون ………. 1 عدد

نمک دریا ……………………. 1 قاشق چایخوری

شکر ……………………. 2 قاشق چایخوری

پودر فلفل تند ……… یک دوم قاشق چایخوری

سیر خرد شده …….. 2 حبه

کره ………………………. 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون ……….. یک و نیم قاشق چایخوری

فلفل رنگی قرمز …….. یک دوم فنجان

هویج خرد شده ……… یک دوم فنجان

پیاز خرد شده ………… یک چهارم فنجان

آب ………………………… 1 فنجان

آب پرتغال ………………….. یک دوم فنجان

جعفری خرد شده …….. 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ماهی سالمون را با نمک دریا و فلفل طعم دار کنید و به مدت 2 ساعت داخل ظرف دربدار استراحت بدهید. سپس 1 قاشق چایخوری،پودر فلفل و سیر را به ماهی اضافه کنید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید. کینوا را داخل قابلمه با آب به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهیدتا آب کاملا جذب شود. 1 قاشق چایخوری روغن زیتون داخل ماهیتابه روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن گرم شود سپس هویج، پیاز و فلفل رنگی را اضافه کنید و تفت دهید. ماهی سالمون را با یک دوم قاشق چایخوری روغن زیتون در ماهیتابه با شعله ملایم به مدت 3 دقیقه هر طرف را سرخ کنید. سپس ماهی را داخل فر در دمای 200 درجه به مدت 5 دقیقه قرار دهید. در آخر با کینوا و ترکیبات پیاز، فلفل و ذرت سروکنید.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *