پلو مرغ هندی
برنح را طبق این دستور بپزید .جوجه را کباب کرده و درشت خرد کنید تا 2 پیمانه شود .تابهای بزرگ و مخصوص سرخ کردن غذا را روی شعله متوسط گرم کنید.کمی روغن زیتون، مرغ، خمیر تندوری و ماست را افزوده و در حالیکه مواد را هم میزنید برای 5 دقیقه آنها را بپزید تا کاملاً با هم ترکیب شده و حرارت ببینند. تابه را از روی شعله بردارید. هویج و خیار را پوست کنده و از طول به صورت باریک برش دهید.
برنج را با قاشق بین کاسه های سرو غذا تقسیم کنید. باریکه های هویج و خیار را روی برنج بچینید. گشنیز را درشت خرد کنید. مرغ، گشنیز، نعناع، ترشی مانگو را روی آنها ریخته و ماست را روی همه مواد بریزید. بلافاصله غذا را سرو کنید.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف برنج برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.