مطبل لبنانی
مواد لازم :
بادمجان ……………………………… یک کیلوگرم
ارده …………………………………… سه قاشق سوپخوری
آب لیموترش و روغن زیتون …………… از هر کدام نصف پیمانه
پودر فلفل قرمز و نمک ………………. به میزان لازم
طرز تهیه :
بادمجان را کباب کرده پوست آنها را گرفته و بکوبید یا در مخلوط کن بریزید. ارده و آب لیموترش را به بادمجان اضافه کرده و کمی نمک بزنید دو قاشق روغن زیتون هم افزوده و مخلوط کنید. مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود کنید بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید. روی مطبل را میتوانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خرد شده بپاشید و میل کنید.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف بادمجان برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، گروه خونی A مضر، و گروه خونی B و AB سودمند میباشد.