دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

نان ترکی پیده

مواد لازم‎: ‎
آرد …………………………… ‏500 گرم
آب گرم ……………………….‏ ½ پیمانه
زرده تخم ‏مرغ ………………… ‏1 عدد
دانه کنجد ……………………. ‏2 قاشق غذاخوری
مخمر خشک …………………‏ 1 قاشق غذاخوری
شکر ………………………….‏ 1 قاشق غذاخوری
نمک …………………………..‏ 1 قاشق غذاخوری
سیاه دانه ……………………. ‏1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون …………………… ‏1 قاشق غذاخوری + مقداری
طرز تهیه ‏‎:‎
‎آرد، مخمر، شکر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید‎.‎
‎در مرکز مخلوط آرد، گودالی ایجاد کنید و آب را آرام آرام به آن اضافه کنید، سپس با دست خمیر را (15 دقیقه) ‏ورز دهید تا ‏جایی‌که یک دست شود و کش بیاید‎.‎
‎کاسه متوسطی را با کمی روغن زیتون چرب کرده و خمیر را درون آن گذاشته و روی آن را کاغذ روغنی بیندازید ‏و با سلفون ‏بپوشانید. 1 تا 1 ساعت و نیم آن را در جای گرمی بگذارید تا مقدار خمیر 2 برابر شود و به عبارتی ‏خمیر ورز بیاید‎.‎
‎فر را روی دمای 230 درجه سانتی‌گراد گرم کنید‎.‎
‎خمیر را روی سطح صافی که آردپاشی شده پهن کنید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را روی کاغذ ‏روغنی پهن کرده ‏تا به صورت مستطیلی 18 در 40 سانتیمتری درآید‎ ‎
‎روی خمیر را کاغذ روغنی بکشید و برای 15 دقیقه کنار بگذارید‎.‎
‎کنجد و سیاه دانه را روی آن بریزید‎.‎
‎زرده تخم مرغ را هم بزنید و روی خمیر را  کاملا با تخم‌ مرغ آغشته کنید‎.‎

‎برای 10 دقیقه آن را داخل فر بگذارید تا طلایی رنگ شود‎. ‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف دانه کنجد برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB مضر میباشد.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *