دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

مقایسه کینوا با برنج

مقایسه کینوا با برنج سفید را در یان مطلب توضیح داده ایم.

با ما عهمراه باشید.

مقایسه کینوا با برنج سفید

زمانی که صحبت از غلات می شود برنج از نظر تاریخی برتری دارد اما در سال های اخیر یک مدعی جدید در سوپر فود ها وجود دارد که همان کینوا است.

کینوا و برنج هر دو محصولاتی سالم در رژیم غذایی متعادل هستند.

اما به هر حال، کینوا، غنی تر از مواد مغذی مثل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و زینک است.

کینوا در رنگ های سفید، قرمز، سیاه و سه رنگ وجود دارد. وقتی به درستی بپزید، باید کرکی، نرم و با طعمی آجیلی باشد.

انواع برنج از جمله برنج سفید، برنج سیاه، برنج قهوه ای، برنج بسمتی و دیگر انواع برنج نیز وجود دارند. که بستگی به نوع و پخت آنها بسیار نرم هستند.

برنج سفید برنجی بدون سبوس است و با فرآوری، آن را صیقل می دهند، سبوس و جوانه خود را از دست می دهد تا به دانه ای تصفیه تبدیل شود. پس در مقایسه با کینوا، برنج سفید دانه ای با نشاسته بالا است.

همانند کینوا فاقد گلوتن است. اما کینوا دارای خواص مغذی بسیار بیشتری است.

کینوا نسبت به برنج فیبر بالاتری دارد پس قند خون را بهتر کنترل می کند. با داشتن فیبر بالا، کینوا باکتری های مفید را در روده شما فعال می کند و عملکرد روده و مدفوع را کنترل می کند.

اما برنج سفید می تواند حاوی باکتری ( باسیلوس سرئوس ) باشد که باعث مسمومیت غذایی می شود. پس در نگهداری برنج دقت کنید. و در جای خنک نگهداری کنید.

مقایسه-کینوا-با-برنج-سفید-OAB

مقایسه خواص کینوا با برنج سفید:

کینوا پروتئین کامل است به این معنا که تمام 9 آمینو اسید ضروری را داراست و بهترین جایگزین گوشت است.

اما اکثرا” برنج سفید حاوی فلز سنگین و خطرناک آرسنیک است. به پیشنهاد مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها، با در معرض قرار گرفتن این فلز، خطر ابتلا به بیماری سرطان افزایش می یابد.

پس بر اساس مرکز غذا و دارو، مصرف برنج برای کودکان زیر 6 سال و خانم های باردار توصیه نمی شود.

برنج سفید:

ممکن است با پخت آن، دانه ای نرم و جویدنی باشد اما مواد مغذی بسیار زیادی را ارائه نمی کند. حتی بسیاری از تولید کنندگان، برنج سفید خود را با فولات و آهن غنی می کنند.

برنج سفید نوعی کربوهیدرات ساده بوده و مواد معدنی و ویتامین های کمتری دارد و شاخص گلیسمی بالایی دارد و این به این معناست که می تواند قند خون را به سرعت بالا ببرد. پس اگر دچار دیابت هستید در مصرف برنج سفید دقت کنید. اما کینوا جزو کربوهیدراتهای پیچیده است و در مبارزه با دیابت همانند دارو عمل می کند.

مطالعات نشان می دهند استفاده از برنج سفید حتی خطر بیماری های قلبی را افزایش می دهد. پس در مقایسه با کینوا ، حتما برنج سفید را با خوراکی هایی با فیبر بالا ترکیب کنید زیرا فیبر بالا خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را نیز کاهش می دهد.

همچنین برنج سفید با سندروم متابولیک مرتبط است و مجموعه ای از علایم از جمله چاقی، فشار خون بالا، کلسترول بالا را در پی دارد.

بر خلاف برنج، کینوا چربی خون را که تری گلیسیرید نام دارد پس از مصرف غذا، کاهش می دهد.

مقایسه مواد مغذی کینوا با برنج سفید:

کینوا همچنین سه برابر بیشتر کلسیم، آهن (پنج برابر)، پتاسیم (هشت برابر) ، منگنز (دوبرابر) نسبت به برنج دارد. سیستم ایمنی را تقویت می کند. حاوی آنتی اکسیدان و فلاونوئید است پس از التهاب در بدن پیشگیری می کند.

کینوا کالری و کربوهیدرات کمتری نسبت به برنج سفید دارد.

یک فنجان کینوا، دو برابر پروتئین و 5 گرم فیبر بیشتری نسبت به برنج سفید دارد.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *