دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات
  • ×
    پرک کینوا 150 گرمی 2 ×
    تومان123.000 تومان116.850
  • ×
    آرد کینوا ایرانی 250 گرمی 2 ×
    تومان99.000 تومان94.050
  • ×
    ترشی فلفل سوزنی سبز 500 گرمی 2 ×
    تومان90.000 تومان85.500
  • ×
    ترشی آلبالو 500 گرمی 2 ×
    تومان39.000 تومان37.050
  • ×
    زیتون ماری شور هسته دار 700 گرمی 2 ×
    تومان240.000 تومان228.000
  • ×
    ترشی سیر پوست کنده 500 گرمی 2 ×
    تومان54.000 تومان51.300
  • ×
    زیتون شور با هسته کم نمک 700 گرمی 2 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    ترشی لیته بندری 700 گرمی 2 ×
    تومان46.000 تومان43.700
  • ×
    خیارشور سوپر ویژه 700 گرمی 2 ×
    تومان165.000 تومان156.750
  • ×
    زیتون شور اسلایس شده کم نمک 700 گرمی 2 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    ترشی فلفل زنگوله ای 500 گرمی 2 ×
    تومان98.000 تومان93.100
  • ×
    ترشی موسیر 700 گرمی 1 ×
    تومان195.000 تومان185.250
  • ×
    ترشی کاپاریس 500 گرمی 2 ×
    تومان240.000 تومان228.000
  • ×
    خیارشور ویژه 700 گرمی 2 ×
    تومان120.000 تومان114.000
  • ×
    زیتون شور بدون هسته کم نمک 700 گرمی 2 ×
    تومان190.000 تومان180.500
  • ×
    شور برگ مو 700 گرمی 2 ×
    تومان145.000 تومان137.750
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و هلو 200 گرمی 2 ×
    تومان297.000 تومان282.150
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و سیب 200 گرمی 2 ×
    تومان297.000 تومان282.150
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و توت فرنگی 200 گرمی 2 ×
    تومان363.000 تومان344.850
  • ×
    پودر زنجبیل ارگانیک 200 گرمی 2 ×
    تومان232.000 تومان220.400
  • ×
    جو دوسر پرک ارگانیک و موز 200 گرمی 2 ×
    تومان350.000 تومان332.500
  • ×
    پودر زردچوبه ارگانیک 200 گرمی 2 ×
    تومان130.000 تومان123.500
  • ×
    جو دوسر پرک صبحانه ارگانیک 200 گرمی 2 ×
    تومان175.000 تومان166.250
  • ×
    رایس کیک بدون نمک 100 گرمی 2 ×
    تومان64.300 تومان61.085
  • ×
    رایس کیک نمکی 100 گرمی 2 ×
    تومان64.300 تومان61.085
  • ×
    رایس کیک جو دوسر 100 گرمی 2 ×
    تومان70.900 تومان67.355
  • ×
    رایس کیک کینوا 100 گرمی 2 ×
    تومان70.900 تومان67.355
  • ×
    رایس کیک چند غله 100 گرمی 2 ×
    تومان70.900 تومان67.355
  • ×
    رایس کیک سیاه دانه 100 گرمی 2 ×
    تومان70.900 تومان67.355
  • ×
    کتاب مبارزه با سرطان با علم گروه خونی 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب مبارزه با بیماری های قلبی و عروقی با علم گروه خون 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب بر اساس گروه خون خود تغذیه کنید 2 ×
    تومان58.000 تومان55.100
  • ×
    کتاب مبارزه با آرتروز با علم گروه خونی 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب مبارزه با آلرژی با علم گروه خونی 2 ×
    تومان8.000 تومان7.600
  • ×
    کتاب مبارزه با دیابت با علم گروه خونی 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب کنترل علائم یائسگی با علم گروه خون 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500
  • ×
    کتاب مبارزه با پیری با علم گروه خونی 2 ×
    تومان10.000 تومان9.500

مجموع: تومان8.566.530

مشاهده سبد خریدتسویه حساب

پیشگیری از دیابت با خوراکی ها

پیشگیری از دیابت با خوراکی ها

برخی مواد غذایی دارای ویژگی های خاصی هستند که می توانند از بروز برخی بیماری ها جلوگیری کنند. در این مقاله تعدادی از خوراکی هایی را که قادر به پیشگیری از بروز دیابت در افراد هستند برای شما نام می بریم و نحوه تاثیر آنها را شرح می دهیم.

پیشگیری از دیابت با فلفل تند :

 

پژوهشگران در مطالعات خود دریافته اند که فلفل تند در پیشگیری از دیابت و بیماری های قلبی و عروقی که مهم ترین عوامل مرگ و میر در کشورهای رو به توسعه هستند، مفید و موثر است.
محققان می گویند، این احتمال وجود دارد که روزی فلفل جایگزین آسپیرین شود و یا با آسپیرین به عنوان دارویی برای پیشگیری و درمان بیماری های قلبی و عروقی ترکیب شود. آسپرین به تنهایی عوارض جانبی نامطلوب و مضری دارد که باعث خونریزی معده در بیماران مصرف کننده می شود.

محققان روی دو ماده فعال در فلفل به نام های “کاپسایسین” و “دی هیدروکاپسیایسین” مطالعه و آزمایش کردند. این آزمایشات نشان داد که این مواد شیمیایی، قابلیت پایین آوردن قند خون و سطح انسولین، کاهش تشکیل چربی ها در دیواره های سرخرگی و جلوگیری از تشکیل لخته های خونی را دارند. علاوه بر این که برخی از عوارض جانبی داروهای رایج و قدیمی را نیز ندارند.

البته باید توجه داشت که مصرف فلفل تنها برای دارندگان گروه خون B مناسب است.

پیشگیری از دیابت با مغز بادام :
متخصصان تغذیه در آمریکا تاکید کردند، افرادی که نتایج آزمایش انسولین آن ها غیر عادی بوده و در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند، می توانند با افزودن بادام به رژیم غذایی خود، از بروز دیابت پیشگیری کنند.
مطالعات دیگری نیز نشان داده بود که مغز بادام در زمینه های دیگر سلامتی از قبیل: سلامت قلب و عروق و متابولیکی مفید است.
متخصصان پس از شش هفته آزمایش روی دو گروه از شرکت کنندگان دریافتند: در گروهی که در رژیم غذایی آنها بادام گنجانده شد، از نظر حساسیت انسولینی بهبودی چشمگیری حاصل گردید. در این افراد هم چنین سطح کلسترول بد خون کاهش پیدا کرد.
پیشگیری از دیابت با قهوه :
پژوهشگران ایتالیایی در بررسی های خود نشان دادند که نوشیدن یک فنجان قهوه پس از ناهار می تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد.
محققان موسسه ملی تحقیقات غذایی با انجام تحقیقاتی بر روی مکانیزم عملکرد قهوه در پیشگیری از دیابت کشف کردند که “فنول های” موجود در قهوه مکانیزمی شبیه به برخی از داروهای ضد دیابت دارند و می توانند سطح گلایسمی خون را کاهش دهند.
تحقیقات متعدد گذشته تائید می کردند که مصرف مداوم قهوه معمولی یا بدون کافئین می تواند منجر به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 شود. اما تا کنون این مکانیزمی واضح نبود.
اکنون محققان نشان دادند، افرادی که به طور مرتب پس از ناهار، یک فنجان قهوه می نوشند، احتمال کمتری دارد که به دیابت مبتلا شوند.
به گفته این دانشمندان، ترکیبات فنولیکی موجود در قهوه از جمله: اسید کلروژنتیک، اسید فرولیک و اسید کافئیک می توانند موجب توقف برخی آنزیم های مرتبط با هضم کربوهیدرات ها شود. در حالی که کافئین هیچ فعالیت بازدارنده ای در مقابل این آنزیم ها نشان نمی دهد.

کافئین یکی از موثرترین ترکیبات ضد دیابت موجود در قهوه است.که البته مصرف قهوه تنها برای دارندگان گروه خون A بی ضرر است.

 

پیشگیری از دیابت با آبلیمو و چای سبز :
شواهد پیشین نشان داده است که مواد سودمند درون چای سبز در پیشگیری از بیماری های قلبی، سرطان و دیابت تاثیر بسزایی دارد.
شواهد جدید حاکی از آن است که با چکاندن آب لیمو ترش درون چای سبز یا نوشیدن آب مرکبات بلافاصله پس از نوشیدن چای سبز، تاثیر سودمند این نوع چای دست کم سه برابر می شود.
به گفته محققان ویتامین C موجود در آبلیمو و مرکبات، موجب خارج شدن هر چه بیشتر مواد سودمند آنتی اکسیدان از برگ های چای سبز می شود.


پیشگیری از دیابت با اسفناج و کلم  :
محققان اعلام کرده اند که رژیم غذایی سرشار از سبزیجات برگ دار سبز ، می تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد.
بررسی شش مطالعه در مورد مصرف سبزیجات و میوه ها نشان می دهد که تنها مصرف کلم و اسفناج در پیشگیری از دیابت موثر است.
بر اساس نتایج این مطالعه که در نشریه BMJ منتشر شده، مصرف یک و نیم وعده (معادل 106 گرم) از این سبزیجات در روز، خطر بروز دیابت نوع 2 را 14 درصد کاهش می دهد.
طی این بررسی مشخص شد مصرف زیاد میوه و سبزی به طور کلی در کاهش خطر بروز دیابت تاثیری ندارد. اما گل کلم و کلم بروکلی در گروه سبزیجات کاهنده خطر دیابت هستند.علت تاثیر مثبت این سبزیجات هنوز مشخص نشده است، اما برخی محققان میزان بالای آنتی اکسیدان و گروهی دیگر منیزیم این سبزیجات را موثر می دانند.
پیشگیری از دیابت با چربی لبنیات :
یک مطالعه جدید نشان داده است که چربی موجود در لبنیات، برای کاهش خطر ابتلا به دیابت مفید است. البته تنها دارندگان گروه خون B مجاز به استفاده هستند.
اسید ترانس پالمی تولئیک نوعی اسید چرب است که در شیر، پنیر، ماست و کره یافت می شود، اما بدن قادر به ساخت آن نیست. این اسید خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را به میزان 60 درصد کاهش می دهد.
این یافته به معنی خوردن لبنیات پرچرب و پرکالری نظیر بستنی نیست، اما مصرف مقدار مناسبی از ماست و شیر با میزان چربی سالم برای سلامتی بدن مفید است.
پیشگیری از دیابت با دیگر مواد غذایی :
آرتیشو (کنگر)، کاسنی، شنبلیله، پیاز، لیمو، محصولات سویا، برنج قهوه ای ، جو و لوبیا نیز از خوراکی هایی هستند که می توانند در پیشگیری از ابتلا به دیابت موثر باشند.
البته مواد غذایی فوق راحتما بر اساس گروه خون خود انتخاب نمایید به عنوان مثال دیابتی ها دارنده گروه خون A و AB باید از مصرف لوبیا قرمز و نخود خودداری نمایند.
.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *